Як ми пофарбували мій автомобіль!

Добрий день, Япс!
Подаруйте мені думу, за бульбашки я розповів вам історію про те, як вони пофарбували машину з батьком!
Як тільки кішка прийшла до мене, і сказав, що вона занурила його, щоб піти після Валеріянка в місті в такому дивному автомобілі, кицька на всіх не звертаючи уваги до нього.
Тому, кішка інструкція була виконана - перефарбувати цей автомобіль так, щоб всі кицьки в районі Малого Вішера були його!
26 фото та 28 повідомлень
Фото 0

Це його. Я купив в січні 2010, перший автомобіль - ваза 21093. 2000. З карбюратором! Будь-який мороз не страшний! Кольори Емеральда (Silver Green)

Під час першого літа я засвоювала порогами, а стійки, де кріпляться двері. Решта менше і менше всього.

Але в 11 років фарба не така ж, як завод. Ззовні дивимося так схожими на радянські меблі, в яких відбиття лампочки дано непристойним полотном.
Так, плюс в деяких місцях пішов "колобушкі" як мій батько, і я викликав павуки.

Показав, скільки коштує перефарбувати автомобіль разом з препаратом, я прийшов до висновку, що я хотів би провести 6000-7000 і тиждень відпочинку замість 25000.

Є вона.
(весна фото)
Фото 1

Плюс, отримав капюшон на доріці. Я мав шукати іншу витяжку для моїх друзів. Я поклав вишню на початку, гнав - гнав, але принаймні щось.
Тоді друг одягнеться майже новий капюшон. Тільки пофарбований в яскравий салат.

Фото 2

Зрозуміло, що це не Camelpho, щоб приїхати, як це, і в цілому, якщо я піду до Купчіно, вони сміються і вказують на пальця.

Зібравши його в кулак, він вивів на тиждень влітку, щоб виконати акт перефарбовування автомобіля. Кому:

Фарба три літри + дилуент (800p літр + 150p або 200p (Не пам'ятаю)
Грунт (Porridge) л (або два) + дилуент для грунту
Лак для двох літрів + дилуент + загартувач
Якщо я купив чорну мастику, щоб пропустити дно знову, швидко і в цілому всі місця, де не буде живопису і агресивних витрат на навколишнє середовище. Мастика я купив 3 кг Тіло.

Також.
Силіконовий промивання (зварює як груші яблука) 1 л
646 розчинник,
білий-спірит
щітка
Піскоструминний пістолет.
Шпильки різних (від P100 до P1200)

І, можливо, щось інше в невеликій деталь, я не згадую його зараз!

І так, придбавши все, захопивши Отця і куля, поїхали 230 км від Петра до Малого Віссера.
Фото 3

Перше, що потрібно зробити всі грубі роботи - видаліть те, що знімається, пофарбуйте мастикою, яка не буде фарбуватися. Зокрема,
"Пороги"
Фарба підвіконня і мастика
Зніміть замки і очищайте і пофарбуйте арки (приблизно вони були в гідному стані)

Фото

Після всієї грубої підготовчої роботи необхідно підготувати верстат для фарбування, і це підготовка 80% всієї картини!

Щоб захистити себе від дощу (і він був в процесі) і інших погодних явищ, було прийнято рішення побудувати навіс, покритий з усіх боків.

Ось фітинг.

Фото 5

І тут завершена частина даху (сюр для кута, фактично фотографувала дерево)

Фото

Але зараз практично готовий сільський бокс, зліва на затягування стін плівкою.
Як дах пройшов рекламний банер Nissan Ford, а теплиця товста плівка

Фото 7

3610Р. 4200Р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Знімаємо всі павуки, всі павуки, всі початок іржі плями. Спочатку я думав, що змащувати іржовий конвертер, але як показує практика - мертвий poultice.
Потім вони спробували очистити все за допомогою шкіри, але ви не можете очистити її всю шкіру.
І ми прийшли до висновку, що ми повинні купити піскоструминний пістолет, оскільки у нас є компресор.

Деякі особливо розгорнуті місця повинні бути очищені з різьбою, а потім те, що залишилося було збито з піском.
Потім кладемо її вниз і кладемо її вниз.
Фото 8

Тут почався найтяжчий процес - шліфування поверхні для того, щоб принести всі нерівності до нуля, і повірити мене, з них не мало.

Фото 9

Після того, як пестарен, і позбавлявся від лиходів, ми грунтуємо, а потім, як грунт висихає, заливаємо двокомпанією всі нерівності, щоб грубо вирівняти площину елемента.

Фото 10

Це просто крила!

Візьміть плоску пластину, воду і дрібнозернисту шкіру (p500-p800), і вихід (не три, а саме вихід) до тих пір, поки пальець відчуває себе ідеально рівною поверхнею. Якщо ми починаємо з нуля, ми почнемо з нуля.

Весь автомобіль тридцять днів з поломками диму.

Якщо у мене була класика, процес буде в 10 разів швидше, тому що він має трохи більше лицях, ніж матчбокс. Але проїжджаючи цеглу з рульовим колесом з корабля не загаркавить мене.

Фото 11

3610Р. 4200Р.

Малярія москіт – насправді нешкідливий міф

Фото 12

Ніч.
Автомобіль виходить, можна почати фарбування. Або досить, щоб покрити тіло грунтом (холодильником)
Але в першу чергу потрібно обернути шкіру P800-P1000.

Фото 13

О, я забув про це картина.
Фото 13.5

Потім ущільнюємо вікна газетою.
На цьому етапі вони діяли як любителі, так як я пізніше сказав, що мотузка повинна бути покладена під ущільненням для того, щоб підійти її, а потім все буде фарбуватися під ним.

Фото 14

Ну, майже все готове, як тільки ми отримали...
Фото 15

FLASHBACK 7-8 годин тому.
Ця хмара переплетена навколо нас протягом всього дня і до 3 ранку.

Фото 16

Ми просто дісталися до грязі і пішли на ліжко.
Фото 17

523392

Довгий час гасить коте.

Фото 18

Половина наступного дня, ми вирішили мати міні-день до вечору, так як це було дощ. Тим часом я закріпила всілякі дрібниці в салоні (змініть цибулини в торпедо, очищайте каюта піску, очищаємо карбюратор, проводимо масляний аудит і т.д.)

Увечері, близько 23:00, ми залишили для цього.

Після того як знову пройшов силіконовий промивання, щоб змити всю гуано і знежирити поверхню ... (Чи смачні запахи)
І закривали грунт.

Фото 19

Фото 20

Фото 21

Ось автомобіль вкритий грунтом, в 6 ранку пішов до місця (кішка в той час, коли він вже прокинувся)
Фото 22

Додано до [mergetime]1340361574[/mergetime]
На 10 м. до, на вул. +18, дощів дрібно
Я думаю, що я можу пофарбувати його, Енн. Весь день. Для того щоб звести цю землю вниз. Справа в тому, що цей грунт утворює невелику струнку (який не знає, дрібні неприпустимо оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові.

Так як погода не була хорошою, і крихітно бажали спати, фото немає. + загинув весь день на шкірі землі.

Десь близько 7 п.м., пагода була більш світлим, сонце зростало над горизонтом, пахне, що завтра буде гарною погодою.

До трьох годин вдень, і, таким чином, чекаючи все, щоб висохнути на вулиці, почалися підготовка до готовності.
Чистка кулі знову в разі,
Дренажна вода від компресора
Видалити непотрібні елементи з робочої зони
Приготувати фарбу (зніміть правильні пропорції з подякою)
і т.д.

В цілому, під час підготовки збиралися, на вулиці було глибокий вечір, але ми вже не звикли!

Гарний, перший шар фарби.

Фарба кладуть в шари. Між шарами, висихаючи на паличку (з пальцем злегка наносимо - поверхня злегка прилипає засіб наносимо другий шар).

Фото 23

N-шар
Фото 24.

деякі шари, але ще фарбують і фарбують
Фото 25

р.

Після цього. Як фарба буде висихати (потрібно 18 годин висихати при температурі від 15 до 30 градусів) або півгодини при температурі 60 градусів.

Мені потрібно нанести лак, а потім мої товари від магазину фарби дайте мені вниз. Вони дали фарбу для лаку (встановили неправильну баночку, і я застрягнув).

Ми ризикуємо розбавити те, що нам довелося і пошкодити його.

Лак з муфти з вошей і помітив її вже тоді, коли вкритий перший шар. А тому. На наступний день я закінчив мій відпочинок, я мав поставити те, що я мав.
В результаті я мав залишити машину в с., взяти поїзд, щоб піти в Санкт-Петербург, працювати там на тиждень і повернутися на вихідні з правою подякою.

Наступні вихідні були просто великим теплом (+30 градусів).

До речі, що було поставлено на тиждень і не висохло до кінця (полір був м'яким, якщо ви стукли його ніготь), але досить загорнути його трохи для видалення волосся.

Потім вдень з тридцятьма градусами тепла в тіні кладуть правий лак.

Я не шкода, що я не бачу, тому що я був на моїх нервах з налаштування, і я повинен зробити це швидко на суботу, щоб піти додому в неділю.

У пристосуванні.

Малювання автомобіля не так легко, як це здається.
Сам процес фарбування не займає більше двох або трьох годин (для того, щоб говорити, залити машину).
80, можливо, навіть 90 відсотків часу витрачається медитативним препаратом машини.

Так само, батько працював в гаражах в 80-х роках в фарбувальних коробках. І він фактично очолив процес. Я не знаю, що робити.

В цілому, це на тиждень для всіх (без куріння перерви). З самого ранку до 3-4 ранку (при прокладанні грунту - кладемо на 7)

Але як я сказав, досвід неоціненний.

Не простіше купити інший автомобіль, я ціную, що я зараз.

Я спалогізую для плутаниного закінчення, але в кінці він був дійсно не до фото.

УД
Після року не існує жодного хутра.
Також я не поставив собі цілі для якості майстерні живопису. Я думаю, що найкращий варіант для бідних!

Вступ
Фото 26

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное