Поїздка в Іркутськ

Нещодавно інтернет-користувач відвідав Іркутськ. Хочу поділитися своїми цікавими прогулянками.

р.

Моя поїздка в Байкал, як і більшість людей, почалася в Іркутську. Ми приїхали в ніч і перше враження, що від міста було чистою і добре замішаною. Уранці, коли він був світаний, і я пішов на екскурсію, дороги не здавалися так гладкими, а вулиці не були всюди чистими. Однак загальне враження залишило позитив...

У цей день в Іркутську відбувся виставка олімпійського пальника. Організатори запрошують мене до падіння і розповідають про мій досвід в факелській реле перед Лондонською Олімпіадою. На Байкал Арена відбулася презентація виставки:

Це було велике задоволення для дітей, щоб доторкнутися до ганку. Я побачила свої очі горіння і як вони підкреслилися, щоб взяти картину з ним:

Я також займав пальчик в руках. Щоб бути чесним, мені сподобалося це набагато менше Лондона: ручка тонка - ви не відчуваєте, що ви несете ганку, ви виготовлені з пластику або деяких подібних матеріалів, дизайн неоднозначним ... в цілому, я не хотів би це. Я чекав більше. Приємно побачити хлопця в Blogger проти Garbage T-Shirt серед гостей:

Після заходу Олексій Стрельюк з туристичного агентства Baikalika взяв мене на екскурсію міста. Починався з новим кварталом 130-го.

Вони намагалися відтворити Іркутськ, як це було раніше. Тим не менш, всі ці нові будинки виглядають дуже дрібними, особливо враховуючи те, що більшість з них мають магазини на першому поверсі з великими панелями, як і в американських містах:

Особливість Іркутської архітектури - навіси над входом:

Вони іноді використовуються як дах над балконом або зимовим садом.

р.

Символ Іркутського є Бабром, що тримається на зубах. По суті, Бабр є тигром Амур в мові Якут, але одне з посадових осіб виправдала «а» на «о» при затвердження гербу міста і виявилося, що Бевер, що тримає в ній кисть. Бобер на гербі, звичайно, не малював, а замість тигра розфарбував бобер хвіст. Виявилося це міфічне тварина:

Прогулянка містом. Ми подивимося на Польську церкву, перетворили в органний зал і велику кількість церков:

511144

Ангара набережна:

У Іркутську, вони люблять залишити повідомлення на асфальті:

Центральна вулиця Іркутська:

Але ви повинні крокувати трохи і все не так добре. Особливо здивовані стовпчики в центрі міста - водопостачання не всюди:

Центр міста займає гостей з Китаю та інших країн. Площа називається Шанхай.

За великим рахунком, це весь квартал, наведений на китайський ринок:

Я люблю напис «Тулет»:

Наступного ранку ми завантажили в 4 позашляховики і пішли на Байкал острів Ольхон. За 4 дні на льоді. Фото було дуже вдало. Я покажу вас в наступних стовпчиках. Зареєструватися!

Габаритний зображення

Джерело: sergeydolya.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное