Іран

Дівчата в сходах, море їжі і французького руху на дорогах – це як я пам'ятаю Іран. За кілька днів я занурився в абсолютно інший світ, Схід як це.

Поговоримо про туризм в Ірані, але я тільки бачив одну європейську на вулиці в таксі. Я не зустрівся з камерою, крім місцевих журналістів. Жінки відключають від камери або покривають їх обличчя своїми руками, збираючи фотографії не в місцевих традиціях.

27 фото на maxik2k.livejournal.com

206533

Іранські гори на підході до Машаду

Готель відразу розкриває одну цікава особливість: іранський туалет просто отвір в підлозі. У більшості номерів готелю встановлені такі туалети.

Іран не визнає Американські продукти, але Coa-Cola і Fanta всюди. У Ірані про заборону є юридичним, тому перший банк зліва - пиво. Однак справжній пиво нічого робити з ним - звичайний лимонад.

Imam Reza Mausoleum - це центр туризму та паломництва в Ірані. Поблизу входу в мазолей присутні ознаки з написом «No Photo». І в цілому люди дивляться на людину з камерою з незвичайними звичаями. Жінки на вулицях найчастіше покривають їх обличчям або відвертають, відчуйте їх очі біля.

Пам'ятайте про стару комп'ютерну гру Prince of Persia? Ось де з'явилися ці фотографії.

На вулицях Машаду

На вулицях Машаду

Маленькі дівчата зносу ховиків теж

Спокійний міф, що в східних ісламських країнах жінки сидять в домашніх умовах і робити нічого. Не вірно. Жінки в Ірані працюють і приводять автомобілі. Ось деякі фотографії з іранських виробництв:

Завод з виробництва фарфорових страв, чоловіків і жінок працює тут.

...

...

Виробництво меблів

...

Наступного дня ми летемо до Ачвазу, Хузестанської губернії. Ахваз знаходиться на самому півдні Ірану і він був дуже гарячим там - 45-48 градусів в тіні.

Уранці з вікна готелю я побачила пилоподібну сітку на спуску на місто. Повідомляємо, що це було результатом буріння пилу в Саудівській Аравії. Пил залишався протягом декількох днів, поки не залишався.

Є дуже мало нових іноземних автомобілів в провінції Іран. Найпопулярніші відео Французькі автомобілі тридцять років тому, а також інші автомобілі невідомого походження.

Ahwaz поліцейський. Маска захищає від підвіски пилу в повітрі

Нерідко на дорогах є такі старі вантажівки.

Port Imam Khomeini, розташований на узбережжі Перської затоки

Ахваз університет, дівчинки braver тут, ніж в Mashhad

...

...

Іранський журналіст

Ахваз, деякі з них виглядають дуже красиво вночі.

Кабельний міст

Водоспад міст

...

Нічний променад

Заблоковано доступ до всіх соціальних мереж. Facebook, Twitter, LiveJournal, Vkontakte — нічого не працює. Так, якщо ви йдете в Іран, будьте готові до того, що публікація інформації онлайн буде проблемою. Навіть через проксі серверів вони заблоковані. Схід, слово.

Головна

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное