Будівництво корабля

Я вирішив додати розділ «до себе».
З дитинства він захопився судновим моделюванням і збирав дрібні пластикові кораблі, але останнім часом дерев'яні почали з'являтися на продаж. Чому? Я підібрав модель в інтернеті, пішов в магазин на іншу сторону Москви (попередньо вибір був менше) і навіть в магазині я зрозумів, що я збираюся піти в магазин. Багато дрібних пластикових і залізних заготовок і пачок колод. В результаті споруда сама взяла мене рік і половину. Нехай це може бути швидше, але я тільки мав зібратися ввечері. Не кожен день.
Я передбачу за якістю фото. Не завжди була камера на руці, і я мав би зробити фотографії з файлом.
Це 66, будь ласка, не ламайте його.
Так,
1,1 км Коробка.

Будівництво корабля

2,2 км З зібраної фанери пилили скелет майбутнього корабля

Будівництво корабля

3. У Пішохідний майданчик

Будівництво корабля

4. У На палубі укладається паркет (5 мм), сторони обшивають зверху світловими дошками.

Будівництво корабля

5. Умань Далі, ретельно забивається безпосередньо на боці корабля. Одна з найсвіжіших етапів, оскільки вона все ще є дерево і вона прагне розбити. І є багато складок, особливо на стаці. В цілому, за допомогою замочування і якоїсь матері щось вийшло.

Будівництво корабля р.

6. Жнівень Всі надлишки відрізають і краї розтоплюються.

Будівництво корабля

7. Про нас Ми починаємо повісити всі види шармів на палубі. Майбутні анкери прилипають з боків. На момент випилювання кріплень не було хорошого буріння і отвір потрібно зробити з міні-файлом. Також є дефекти фарби. Потім зникнуть.

Будівництво корабля

8. У До боків прикріплюються рейлінги і вікна. Залізобетонні раунди завершуються.

Будівництво корабля

9. Навігація Початок мосту

Будівництво корабля доб.

10. Щось таке утримання. Дверцята також випилена з невеликою складністю виключно з твітами. Труби були пофарбовані вручну.

Будівництво корабля

11. Ще один номер. Велика труба була зібрана з шматка колоди і матки дроту

Будівництво корабля р.

12. Повільно поставте все, зібране на палубі. Без літра кліща ви дізнаєтеся, де покласти, особливо з інструкції на 3 невеликих сторінках...

Будівництво корабля

13.00 р. З цих заготовок ми починаємо вирізати в'їзди до утримання.

Будівництво корабля

14. Ось що сталося.

Будівництво корабля

15.00 р. І купу дрібних речей. Бджільництво

Будівництво корабля

16.00 р. І одягаємо все на палубі. Через недосвідченість вона не дуже красива. Клей трохи занадто багато, і в цілому ... але нічого, потім виправити.

Будівництво корабля р.

17.00 р. Сама річ з іншого кута.

Будівництво корабля

18 років Детальніше З котушкою довгий час, але нічого не відбулося.

Будівництво корабля

19.00 р. Це лавка.

Будівництво корабля

20. Котушка на іншу сторону

Будівництво корабля

21. Це все зверху.

Будівництво корабля

22. Ми доставляємо невеликі помилки в розумі, шліфуємо дрібні нерівності і лак

Будівництво корабля

Джерело: