розумний чоловік

Пахомов розрізати волосся на Лені на рік і половину.
Про один раз на три тижні він назвав барбершопом, підписаний на вечір, і, залишаючи свій офіс, пішов в наступний будинок, де це, як тепер називається, салон був розташований.
Лена була молода для гарного майстра. Але він працював великим. Про все говорять. Пахомов був архітектор. Вона попросила, «Що таке ім’я нашого приміщення?» Він серйозно сказав: «Роко змішується з імперією, з елементами сучасності», хоча насправді це був стиль «бротел на станції», але чому відступ? "Чому приємно поговорити з розумною людиною", - сказала Лена. Вона мала гарних рук. вона була красива.
Все про неї.

Ні, не всі його.
Після того, як Пахомов прийшов на презентацію другу і побачив Лену там. Вона побачила його, теж. І були несподівані. Пахомова завжди побачила її в брюках і фартухі, і тепер вона була в сукні на ремінцях, з королевою спиною. І вона завжди побачила його в старому жилетінні куртки і джинси, і тепер він зносився шовковий костюм, шарф і великі очищені окуляри.
Вона посміхалася в нього і недбалий, і він посміхався, недбалий, і пішов сказати hello, "О, Лена, як ви?" "Окай, дякуємо вам, і ви?" - але не встигли відповісти на те, як він робив, бо великий хлопець відразу ж виріс поруч з ним і сказав: "Привіт."
"Пахомова", - сказав Пахомов і подовжив його руку йому.
Він схвалив своє ім'я і запитав:
- Як довго ви знаєте один одному?
Пахомов раптом побачив, що Лена, ступаючи назад, робить страшні очі і потілює голову.
"Я не пам'ятаю, - сказав Пахомов. - Хто піклується? Я бачу, він пішов до групи друзів.

А потім, на шляху, на вулиці, цей хлопець знову забрав свій шлях.
"Я відправив Lenka додому", - сказав він. Покажіть мені, де ви зустрілися.
до Ні, я не буду.
- Розкажіть мені!
«Мій прохід», - сказав Пахомов і відчував удар на голову ззаду.

Через тиждень Пахомов повернувся на стрижку.
«Всі роботи є гідним», - сказав він. - Ви не пішли в школу? Чому приховувати?
Він такий розумний молодий чоловік. Тележурналіст. І раптом відчував притулок. Я знаю, що це приплив, але це все ще гасіння. Тим не менш, він натягував на серйозні відносини.
- Тим - сказав Пахомов. - Я повинен зізнатися будь-яким чином.
- Так, але потім! Отримати квартиру. Я зустрілася з батьками. Пропоную. А потім. І він був некомфортний рефлекс.
Ви не знаєте розумних людей. Все зручно для них... і раптом він дав гучний голос, бо Лена торкнулася ледве загострення на спині голови.
до Що ви отримали?
«Ваша кавалер забезпечив мене з...», - сказав Пахомов. - Не себе, але його друг. Ніщо. Телекомунікації, які використовуються для роботи в парах. З оператором. По дорозі. Він викликав вас після цього?
Я назвав вранці і сказав, що я збираюся на бізнес-турі.
Пахомов сміється:
Він буде подорожувати протягом декількох шести місяців. І він не буде обдурити на вас, я гарантію. Я був в армію в дуже розумній одиниці.
Лена була безшумна. Потім вона сказала,
до Все через мене. Про нас
"Нехай, - сказав Пахомов.
Вона зрізала її довго, а потім вона зігнута вниз і тихо сказав:
до Це мій відмова, так. Якщо ви можете -- Я маю на увазі, якщо ви хочете, я можу приїхати в будь-яку точку. Після.
Пахомов був німий протягом трьох секунд. Моя думка підрахунок. І сказав він,
- Ви не можете. Я маю на увазі, я не можу.

浜у 涓 蹇

Джерело: