Домашнього приготування hobbits в ty bonsai

Художник КрісГуісе (ChrisGuise) від Maidenhead, UK, a big lover bonsai art.
Він створив мініатюрну реплікуію будинку Біло-Багін, героя книги Хоббіт або Там і назад.
Житло казкового персонажа, неймовірно затишне, але обрамлена людськими стандартами, стала ще меншою і знаходиться в тіні бонсая.
Особлива увага автора до деталей.

Габаритний зображення

Ось готовий результат роботи майстра в різних кутах.

... і під час різних сезонів.

«Наразу відразу після того, як я купив це дерево, я ріжу на його стовбурі, працювали краї і залишила його самостійно. Після 2 років краї були грубими і сформованими. Незабаром я вирішив, що я хотів продовжити формування бочки. й

Ведуться роботи з допомогою оснащення різними насадками.

Після фіксації дренажних отворів на платформі-бази, на ній було зроблено з'єднання спеціального грунту для бонсаї "Акадам". З глини і торфу, щоб тримати грунт.

Щоб імітувати пагорб, задня стінка повинна бути дуже високою, тому я вирішив взяти «спондж», які флористи використовують для заповнення простору. Дуже легко, очевидно, поглинає багато води і дуже зручно вирізати потрібну форму. Губка кріпиться до цегляного фасаду з дротом і зверху накривається тонким шаром грунту.

Цегляний фасад фіксується на пластиковій сітці, що містить всі деталі разом. "Брикети" покрівельні плити, різкі кути розрізають. Всі деталі цементуються на пластиковій сітчастій підкладці. Спочатку були створені майбутні двері і вікно будинку, а потім стіна була покладена між ними.

р.

Мідний дверкноб був погоджений на Кріс власного невеликого металообробного верстата і полірований наждачним папером і металевою скатертини.

199641

Кроки до будинку і невеликої площі під вікном вистилаються плиткою. тріщини і сльози між плитками заповнюють невеликими пучками моху.

Габаритний зображення

Джерело: www.liveinternet.ru