Карелія - відпочинок + рибальство

28 фото!

Ось ми йдемо.
Мій друг і я вирішив взяти на себе тиждень як шавлики, як зазвичай. Ми ближче до такого відпочинку, ніж Туреччина або інші пляжі.

На півночі Ладоги, найкрасивіших місць.

З 17 по 30 метрів над поверхнею Лейка Ладога найвища.

Ми відпочиємо тут.

Прибуваємо, розвантажуємо млинці.

Ми породжуємо ляльку

і риболовля, дикої риби тут, він не може допомогти, але їсти

Severe Karelian погода. Червень місяця млинці

Це своєрідний пейзаж з намету майже кожен день, але це високий, хлопці.

Це майже он.

94815659

Я дівчина, літо, як літо, є тільки погані дні.

Дика щука знову.

маленька рибалька, для мережива

Похід.
Довжина до 1,5 м, вага до 35 кг (зазвичай до 1 м і 8 кг).
Тіло торпедоподібний, голова великий, рот широкий. Колір змінний, в залежності від середовища:
в залежності від природи і ступеня розвитку рослинності, він може бути сіро-зеленим, сіро-жовтим, сіро-коричневим,
спинка темніше, боки з великими коричневими або оливковими плямами, які утворюють поперечні смуги.
Непіровані фіни жовтувато-сірий, коричневий з темними плямами; парні фіни помаранчеві. Він харчується переважно на рибі. У деяких озерах є срібні походи.

В природі все виглядає красиво, будь-яка істота щаслива

І для цього... хлопці... готові подарувати все!!!

766695 р.

Кожна ніч – це маленька магія!

Щоранку дивиться!

І природа красива.

530980 Р

Ми сидимо в наших містах і ігноруємо прості, красиві речі.

р.

І лілії... це дивний запах !!!

Хто коли-небудь бачив молоду жінку???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Дуже дякую!

з

де ладога ... вона не любить жартів

Безкінцева ладога

108062.

Сосна конус,

Моя рибалька, "збиток" тільки на шляху, немає шансу

р.

"Ви отримали його, ви отримали його."
Чи можна ви вгадати вагу на парі?

Не риба, щука!

середній, щоденний лов

Це ранок знову...коли я хотів сонце.

Переглянути

Зловити на день відправлення.

І в цілому, ми звикли відпочивати так! і ніколи не обміняти Карелію для Туреччини або будь-якого іншого.

Я рекомендую всім!

Тексти пісень, а це означає: Є ще природа !!! Що ви повинні досягти!

Дякую!

У мене є все !!!

р.

Джерело: