Керівництво до першої допомоги в Випадку

Я збираюся писати щось на довгий час, перегляд відео з мирними запорами "SPD SP від втрати крові"
Може бути, це допоможе комусь...

Натхнений творчістю Беспалева, а точніше це оповідання

На заході, описаній у особи, був присутній, людина була рятувальна.

З артеріальною кровотечею з шиї, з пошкодженням сонної артерії або великих артерій голови, є шанс врятувати людину перед приходом «SP» або Міністерства надзвичайних ситуацій, але для цього дуже мало часу. Це буде потрібно:
1,1 км Пінь з першого набору (в крайніх випадках ремінь, але турнікет бажано)
2. Ширина таблетки від 7 до 15 сантиметрів, товщина до 5 сантиметрів, довжина від 20 сантиметрів (Я сумніву, що хтось просто несе шину Крамер)
3. У Тампонуючі матеріали (смужка, марлю з першого набору допомоги, гірше чистої (!) тканина ... Я не думаю, що це полегшить жертву.
4. Найголовніше: міцні пальці, витривалість і чудовий самоконтроль

Ми відкриваємо перший медичний посібник з надзвичайних ситуацій:

"Common carotid artery, натисніть перший (великий) пальчик або інший чотири в середині внутрішнього краю стерну-клавіокулярно-масового м'яза до сні бульб поперечного процесу шостого шийного відділу хребта"

Чи зрозуміло кожен? Я думаю, що люди, які незнайомі з лікарськими засобами не допоможуть багато, тому картина:
Р

Найголовніший недолік цієї дії: незалежно від того, наскільки сильною людиною є, за більш ніж 5-7 хвилин він не достатньо тримати: шия слизька з крові, пальці затискають, але ці кілька хвилин досить для когось поруч, щоб знайти цей дуже таблетки і розпакувати аптечку.

Наступні дії:
Підготовлений з щільного тампону, який буде розташовуватися під турнікетом, на голові і плечі, навпроти рани, накладається планка, своєрідна покрівля, скеля якої потрапляє над вухо пораненого ... Нижче на сайті рани, принаймні сім сантиметрів, наноситься тампон (MUST !!!), на ньому розміщується турнікета, який затягується за нальотом, наноситься з протилежної сторони шиї від рани, турнікета затягується до тих пір, поки кров від рани перестає рухатися активно ...
Значення цієї операції:
1. Турнікет нижче рани наноситься через те, що артерія не тільки пошкоджена, але ріжуться повністю, в цьому випадку обрізається судина може ходити нижчою, а кровотеча не зупиняється.
2. якщо тампон не наноситься, ви ризикуєте залишити поранену людину відключений, якщо він, звичайно, виживає: турнікета (пов'язаний, мотузка, каучук) подрібнює нерви і м'язи, перехрещує шкіру (вузол лущіння) і, головне, не створює рівномірний тиск на уражену ділянку.
3. У Трохи нижче я помістжу відео, яке показує, як використовувати руку раної людини замість дошки. Це простий спосіб, але в нещасному випадку не рекомендується, так як дуже ймовірно переломити плече або передпліччя і, в результаті, викликати додаткові травми м'язів і судин за фрагментами кісток плеча або передпліччя.

І нарешті:
Пам'ятайте, що навіть у разі успішного припинення кровотечі мозок людини подається з половиною стільки крові, як вона повинна, і втрата крові в будь-якому випадку буде чудово: поговорити з рандом, навіть якщо він несвідомий, безперервно (перевірений), контролювати пов'язку на шиї, будьте готові в будь-який час, щоб охопити місце поразки з рукою ...

Я не хочу, щоб бути ситуації, де це буде потрібно, але все одно, можливо, це збереже життя.

Джерело: