Fraud виробників і роздрібних мереж

У вас буде текст і 13 зображень, будь ласка, будь ласка, пацієнт.

Цього разу тема буде поп, літо. Кожен знає групу продуктів: закуски.

Р

Я особисто не працював з цим продуктом. Але завдяки контактам в деяких заводах я мав можливість отримати інформацію про сировину та виробничу технологію, яку я буду поділитися з вами.

І так, звичайно, все це зроблено в Китаї.

Асортимент

Більшість всіх, особисто, в цьому бізнесі, асортимент змушує мене сміятися. Особливо коли пачки з невідповідним змістом напишіть «туна» або «салмон». Вже трохи знайомі з відсотком врожаю цього продукту після висихання і утурської, а також з цінами тунця (дуже дорогі і якісна риба), я підозрювала шахрайство і звичайно не помилився.

Звісно, немає туни на увазі. Що таке "туна" насправді подрібнюється розмиття - дешева риба сімейства комодів (не плутати з дорогим високоякісним кодом). Це лише один спосіб розшифрування покупця.

Що ми дійсно їсти? й

1,1 км Туна на шкірі. По суті - подрібнені копчені (або тільки солоні) смуги відбілювання.

Іноді філе розмиття продається в оригінальній формі:

2. Сільно-сухе (солодове) смуги туни (м’ясо туни). Насправді - виріб з сурімі - подрібнений і фарбований за допомогою спеціальної технології білого м'яса риби. Кілька років тому Pollock широко використовується для виготовлення сурімі, зараз - найдешевша біла риба. Також багато інших «імітацій» морепродуктів виготовляються з сурімі (зокрема, крабових паличок, які привели до відома казка «не краб поранений у виробництві цих крабових паличок».

Джерело: http://