"Змазка речей" людина.

Хай, кожен. Я вирішив диверсифікувати інкубатор. Тема була названа «замовлення речей» особи. У мене є 5 тем, будь ласка, не ламайте. Я хотів би прочитати історії з вашого життя, вашої думки та ваших думок. Дякую за читання, особливо, оскільки я ніколи не писався до.
так багато літер.
Давайте йти...

1 час Я маю на увазі, що я можу зробити все, що я хочу уві сні. Ну, я все одно був дуже молодий (15 років) зробив дуже невидимі речі з будь-яким, проте, як я зараз ясно пам'ятаю одне почуття - коли ви починаєте сумніватися і думати.
Все раптово це реальність, не мрія. Мрія не схожа на те, що я створив світ навколо мене, я був лише наступними подіями уві сні і зробивши те, що я хотів зробити в сенсі. Це було 8 років, оскільки це не відбулося знову, це сталося один раз.
Я снію і розумію, що я мріяв, але це не довга і я не можу його контролювати. Людина може забути нормальну мрію кілька хвилин після прокидання, але з яких причин я пам'ятаю ці мрії протягом багатьох років. У інтернеті напишіть про таке явище, як фаза сну РЕМ - фаза сну, що характеризується підвищеною мозковою діяльністю. Однією з ознак цієї фази є швидке рухи очних яблук, в такий момент людина здатна контролювати свій сон.
Якщо ви ніколи не бували, купуйте пристрій, як це називається DreamStalker, і розробники обіцяють, що ви будете охолоджувати, ніж DiCaprio в Inception, але я не можу вірити, що це ефективний.
Посилання тут на це диво пристрій не залишить, якщо хтось потребує - він знає, де Google.

2) пам'ять. У мене завжди були проблеми з нею, я не пам'ятаю будь-яких речей, але дуже часто це буває до мене дивовижним, що в той момент, коли я займаюся "вічно" і без причин я можу пам'ятати такі епізоди з мого життя, які здавалося б, назавжди стиралися з голови. Не дивно, що коли ці спогади приходять, нічого навіть натякає на схожість того, що мій мозок міг пам'ятати. Ми не використовуємо наш мозок 100 відсотків, і ми не можемо контролювати більш глибоку пам'ять, але ми робимо. У мене є міф, що коли людина гине, все життя спалахує перед очима. Тепер я вірю, що я думаю перед смертю, мозок активується сотою і ми живемо в нашому житті. Взагалі ми накачуємо мозок і п'є йодомарин.

(3) Потужність думки. Я впевнений, що багато хто з вас бачив фільм "Старий" або "Своїти отвір кролика". В цілому точка полягає в тому, що наші думки мають дивовижну річ, що перетворюється в матеріальні речі. Є багато різних книг, тренінгів, семінарів на цій темі, де ми навчимося думати правильно і думати, щоб у нас є все, що ми мріяли. У нижній лінії є те, що ви хочете, ви просто повинні думати про це, візуалізувати його і найголовніше вірити його.
Вважаю, що у вас вже є (я думаю, що найважчіше вірити). Я не збираюся піти в це, я вірю, тому що я був занадто багато збігів у моєму житті:
Найпопулярніший розвиток подій, наприклад, 10 років пізніше, ви пам'ятаєте свій однокласник, який ви не пам'ятаєте в усі ці роки.
І через кілька годин після того, як думав, це не парадоксичне, що ви познайомитеся з цим чоловіком десь на вулиці, або він називає вас.
Або ви раптом думаєте про деякі з ваших улюблених пісень, які ви не чули багато, багато років, і той же день, ви почуєте їх на радіо десь.
У цих моментах ви усвідомлюєте, що напевно в цьому світі все не випадково. І знову це один з дивовижних речей про людину, яка важко контролювати. Хочу відмітити від мого досвіду, коли ви дійсно хочете щось, це зазвичай не буває.
З тих моментів у мене є неправильні думки і почуття в голову. Так ми можемо припустити, що вся точка в цілому, тому що будь-яка річ, яка навколо нас - це людина-робота, до того, як він навіть з'явився на шматку паперу.
вона була просто...

(4) Продовження. Хочу писати про невірну згадку, як, "О, я відчуваю російську команду, залишаю групу на ЄВРО," або - "О, я відчуваю,
Я збираюся додати одну супер круту картину в YP і тему піде зелений ... Ні, я говорю про абсолютно різне почуття. Важко описати його, але я спробую... Намагайтеся пам'ятати момент або день, коли ви робили абсолютно все – що ви робили в цей час.
Тепер спробуйте пам'ятати, як ви відчували. Я відчував це почуття відваги слова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але я хочу, щоб зрозуміти і почути мене, я не говорю про думки, але про почуття. Це, наприклад, ви не думаєте, що ви заберете мету, коли ви граєте на футболі на дворі або на ЄВРО, або що ви будете виграти багато грошей, граючи покер з друзями; або що ви будете писати шедевр, якщо ви музикант або художник. Я говорю про абсолютно будь-яку ситуацію в житті - коли ви на нерві, коли у вас немає ніяких думок.
Коли ви просто відчуваєте це, ви відчуваєте, що сьогодні це ваш день, що сьогодні ви досягнете успіху. Я сподіваюсь, що я думаю, що я маю на увазі. Ну, є протилежне почуття, коли ви не робите це, коли ви сердитися, і ви сльозите волосся, коли ви робите це правильно, але якось ви не робите це. У нас є люди, які мають премонію провалу, такі люди зазвичай називають втратами. Але це не точка, я маю на увазі, що «куріння є премонією» є ще однією особливістю наших, які не всі знають, як взяти контроль. Але є люди, які можуть, і вони зазвичай називають:
Успішні, талановиті або даровані (атлети, бізнесмени, актори, музиканти тощо) Всі ці люди просто чекають, що вони досягнуть успіху. Я думаю, що передмонтування успіху відбувається з навчанням і досвідом, але я також впевнений, що без неї ви зможете контролювати це інше дивовижне.

5) Гіпноз. Вікіпедія дає дуже круте і коротке пояснення цього терміну: Гіпноз - змінений стан свідомості.
Я ніколи не зустрівся з сильним гіпносом, щоб говорити, я зіткнувся зі слабкою, і так що я не відчуваю зміни в стані свідомості, але це тільки перше враження. Я описав його знову коротко... З мене був тільки один раз, лікар з Кронштадта, лікар, який практикує Тибетська медицина. Я чув про це з одного я знав. Я вклав і пішов до міста Кронштадт, щоб зустріти цей чарівний характер. О, я не сказав вам про те, щоб відвідати дуже старий і дивний, і сто відсотків сірого лікаря. І ціль була простою - кинути палити (щити мене, що я не буду сили). Лікар з прізвищем Ткач, який пройшов міні-легенди в Інтернеті — реально
Допомагає викинути курити. Вся процедура викинути курити вартість деяких 600 рублів. і займав не більше години і навпіл. Перша половина години була короткою запровадженням до того, чому ми димаємо і що робити, щоб уникнути куріння, коли ми отримуємо додому. Після цього було деяке незрозуміле лікування аналогічно незбагливими пристроями, а в самому кінці був гіпноз.
Д. Мивер не приводив перед очима будь-які спеціальні полонини, не попросив розраховувати на 10 і уявіть, що я овець і лежачи в пасовищі під сонцем, ні, це було набагато простіше. Я просто сидів на стільці, лікар попросив мене, щоб закрити очі і слухати, він сказав абсолютно банальні речі, як, "Смоктання є знежиренням. й
І це не приємно, що це дуже шкідливий, що наступного разу я хочу, щоб курити, я відчуваю, що Тільки коли я пішов додому, щоб мій улюблений Петро в мікроавтобусі, я іноді стрибав через такі думки, як чому я диму, тому що там немає задоволення в цьому, коли я прибув додому, я пішов на місце мирно. Вранці нічого не було, але бажання зупинити паління. Я не курив 28 днів після того, як я зустрів Д. Ткач, і всі ці дні я жив сто відсотків щасливо - з думкою, що я був вільний від рабства. Я закопаний, дав стручку в певній точці, я ще шкодую, що день. Але це не точка -- Я ще не з'ясував, якщо це дивовижне, гіпноз, дійсно існує.
Або це просто самогіпноз? Я чув багато оповідань, які люди під інтенсивним гіпнозом, коли вони занурилися в напружену ситуацію, здатні захопити автомобіль, перемістити поїзд, пройшовши вогонь і т.д.
Важко вірити, але навіть якщо це робить, доведемо, що ми все ще маємо здібності, які ми не можемо контролювати.

Фото на заголовку Антон Шумак, фото очей Рангін, всі інші пікчі з відкритих просторів.
Якщо ви виявите помилку, зателефонуйте мені грамотність і пробачте мене.

Джерело: