Москва під землею

Прямо під центром Москви протікає річка Неглінка, яка є лівою притокою Москви. Його довжина 7,5 км, під час якого Neglinka закривається в бетонну трубу. Найцікавіше, ця річка дав назву на багато московських вулиць і станцій метро.
22 зображень JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Під час дощів колектор може повністю заповнювати водою, про що свідчить сміття, що спійманий на стелі:

Є багато дренажних стоків по дорозі:

Що застрягти мене - вода прозора і неприємних запахів в колекторі немає.

Сучасний колектор побудований з прямокутних блоків. Він високий і широкий - з боків тротуарів, на яких зручно ходити:

р.

Я подолаю різницю висоти, що утворює водоспад - він робить глухим шумом, звучання дуже далеко:

07 мар

08 мар

Один з виходів на поверхню - вони розташовані приблизно в 300 метрах:

Від часу зливи і колектори різних форм і розмірів відділення від основного колектора:

Деякі зливи прямо через люка:

Насосні відходи в річку заборонено. На цьому етапі в ньому протікає щось пінопласт і запах очищення продуктів. Мийка автомобіля або пральна машина:

Після цього в системі історичних підвалів 19 ст.:

Готель знаходиться в 5-6 метрах від готелю.

У такому місці навіть залишки машини або деякого роду приводного хребта самостійно:

р.

Підводи так старі, що здається - відключіть ліхтар, подивіться уважно і див. привиди, що живуть тут:

Час отримання цивілізації:

Neglinka зліва:

Я ходив в сторону Театральної площі, милуючись гарною цегляною спинкою над головою:

Він вийшов в дуже красивий і великий колекціонер:

196254

Далі йде туман:

Якщо ви йдете далі, ви можете перейти до злиття Neglinka в Москві. Але ця прогулянка закінчується - це час, щоб дістатися до поверхні:

Джерело: