Як заблоковані автокадемії Обами

Зареєструватися
28 фото, текст і 2 відео

Президент відвідав Нью-Йорк сьогодні. Американський, звичайно. Ну, як завжди, я прогулявся. На жаль, президент Російської Федерації не існує суттєвих відмінностей. Барак Обама також має велику автокадемію, а для нього заблоковані вулиці. Навколо маршруту його руху також зосереджені великі поліції. Але є невеликі нюанси, які повністю змінюють враження про його проходження, порівняно з проходженням того ж Путіна, автокадемію якого я неодноразово дивився в Санкт-Петербурзі. Ось що виглядає так і що ні.

Перша відмінність полягає в тому, що Обама літає вертольотом, і для нього не потрібно блокувати весь місто, але просто блокує дорогу від місця посадки вертольота до місця призначення. І що робить велику різницю. Друга відмінність полягає в тому, як закривається дорога.

Сьогодні у президентській площині з'явився аеропорт Джона Ф. Кеннеді, а звідти, в декількох вертольотах, Обамі та його супроводженнях на чолі з Манхеттеном. Коли вони висаджували, вони переїхали на свої автомобілі, поїхали на 9/11 меморіал, а потім пішли на фандрейзинговий захід для кампанії. Так само між посадкою вертольота і залишивши пам’ятку, я половив автокадем Президента в м. Києві.

Я прочитав новини цього ранку про прибуття Обами. Я читаю його і забули його. А вже вдень, походив на невеликому натовпі олокерів, стоячи біля підвалу в нижній Манхеттен. На землі вже з’явились автотранспортні засоби.

02. Мар

І автомобіль президента, звичайно. Є насправді два.
03.03.2014 р.

Тоді я пам'ятав ранкову новину і вирішив взяти на неї більш детальну інформацію. Я пішов в термінал з де пороми йдуть в Острів Норн. До цієї точки візит президента до міста не нагадував мене про що-небудь, але, як тільки я був ближче, поліція почала з'являтися в великих числах і заблокувала вулиці для пішоходів.

04 мар

Не було багато поліції, але багато міліції. Я не мав ідеї, що це було так багато в місті. Сам Гейпорт знаходиться на воді, поруч з зайнятим трасою називається FDR привід. (FDR - Franklin Delano Roosevelt, 32-й президент США.) Відповідно, для того, щоб залишити президентський автокад, потрібно заблокувати цей автомобіль. На фото Гейпорт знаходиться праворуч від зелених ознак, які знаходяться в центрі.

05. У

Ми не змогли ближче, тому що кожен був закритий для пішоходів. Але не для автомобілів. Перевезення не було проблем. Правоохоронці просто подали водіям.

06. У

р.

Перші вертольоти остаточно прибули. Морський корпус США чорний вертоліт.

07. Мар

Він другий. Транспорт не заблокований, легко їздити.

08.03.2014 р.

р.

Сірий вертоліт також відноситься до Морського корпусу.

09.03.2015 р.

Тоді я зрозумів мій помилку. Я хотів би плівку автокадом, але я зрозумів, що навпроти нього є в'їзд до тунелю і автокад, ймовірно, піти там. Так я вирішив змінити місця, і я пішов на іншу сторону тунелю. Вже на переїзді я прокоментую президентський вертоліт, який надходить до посадки над поромним терміналом.

10 хв

Я бачу джемів на шляху. Не було без трафіку. Хоча за московськими стандартами це не рушійне джем, але джем для руху.

11.

У п'ять хвилин приїжджаємо до виходу з тунелю. Тут я побачила глухий дует, який виїхав з підземного паркінгу і раптом побачив заблоковані вулиці і купу поліції.

12.

р.

Тунель вже закритий в обох напрямках. На виході є два поліцейські автомобілі з миготливими світильниками.

13.00 р.

Люди стоять за межами чекаю на Обаму.

14.

Додано до [mergetime]1339750610[/mergetime]
У 17:50 з тунелю з'являється автокад. У 17:43 я зняв вхідну подачу вертольота. Тут були автомобілі 7 хвилин тому.

Після автокаду вулички вивели кілька хвилин.

15.00 р.

У 17:53 вони знову допускаються перевезення. Усього, трафік був закритий рівно 10 (десяти) хвилин для проходження Президента США. Я фотографував весь час. Після російських реалій це було незвично.

16.00 р.

Але я був незадоволений кутом, і вирішив знову зняти автокад, для якого я пішов до 9/11 меморіалу.

17.00 р.

р.

Прогулянка за меморіалією та вежею ВТС під будівництвом, я походив на мотоцикли з президентської автокадемії, що стояв на боці дороги. Я вирішив почекати тут. Під час очікування мій син був розташований на одному з мотоциклів автокада і фотографував.

18 років

Я не фанат мотоциклів, але це добре. Це Harley Davidson Road King.

19.00 р.

Копи, які їдуть їх. Це охоронці патрульних доріг. Вони мають оригінальну форму: ковпачки з м'яким верхом, халатом з білими і блакитними лампами і високими шкіряними черевики. У холодну погоду вони зношують брутальні шкіри.

20.

Поблизу з'явіли поліцію. Дівчинка і її син підійшов їх і попросив їх взяти картину. Мій син любить спеціальні агенти. поліцейські з радістю познайомилися з нею протягом тривалого часу. Чорні автомобілі для них.

21.

Є кілька поліцейських ескортів. На задньому сидінні сідають члена секретної служби, вони можуть відрізнятися невеликими значками на талії куртки.

22.

У 18:39 знову блокує поліцейські автомобілі.

23.

Мотоцикли починаються.

24.

І вони підкреслюють очікування автокад.

25.

Додано до [mergetime]1339750812[/mergetime]
У 18:45 з'являється президентська автокадемія. Після того, як багато руху ви побачите в кінці відео. Обама рушила в другий автомобіль і загиблий до ніхто. Повинен бути зайнятим.

Право після поїздки всі розгіни.

26.

І поліцейські починають очистити паркан. Хоча паркани кажуть, що це сильно. Я стояв отвір між залізними бар'єрами, і я був захотіли, що мій син не стрибати під колесами.

27.

73260934

Коли він взяв на пором додому, він вийшов на президентські вертольоти.

28. всі. Дуже дякую.

Джерело: