Фото шоу Nissan 350Z.

Тут я бачив більше одного разу, розмістили фотографії збірних моделей. Так я вирішив виставити мої вироби.
17 ПІКЧ, з фотографіями повітряної щітки, будь ласка, не розірвати, я розповість вам, коли я закінчую.

1,1 км Перша модель. Знімок - Nissan 350Z. Згідно з інструкцією, було запропоновано фарбувати в срібній металевій, але я вирішив зробити інший колір.

, Україна

2,2 км Деякі деталі вже готові до монтажу. Не доторкнувшись до материнської коробки, я старий sysadmin.

3. У Тіло вже прогрунтовано, полірують і готові фарбувати.

4. У У той же час Nissan готувала фарбувати Toyota Supra.

5. Умань Це домашній стенд.

6. Жнівень Дно супра готовий для кріплення підвіски.

7. Про нас У своїх місцях встановлена підвісна система, двигун і вихлопна система.

171692

8. У Двигун Супра, є багато роботи з ним.

9. Навігація І це 350-й.

10. Намагайтеся вибрати «греки».

11. Фарба боксерська. Все правильно з капюшоном. Я використовував фарбу з повітряної кулі - виявилося дуже брудно. І тепер я купив повітряну щітку, вона набагато приємна для роботи з.

12. Отже, щоб говорити, сушильний будинок

576133

13.00 р. Ну ось перший результат. Чи можливо професійні моделісти прощати мене. Це моя перша модель в такому виконанні. Багато недоліків, але це вимагає багато досвіду.

р.

14. Я дуже славився.

15.00 р. Зворотній вигляд.

.

16.00 р. Прибув невеликий джемпер, який виповнив 3 роки в квітні, і взяв машину до невідомого напрямку. Автомобіль був знайдений, але не в якому стані, багато деталей були втрачені. Це аварійний тест.

17.00 р. Тепер ви будете їздити по шоу і шукати найменші деталі часу.

Я зробив. Дуже дякую.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное