Історії, що свідчать про те, що тварини мають душу

Будь ласка, не порушайте, буде 14 історій з фотографіями.

1,1 км Gorilla Coco реагує на свій улюблений фільм.
Коко переглядає улюблений фільм, Чай з Муссоліні. Є одна сумна сцена в кіно, де молодий хлопчик, який про те, щоб відокремити від своєї сім'ї, хвилює свою руку від вихідного поїзда. Як тільки починається сцена прощання, Коко виходить. Після того, як вона жестує з словами «вугілля», «садка», «садка», «трубль», «мама» і «Коко-любителі» зі сльозами в очах.

2,2 км Паррот, який витертий торкнувшись слів.

Алекс, африканський сірий паррот, здатний відрізняти і визначати кольори, і він мав чудові стосунки з дівчиною ім'я Ірини Перберга. Коли Олексій помер у 2007 році, його останні слова до неї, "Ви збираєтеся бути окай". Я люблю тебе.

3. У Корови мають кращі друзі і дуже зміщуються, коли вони відокремлені.

За словами вченого Кріса Маклана, «Коли корови знаходяться в компанії своїх друзів, їх частота серця значно нижче, ніж коли вони залишаються в компанії випадкової особи». ?

4. У Два гідних собак, які привели своїх власників 70 оповідань з Всесвітнього торгового центру перед вежами згорнулися 11 вересня.

5. Умань Джек Рассел Тер'єр, який дав своє життя, щоб зберегти п'ять дітей з диких собак.

У 2007 р. п'ять дітей грали з Юром, коли вони атакували биків піт. «Георг постарав захистити нас від баркінгу і кидати себе на них», - сказав один з дітей, «але вони почали кусати його». Одна за голову і другий за спиною. Його героїчне втручання врятувало дітей, хоча він пізніше загинув від своїх травм. Георгій був посмертно присуджений медаллю для сміливих.

6. Жнівень У глибині 20 футів кинувся блюга, який рятувальний дивер, який оселився на глибину 20 футів.

Коли вільний дайвер Юнг спробував повернутися знизу, вона знайшла її ноги захоплені горбами і вона не могла рухатися.
«Я почав шокувати і починав нижчий і нижчий, і я думав, що був мій кінець. Я був майже мертвий, коли раптом я відчував неймовірну силу мене, що дрочить мене на поверхню.
Белуга, який згодом був названий Мілою, побачив, що сталося і кинувся в бій, щоб зберегти дивер.

7. Про нас кішка, яка відчуває підхід до смерті.

Оскар завжди відчувається, коли одного з мешканців будинку, де жив він був близьким до смерті, і буде спокійно сидіти на ліжку протягом своєї фінальної години.
Один родич двох старших сестер, які загиближилися в домашніх умовах сказав: Наявність Оскара давала жінкам почуття миру і миру. Жінки люблять тварин. Оскар приніс особливу вишуканість приміщення. Що може бути більш мирним, ніж гаманець кота?

р.

8 Персоналорширський тер'єр, який захистив свою господиню від машете банди.

Patricia Edshead був виготовлений чай, коли три маскисті чоловіки з холодною зброєю зламали в її будинок. Важна жінка дрочить, щоб допомогти, але одна з нападників зрізала руку за допомогою свого машета.
Я був розбитий на кухні з Oi і одним з нападників. Він приніс мачете над головою, вона сказала.
«Ой стрибнув і трохи його руки. Чоловік вдарив собаку на голову з м'ясом, але вона все ж переслідила його до тих пір, поки він не збігався з дому. Вона врятувала життя. й

9. Навігація Наречена, яка згадувала свого старого друга.

Дем'ян Аспенал приніс горілу назву Кібі в Англію. Коли Ти був 5 років, йому довелося взяти горілу назад в Африку і встановити безкоштовно. Через 5 років, повернувшись до Західної Африки, щоб побачити свій старий друг, незважаючи на попередження, що Кібе може стати диким і сміливим з людьми. Демєн був плаваний рікою і викликом Китбея, як він назвав його раніше, коли раптом на річковому березі з'явилася горілка. Кихей почув свій старий друг голос і визнав його. «Я шукав в очі з такою любов’ю. Він був неймовірним! Не хочу, щоб дати мені йти. й

610468

10. Нещодавно вона стала відомою, що риба може використовувати інструменти для виконання простих завдань.

У 2011 році дивер помітив дивовижну рибу, яка розім'ясувала молюск проти скелі, щоб з'їсти свої антрали, що риба має величезні можливості, ніж більшість людей, які раніше думали.

р.

11 Німецький вівчарський собака, який покерує собакою для сліпого спаніеля.

Коли Еллі, сліпий спандіель, був взятий над директором тваринного притулку Жаном Спенсером, ніхто не очікував її інші собаки, Лев, щоб стати довідником собаки. «Я займав їх на прогулянку в парку і Лео забуває Еллі, – каже Спенсер. Він захищає її від усього, навіть більш агресивних собак навколо неї.

12. Два ретиредних циркових слонів, що залишилися після 25-річного відділення під дахом.

Jenny і Shirley взяли цирку одночасно: Jenny все ще молодий і Shirley знаходиться в 20-х роках. Через 25 років вони відроджуються на слоні. На ніч вони побачили один знову, вони намагалися досягти один одного з їх стволами через бруски клітки. Після цього друзі стали незрівняні.

13.00 р. Дивовижна історія льоду імені Крістіана.

Лвенка Крістіан був прийнятий двома братами в 1969 році. Коли він виріс, він переніс в дику. Повернулися до року, і розповіли, що Крістіан став лідером гордості, щоб він не пам'ятав їх. Після того, як він зустрівся:

Джерело: