Розваги Парк Універсальні студії Голлівуд

Запрошуємо Вас провести незабутні моменти в приголомшливому парку розваг «Універсальні студії Hollywood».

На шляху до парку атракціонів помітили не милі, затишні будинки зливаються на високому пагорбі з видом на Лос-Анджелес.

Сучасний парк розваг був колись частиною знаменитої універсальної студії зображень. Приїзд до автостоянки.

, 13438

р.

Цей парк заслужено і вірно називають розважальним капіталом Лос-Анджелеса.

р.

Прогулянка по Львову, невелика вулиця, яка стартує біля входу в парк. Так, розваги та приємна набережна традиційно пропонується для запуску з індійською кількістю ресторанів, кафе та магазинів. Я спробую отримати через цей розділ якомога швидше.

Скляні намистини з часу безсмертні є одним з найпопулярніших товарів, це не забуте тут.

Фірмовий магазин тематичних сувенірів та інших параферналя від самої кінокомпанії. Ми піднімаємо наш ніс, і з нездатною шахтою рухаємо.

Логотип найстарішої Голлівудської кіностудії та найбільшої кінокомпанії в США - Universal Studios. Найменший водний спрей створює ефект туману, в якому глобус обертається з описом назви компанії.

484652 км

Чудово прогулянку по знаменитому червоному килиму, ви можете відчути себе справжнім Голлівудським зіркам протягом декількох хвилин. До речі, це дуже популярне місце, де буквально всі відвідувачі парку фотографуються, я пощастило ловити рідкісні, майже пустелі хвилини.

Офіси квитків при вході в парк. Хочу сказати, що квитки дуже дорогі, але для участі в будь-якому атракціоні всередині парку більше не потрібно платити додатково, все включено в ціну квитка в'їзду.

885954

Шорти до 48 дюймів обіцяють знижки.

р.

На в'їзді через водозбору відвідувачі подаються скульптурою, що відображає фрагмент процесу зйомок. «Збереження на комплекті!» Звук, камера, мотор!

852552

Цікаво, що намагатися зображувати цей працівник з кіно і кінознімків. Скріншоти

Гарна леді заряджає звуконепроникним обладнанням.

Для поціновувачів гострих відчуттів підготував одну з найсвіжіших атракціонів – «Будинок жаху». Давайте подивимося всередині, попередньо щільно вичавивши всі фізіологічні отвори, щоб не торкнутися з страхом і бігти липкі гуски або щось гірше в публіці не робити.

Пакети літака будуть дуже корисними. Хочу попередити вас трохи, особливо вражається і рекомендуємо перед відвідуванням не їсти, адже погляди іноді дуже реалістичні. Крім того, ви, звичайно, будете піддаватися раптовому нападу відродженими мертвими, громіями, різними монстрами та іншими злими духами. Забезпечено введення адреналіну і одяг, що застрягається до спини.

Мумія з фільму тієї ж назви.

Леся

Нічні кошмари Франкенштейна.

Дуже популярний характер

Не їсти мене, Дядько-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Відомий блюз Брати автомобілів з комедії кіномузика. Девіз міліції на крило – це «послуга та захист».

Що харизматичний коп! У своїй неприпустимійній думці актори для виробництва були підібрані дуже вдало. Вони дивляться дивовижними!

Якщо ви обираєте правильний пункт зйомки, ви зможете успішно перетворитися в Нью-Йоркський дорожній працівник.

Атракціон «Шрек 4D», де крім вже знайомого нам 3D, імітують за допомогою стереоскопічних окулярів, допускається додаткове почуття реальності через рух стільця, вібрацій, вітру та водяного спрей. Привіт, зелений голова!

І сам Шрік виглядає дуже натуральним, хочу погладити його на голову.

Дитяча пам'ятка

"Жавки"

Сімейний віртуальний роликовий берег разом з веселими і смішними Сімпсони.

Парк розташований на декількох рівнях, і відвідувачі переходять між ними на ескалаторах з прозорим дахом, що не заважає вигляду.

Фото з астронавтом Аполлона 13.

Ось вони, герої Голлівудської кіно адаптації драматичного завоювання місяця на мансарді в складі чергової місії Аполлона за номером 13. Зліва направо - актори Кевін Бакон, Том Ганкс і Білл Пакстон.

Земельник

Кіностудії

Юридичний парк реалістично відтворює реальну неприпустиму джунглі, яка заповнює кішки всіх видів птахів і тварин цього далекого періоду, а також серед зелені джунглі роум величезні здавалося б живі динозаври.

Сортування за темою неординарного «чорного пана»

На волі можливий простий домінант.

р.

Подорож через джунглі несподівано закінчується з захоплюючим гострим спуском і навігацією водяних бризок.

Габаритний зображення

Відкрита нещодавно визначна пам'ятка "Транформери", можливо, найцікавіше, захоплююче і високотехнологічне ведуча в парку. Ви стаєте прямим учасником космічної битви Декептонів і Автоботів, з надзвичайно реалістичними симуляціями і 3D-сценами, і завдяки особливим ефектам ви можете взяти участь в акції. За однією з популярних американських видань, вартість роботи над створенням атракціону перевищує 40 млн. дол. США.

До речі, обов’язки креативного консультанта Універсального парку виконуються Стівеном Сільбергом. І з його допомогою були створені такі визначні пам'ятки як Трансформери, щелепи, Юрасицький парк і війна Світів.

На в'їзді зацарював атмосфера військової бази.

Затишне сімейне кафе

Гамбургерські крапки обсмажені безпосередньо перед відвідувачами

Я не можу допомогти відчути, що я точно бачив цю пару, можливо, навіть знав їх особисто. І нагадуємо, що знайомі образи я не можу позбутися від цього дратівливої думки.

р.

Найяскравіший представник фауни Тихого океану, кожен улюблений SpongeBob себе.

р.

Привабливість з сюжетом театрального виробництва на основі «Водного світу», приправляється ефектними хитрощами, вибухами піротехніки, стрільби та кінцевого вогнегасного шоу.

Р

Стіна з збірними рекламними знаками.

5488077

Єгиптянські мумійні пороги серед туристів, що переповнені.

Туристична група з Близького Королівства взяла участь у щільне кільце. У наступній частині нашого туру ми знайдемо себе на сцені кінофільму, побачимо автентичні пейзажі та сценічні вироби. Дуже дякую!

Джерело: Anynoff.livejournal.com