345
У індіанських спеціальних силах побували нашу цільову вечірку!
У справі, що виникла на північному заході Росії, на навчальній базі ВПС.
Троопи (і не тільки її, але всілякі спеціальні сили FSIN, EMERCOM, VV, GRU тощо)
Вони навчають тут цілий рік. Розуміння навичок, щоб говорити.
Вижити і вбити.
Ідеально підходить для місцевості. До найближчого села - два години на літа.
Є невеликі гори, як степи, ліси, озера, ріки, ріки...
Будь-який шлях, Руша в мініатюрі.
Гості можуть скористатися послугами готелю.
Особливі сили.
(Дякуемо, наші нещодавно в США були славно зняті при спільних вправах з Pindos?)
Навігація
Вже восени, або досить пізно восени (сніданок, перший лід і інші зимові радості російської природи) такі навчені «Берез» приїхали з Deutschland (який знає - розуміє, хто не знає, це щось схоже «кніч», «еаглес» і ін.
Запуск, стріляти, стрибати. Красивий. Zer Gut, dankeshen, commrades!
І є цей амбаш.
Наповнювач, навантажений на повному бою (кілограми 40, не менше) для закріплення водного бар’єру у вигляді невеликого озера почали мити. Я отримую. Це холод, ви знаєте. М'язові крампери або щось.
Я. Він потопає себе і жилети, як, "Халп!"
Спостерігаючи з берега, імпортний полковник вказував в полонений пальцем і замовив його ложку "Допомога!" Я Шнеллер!
10-12 чоловіків кидаються на допомогу поросятого чоловіка.
Ми робили.
Я не знаю про медалі "Для економії поросятого чоловіка", але я вдячна їм. До утворення. Яй. Проживання
А приблизно через рік, в той же час році бійці індійських спецпідрозділів почали мити на одному озері.
Він потопає. Сила. Його командир мовчить. Спостереження з берега.
Мисливець з ...
The Indonesia Kombat (або хто там) залишається з нами. Зареєструватися Ви не можете.
Ми є варом? Чому?
Ви не можете це зробити. Він солдат. Він повинен врятувати себе. Немов, звичайно, він хороший солдат.
І якщо це погано?
Якщо це погано, це буде полонено. Ми зберемося з військовими відзнаками.
У бійця виявився хороший солдат.
німецькі спецпідрозділи.
Джерело:
Троопи (і не тільки її, але всілякі спеціальні сили FSIN, EMERCOM, VV, GRU тощо)
Вони навчають тут цілий рік. Розуміння навичок, щоб говорити.
Вижити і вбити.
Ідеально підходить для місцевості. До найближчого села - два години на літа.
Є невеликі гори, як степи, ліси, озера, ріки, ріки...
Будь-який шлях, Руша в мініатюрі.
Гості можуть скористатися послугами готелю.
Особливі сили.
(Дякуемо, наші нещодавно в США були славно зняті при спільних вправах з Pindos?)
Навігація
Вже восени, або досить пізно восени (сніданок, перший лід і інші зимові радості російської природи) такі навчені «Берез» приїхали з Deutschland (який знає - розуміє, хто не знає, це щось схоже «кніч», «еаглес» і ін.
Запуск, стріляти, стрибати. Красивий. Zer Gut, dankeshen, commrades!
І є цей амбаш.
Наповнювач, навантажений на повному бою (кілограми 40, не менше) для закріплення водного бар’єру у вигляді невеликого озера почали мити. Я отримую. Це холод, ви знаєте. М'язові крампери або щось.
Я. Він потопає себе і жилети, як, "Халп!"
Спостерігаючи з берега, імпортний полковник вказував в полонений пальцем і замовив його ложку "Допомога!" Я Шнеллер!
10-12 чоловіків кидаються на допомогу поросятого чоловіка.
Ми робили.
Я не знаю про медалі "Для економії поросятого чоловіка", але я вдячна їм. До утворення. Яй. Проживання
А приблизно через рік, в той же час році бійці індійських спецпідрозділів почали мити на одному озері.
Він потопає. Сила. Його командир мовчить. Спостереження з берега.
Мисливець з ...
The Indonesia Kombat (або хто там) залишається з нами. Зареєструватися Ви не можете.
Ми є варом? Чому?
Ви не можете це зробити. Він солдат. Він повинен врятувати себе. Немов, звичайно, він хороший солдат.
І якщо це погано?
Якщо це погано, це буде полонено. Ми зберемося з військовими відзнаками.
У бійця виявився хороший солдат.
німецькі спецпідрозділи.
Джерело: