Сім'я Книжкова - "сумки", що подає вісім

Це версія розслідування. Як це дійсно було – вивчав наш спеціальний Cor Nikolai Varseghov

Коли я зустрів Валерія Шигіна, я злегка пошу її невелику руку, і жінка закохнула в гострий біль. Я не знаю, що зап'ястя Валерія була порушена в тому, що озима кров'яна боротьба, яку ми зустрілися.

Валерія та її чоловік Сергій, букси, інтелектуальні книжкові черв’яки, зберігають невеликий магазин старих книг в Кірові. Сильні м'язи не виділяються. А.А. Жуков, де капітан виявив, що хінини не тільки чинили насильницькі дії проти мирно-питої компанії в в в'їзді (7 молодих покоївок і 1 покоїв), але також повинні бути залучені до ст. 116, ч. 1 Кримінального кодексу Російської Федерації.

Але з огляду на те, що туги-букіністи, які атакували - за словами капітана Жукова - на одному годину вранці на мирній питній компанії, поранених себе, небайдужих загиблих, травмованих партій (7 чоловіків і 1 дівчина) відмовилися ініціювати кримінальну справу з благородства.

Ця фантастична історія Валерія розміщена на своєму блозі. І я даю вам, скорочений.

Сергій та Валерія Шанина:

ЗНИЖКИ ВАЛЕРІЇ

... Зв'язки з сусідами ніжні. Але яким чином терпінням варто взяти разом з сім'єю алкогольних напоїв та їх бутонів? Якщо не за останні події, ми звершили 7 років, і будемо продовжувати діяти.

У нас є невелика квартира - 33 метрів на п'ять. Стіна переходить в вхід. Таким чином, ми невпинно стали слухачами будь-якого сусідського пиття. І діти повинні мати режим! Але за останні 7 років ми зустрілися з ним. Вирішення проблеми силами валанської поліції не вдалося. За весь час вони прийшли до дзвінка 4 рази, а потім в 5 ранку, коли всі сусіди п'ють, борються і жовчають, кинулися до своїх будинків, і ми повинні пояснити, як ми побали турбувати таке важливе державне тіло, і навіть вночі!

Зазвичай ми вирішили цю проблему наступним чином: чоловік пішов на дитячий майданчик і попутно пересувається до іншого поверху, тому що вимога до п'ятих молонів залишити в'їзд, як глибока ізоляція і прямий причин для боротьби. Решта сусідів, які віддають перевагу керуванню.

А що ніч був однаковим. Намагайтеся ставити дітей, відлякуті кришками, і надію на те, що незабаром вони закінчать останнього напою і красою будинку. З одного ранку чоловік не міг стояти його і пішов, щоб передати Сабанту на інше місце.

Сусід - Євген Шалагінов (замовити)

Тоді є звук ударів, рмелі. Найдовша дочка з словами: «Дата бити!» стрибає розблоковані двері квартири. І я чую її кричущий голос! Я працюю. Дитина стоїть в передпокої і кричить в нелюдському голосі. Моя рука кровотеча, набрякла.

- Загинув Дад! "Да буде загиблим!" дочки.

Тіло чоловіка притискається до стінових боків, згинається навпіл, руки опускається (Чому він не закривається від ударів?!). І кров! Багато крові! Я хочу, щоб я мав молоток або валик!

Я кинув себе через натовп, майже захопив його руку і порубати. У мене є темні очі. Я хотів дихати і дістатися до чоловіка і допомогти йому. Той факт, що я був струнким, що я бачив раніше. І побачила, що тіло мій чоловік кинув знизу, він кинув, він був збитий зверху, кровоточивий з вуха. Я побачу! Вони заплутали мене ззаду, так що я зумів, своїми руками, щоб розпушити мою кіптяву і зважити. Почати розбиття. Тепер три мене збили, а точніше один заплутаний, і два, відволікалися від мого чоловіка, почали молитися мене. Я не пам'ятаю. Я пам'ятаю, що була дівчина серед них, які спонукали бджільництва і витіли на мене.

Тоді, очевидно, серйозність ситуації почала досягати їх. Повернулися від мого чоловіка. І тільки один психо тримав його, Я збираю всі свої сили і розтріскував цей психо. Він мене прокинув. І нарешті вийшли сусіди. Упакування бастарів втечу відразу. А потім прийшов мій Капуста.

На жаль, вона вказувала на своєму сусіді і збивала, «Мами, побити мене!»

Я отримав у своєму шляху. Він загинув, але чоловік почав відновлювати. Він не пам'ятає про те, що між мною і сусідом. знову. Ще один сусід прибув і пришвидшує до ліфта. І почав вбити його. Я хотів би вбити, побити і збити! Загиблий чоловік! Я змогла вбити його двічі. Потім ноги стали бавовняними.

поліцейський тут. Вони приймали, що захочився і мій чоловік. Я продемонстрував, що моя дитина, Навіть вони шокували.

Не було емоції. Я звернувся до молитви.

Всі чотири з них були поранені, мене і доньки. Біль прийшла до мене поступово. По-перше, я кладаю дітей. Я не можу дихати більше, мій спина болить. І ваш власний голос - це занурення.

Лікар чекав п'ятнадцять хвилин. Незадоволений, він досліджував дитину і відправив для рентгенівських променів. Я бачив здалеку:

- Як старий ти?

- 32...

- Скільки з них ви пити?

Шоктей! Я не пишу.

Лікар не звертав увагу на мої скарги або на синю руку.

Вона дав кров для спирту і попросила про свою руку знову.

- Я написав напрямки, до чого я думав! Я не вказав щітку, тому що я повинен заблокувати двері і залишитися в домашніх умовах, і не поспішаючи зберегти родичів!

Але була моя дитина і чоловік.

до У поліція врятувала їх!

Подвійний шок! На мене після дня наноситься лисиця.

Спасибі, лікар!

У зв'язку з тим, що ми перебаємо лист нашого читача та звернення до органів охорони здоров'я міста Кірова з проханням провести офіційне розслідування на ці заходи. Назва цього... дивний лікар покаже вам героїні історії. Продовжити читання.

Чоловік з'явився ледь живим: закритий TBI, barotrauma, конкусія і кілька синців внутрішніх органів. Наслідки: практично не чути з лівою вухо, криється, і якщо ходи, то гайку досвідченого моряка з жахливими лижами, блювотою і температурою 38.2. Я відмовився піти в стаціонару, бо я не зможу впоратися з дітьми на лівому. Я зламану зап'ястя, зламану рану на лікті, синці...

Протипоказання, притискаючи свого чоловіка, наказав йому написати заяву тільки на двох бджілках. Вона звинуватила чоловіка про те, що напад. Звісно, це сором'язлива, коли в одному годину вранці вони просять бути спокійними!

Я не отримую цей номер з мене! Я відразу сказав, що я буду проти будь-якого тиску. Він закрив мене перед дитиною і його співробниками. Він сказав, що ми повинні довести, що ми були ті, які постраждали, не вісім невинно збити мене, мій чоловік і мій дитина, зразкові молоді люди віком 23-27 років. Довгий і твердий запитав мене написати заяву тільки для двох людей, доки я захопив телефон. Мій чоловік був збитий на п'ять! Я був збитий на три! Що може бути 2 люди?!

Я починав викликати своїх впливових друзів. Тут районний офіцер зданий замінити: політ, щедро погоджений шукати інший scum, він навіть симпатізував мене, коли я написав заяву з розбитою рукою.

Де людське ставлення? Або втома від людей норми? Навіщо вибрати професію, пов'язані з постійним зв'язком?

Чому я приступив матері і гістеричної без впливових знайомств, а з ними зразкова мати і навіть жертва?

«Силь завжди має непристойну несправність. й

Але, мабуть, впливові знайомства Валерія не так впливові. Після того, як вона продовжується на своєму блозі:

«Ми отримали офіційні папери з пункту сьогодні. Ініціація кримінальних проваджень відмовлено! Ми не жертви, але навпаки.

З'ясуйте, що мій чоловік і мій дев'ятирічна дочка викликала страшні травми до 8 зразкових молодих людей! Тексти пісень, а це означає: Ніхто не зламав руки! Я зламав себе. Хвороба ліктя (рама залишалася значним - 6 см завдовжки і шириною 1 см) коли вона збила нещастя. І я вдарив їх з грудей! Мій чоловік має голову. Зіткніть до точки стику власного мозку!

«Про відмову в порушенні кримінальних проваджень» є шедевром презентації міліції. Для зручності читання ми замінимо назви наших героїв у документі з іменами Валерія та Сергія.

«... після розгляду матеріалів ... на факті отримання бодільно травм Шанина В.Н. (Валерія) ... закритий поздовжній внутрішньочерепний перелом бази 5-1 метакарпальної кістки правої руки з задовільним станом фрагментів ... Оцінюється з 01:00. 20. 01. 2012 У в’їзді Сханіна С.В. (Сергей) та Шалагінова О.Ю., Сидоренко М.В. виник конфлікт на основі раптово виникають ворожі відносини. ...Сергій, провокуючи загострення конфлікту, відштовхнув Шалагінов, викликаючи Шалагінову до падіння.

Знявшись, Шалагінов відштовхував Сергія. А потім бореться... Під час конфлікту Шалагінов прокинувся на двері, що веде до коридору, в результаті ліктя руки Шина Марина Марина (недбала) притискається до дверей. Валерія переповнена в конфлікті, що почала страйкувати з її фістами на Сидоренко, Шалагінов.

Валерія почала подряпини обличчя Шалагінова, намагалася вдарити його на обличчі. Щоб уникнути загострення конфлікту, Шалагінов обійшов Валерія. Валерія почала виховувати руки, намагаючись пробити тіло Шалагінова на обличчі. Шалагінов випустили Валерія. Сіміляр Шалагінов (4 прізвища, – КП) очолювався до виходу. ...Повідомлення (4 імена п'яних бульб, – КП) пояснили, що ніхто не б’є Валерія. Валерія отримала ці травми в момент удару Шалагінова, або коли Шалагінов налякався натовпом для самозахисту, пуч на правій руці Валерія, коли Валерія атакувала його з кулаками, намагаючись ударити обличчя Шалагінова ...

У діях Валерія, які вчинили насильницькі дії Шалагінова формально побачили ознаки злочину за ч. 1 статті 116 кримінального кодексу РФ, проте ... справи цієї категорії ініційовані тільки на скаргу жертви, а Шалагінова до кримінальної відповідальності Валерія не хоче принести. У діях Шалагінова не бачили ознак злочину за ч.1 ст. 116 КК РФ. Звернення до кримінальних проваджень інституту. Так, щоб покласти його злегка – безглуздий – відмова навіть від магістрату Фуфачева Н.А. Сханини мають всю ногу.

Незважаючи на те, що вони називають жандарми, поліція не змінить свою сутність!

Чому поліцейська станція Жукова та інша сторона розслідування з злочинами? Це означає бути приступним. Зіткнеться на Сергія, Валерія, дочка якої проявляється в прямому сенсі слова, а над тілом. Всі позначені медиками. Всі захисники в боротьбі можуть бути відразу ідентифіковані - це близькі друзі сусіда Шалагінова. Фольго розуміє, що бульбашки сяючі статті - група побиття з викликом шкоди здоров'ю помірної тяжкості. Стаття 112 – до 5 років! Чому, за який інтерес (навіть, не для хабарів!), район Жуков та інші розслідування захищають ці скраби так звано? Колеги з КП-Кіров намагалися зв'язатися з Жуковим, але відправили в прес-службу. А що таке прес-служба МВС Кірова та як вона наочує журналістів – читайте на сайті «КП» О, а також прогромадянську прозорість в цьому дуже МВД!

Найвибагливіше, що капітан Жуков ніколи не інтерв'ю сусідів, які свідчили боротьбу. Що означає? Недбалість? Однак після недавнього турбулентства про це питання в «КП-Кірові», справа, що видається, було прийнято для дослідження і всього іншого дня – майже через шість місяців після жорстокого бджільництва сімей Сханіна (!) – сусіди свідків остаточно запрошуються до слідчого. Я розмовлявся з сусідами. Коли вони вийшли кричущим, купа шкурки вже висунулася. Не згадували. І міліція не здогадувала збирати пляшки, сигарети та інші докази в в'їзді. Тому зараз дуже важко довести участь друзів Шалагінова в бджільництві і покарати вілли. Я також поговорила з моїм «завжимом» сусідом Шалагіновим.

Ми стоялися з друзями в залі, святкуючи день народження. Сусід, подаруйте нам. Я впав голову на підлогу, його друзі відштовхнули його. Свою дружину попсували, дайте мені подряпину обличчя. Моя друзі переповнена мене. Це все. Немає нічого не сказати.

Версія є, відверто, для ідіотів. Також дуже зручно для поліцейських – не витрачається час, розслідувати щось, писати папери.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У постійному страхі для жінок і для дітей, які йдуть на такі небезпечні вулиці, де влада поліції легко розтоплюється всілякими п'ятими оліганізмами.

Коментар юриста

Чому ситуація переходить проти сім'ї Букініста, ми вирішили попросити юриста Ігоря Пібаєва:

Якщо міліція не відчинила кримінальну справу для бджіл, то вони, швидше за все, боїться, що вони не змогли усунути протиріччя в свідченнях свідків. Якщо було три люди з одного боку, і вони сказали, що вони були збиті бульбами, то там були вісім латунь самі, і вони будуть однозначно заявляли, що вони збили їх. У такому випадку, коли суперечності не вдалося ліквідувати, суд може випустити аплікацію, яка погрожить слідчих з депривацією бонусів.

І той факт, що ситуація також перетворилася проти цієї сім'ї, я думаю, що все просто. Ці хлопці з'єднуються з поліцією. Я не можу знайти більш логічні пояснення для цієї історії.

Сім'я Шанин:

Додано до [mergetime]1340827095[/mergetime]
Посилання на джерело - Kp ru

р.

Джерело: