Підприємець розширив свій бар з розпаду.

Підприємець розширив свій бар з розпаду.

До недавнього часу в Бресті працювала паб-бар. У Бресті було одне з небагатьох закладів пюре, де можна посидіти в компанії, пити пиво та спілкуватися з друзями.

9 червня 2012 року в інституті відкрито всіх бажаючих. І сьогодні багато жителів Бреста помітили, що ця будівля була миттєво практично зруйнована. Звісно, подумайте, що це було зібрано, але насправді це майно було просто зруйновано. Що зробив власник, а точніше, власник?
7 фото через чартер97

3610Р. 4200Р.

За даними джерела, з 2005 року дві компанії не змогли поділитися спорудою.
З іншого боку, змінені імена, і нещодавно власник, рішенням суду, доведеться повністю змінити. А колишній власник вирішив взяти помста на новий. Багато грошей інвестували в будівлю, і колишня просто не хочу дати всім готовим новому власнику в цій формі.
Чому судовий суд не був відомим, є інформація, що є підробленим контрактом, на підставі якого новий власник виграв справу. І якщо господиня не вдалося довести її невинність в суді, вона вирішила вандалізувати своє майно.
Все відбулося буквально за останні два дні, барна будівля була повністю деградована, не існує розмови про її відновлення - потрібно все продемонструвати і побудувати її знову. Чи хоче новий власник зробити це ще питання. Однак він вже зробив заяву до міліції. Не зовсім зрозуміло, що новий власник шукав, коли будівля була зруйнована в широкому денному світлі.
На стінах установи тепер лякають саркатичні написи, навіть сходинки на в'їзді написані. Що буде реакція правоохоронних органів, це не відомо, тому що з одного боку, є акт агресії, а з іншого боку, все було зроблено так далеко власником, і в його господарстві, як ви знаєте, що хочу, то я перетворю.
У будь-якому випадку, в її колишньому вигляді більше не існує.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

р.

07 мар

Джерело: