577
Вулиця
Привіт, кожен!
24 червня 2012 року відбулося загальне зібрання калюга-вершників. Я мав можливість відвідати захід і взяти деякі фотографії.
Тема була запропонована коментарями на тему forum2/topic450613.html, нібито молоді люди не можуть. Ступінь, можливо, не.
Для тих, хто не знає, що таке вуличне оформлення:
Вулиця тренування – це сучасний молодіжний рух, спрямований на розвиток фізико-психологічних параметрів людини. Вуличні тренування переважно проходять в свіжому повітрі. Ідея «Святого тренування» – це можливість навчання в будь-яких умовах: в офісі, в природі або в домашніх умовах. . . ?
Тут будуть фотографії. Я знаю, коли я втомився від нього. Бажано не розбити
Не всі тут. Хлопці прогрівають.
Поясний елемент.
Ковтати
"Туреччина". Він називається так, тому що рух рук схожий на рух, коли ви протріть спину рушником.
р.
Хоча бари зайняті, деякі не відпочивати і практикують на барах
Стенд-ап ...
Ще один.
До здорового способу життя. Ваш кошик
Ось навколо шиї. Я не знаю, як контролювати тіло, щоб повісити, як це.
М'язи!
р.
Я думав, що я був маленьким фотографом і вирішив взяти творчу фотографію.
Горизонтальні підвісні на двох пальцях
Джерело:
24 червня 2012 року відбулося загальне зібрання калюга-вершників. Я мав можливість відвідати захід і взяти деякі фотографії.
Тема була запропонована коментарями на тему forum2/topic450613.html, нібито молоді люди не можуть. Ступінь, можливо, не.
Для тих, хто не знає, що таке вуличне оформлення:
Вулиця тренування – це сучасний молодіжний рух, спрямований на розвиток фізико-психологічних параметрів людини. Вуличні тренування переважно проходять в свіжому повітрі. Ідея «Святого тренування» – це можливість навчання в будь-яких умовах: в офісі, в природі або в домашніх умовах. . . ?
Тут будуть фотографії. Я знаю, коли я втомився від нього. Бажано не розбити
Не всі тут. Хлопці прогрівають.
Поясний елемент.
Ковтати
"Туреччина". Він називається так, тому що рух рук схожий на рух, коли ви протріть спину рушником.
р.
Хоча бари зайняті, деякі не відпочивати і практикують на барах
Стенд-ап ...
Ще один.
До здорового способу життя. Ваш кошик
Ось навколо шиї. Я не знаю, як контролювати тіло, щоб повісити, як це.
М'язи!
р.
Я думав, що я був маленьким фотографом і вирішив взяти творчу фотографію.
Горизонтальні підвісні на двох пальцях
Джерело: