Африканський Пара Gets A Bengal Tiger

Зареєструватися
5 зображень і текстів

У південноафриканському місті Бракспан в звичайному маленькому будинку живе пара з незвичайним вихованцем. Michael Jamieson і Jackie Smith мають великий кошеня називається Enzo.

р.

Коли купили цей тигровий куб, він був лише дев'ять тижнів. Через рік Ензо перетворився в величезний 170-пунд тигр, який їсть близько п'яти кілограмів м'яса в день.

02. Мар

р.

Ензо тільки виглядає як тигр, всередині він реальний кіт. Наприклад, він, як і всі гнійні, вимагає багато уваги, любить стикатися, лежачи на дивані і заточувати кіготи на дивані і подушках. Ензо є дуже дружним тигром, він добре поєднується з його братами - 14 собак.

03.03.2014 р.

«Ендзо щось дивовижне. Я не можу порівняти його на що-небудь ще, тому що кожен день з ним унікальний, сказав 37-річний власник Bengal cat.

Згідно з Джамісоном, кожен ранок Ензо стрибає на кухонному столі і чекає на Джекі, щоб зробити його пляшки молока і почати годувати його. Після ситного сніданку Ензо знову йде в ліжко, або на порожньому ліжку або на засмагах на задньому дворі. Коли він прокине, Ензо йде на вітальню, щоб дивитися телевізор або грати з Майклом.

04.03.2014 р.

«Грати з тигром досить небезпечно. Він може пошкодити вас, навіть якщо він не хоче покусити, він може випадково подряпинити вас зубами в кров. Це єдине, що я зустрінеш: кожен раз я граю з ним, я готовий отримати трохи подряпини.

05. У Всі

Джерело: