Грибна ферма. США.

Автор поділився оповіданнями про своє життя, як він відкрив свій бізнес, як живе і що він робить.
Дуже цікаво, це дуже захоплююче.
Давайте зануритися в таємничий світ.

Грибна ферма. США.

Кілька років тому, коли вийшли перші телефони Windows, я вирішив грати одну маленьку гру і почати свій власний невеликий бізнес - я написав кілька програм для телефонів Windows і почав продавати їх. З тих пір, поки не сталося, і від нешкідливого хобі мій бізнес поступово перетворився в ще більш неоднорідне хобі (ринок для смартфонів Windows все ще не досягається 4 відсотків). Я активно закинувся писати нові версії програм, але деякі дива загальна кількість завантажених моїх додатків підійшов половину мільйона і кожен місяць почав прийти до рахунку 200-300-400 доларів у прибуток. Трохи змін, що приємно. Я маю на увазі, це було приємно до квітня, і я повинен подумати про податки. Мінімальний турбокс, який може впоратися з ситуацією (будинком і бізнесом) коштує стільки, скільки $109, що ніхто не повернеться мені. Але три ночі мого життя, що я вже провів начинку і розрахував всі мої податки, і це ніколи не повертається назад. В результаті я стала сердитися і дратівливим.

Єдина річ, яка рятує світ від вбивства всіх, є дощом. Не хочу залишити будинок. Добре в домашніх умовах. Я радий, що я не живу і працюю у великій кам'яній вежі у великому місті. Я люблю мій маленький Дувал, повний селян і програмістів. Якщо ви подивитеся вікно, є слива цвітіння. Сусіди - знежирені кущі зрізані. На вуличках, навіть авто не часті гості. Якщо ви почуєте стерження за вікном - і там, а там, де десь кудись збираються місцеві жителі. Час.

Грибна ферма. США. р.

Грибна ферма. США.

Грибна ферма. США. Габаритний зображення

Грибна ферма. США.

Моє найпопулярніше додаток називається GPS Калькулятор, і багато його користувачів є справжніми американськими фермерами, які використовують моє програмне забезпечення для розрахунку області своїх полів. Я маю велику повагу фермерам за свою роботу і вірю, що робота на землі є одним з найважливіших речей, які ви можете зробити.

Довгий пішов - час гіганти, отруйний, знищує всі природні ферми. Згідно з статистикою держави Вашингтона, кількість американських фермерів повільно зростає, успішні фермери отримують молодше, кожна ферма менша і менша (середній розмір у Корольній префектурі становить 10 соток), вони спеціалізуються на рідкісних культурах, більш різноманітності сортів, екологічно чистого землеробства, що працюють в максимальній гармонії з природою, зменшуючи полив і добриво, на продуктах ідеально підходять для місцевого клімату. Більше і більше людей розуміють, що це набагато приємніше, ніж мексиканські або Каліфорнія безсмачні огірки – локальні, рідні, овочі, кореневі овочі, ягоди та салати.

Або гриби, наприклад. Як правило, я купую гриби, як це - Я пишу повідомлення фермеру (який живе з мене в одному місті) на Facebook і попросіть його принести. Це те, що я хотів зробити сьогодні, але фермер сказав, що він дуже зайнятий на фермі сьогодні, і це дощ жорсткий. Так, навпаки мені довелося піти до нього. Бажаєте знати і побачити, як живуть і працюють звичайні американські гриби? Далі подивіться.

Ферма розташована в м. Дувал на 315-му проспекті. Неподалік від мого будинку, але це вже в спинці міста, тому 315-й проспект є сильно порідненим і не випалений. Це його.

Грибна ферма. США.

Увімкніть 315 Проспект пішов з першого будинку. Про нас Ми бачимо машину, сакуру та будинок фермера. Є тиша і ніхто не навколо, але це не страшний - фермер тепер зайнятий, і щоб зловити його потрібно йти безпосередньо на задній двір. Поблизу будинку є гараж і нарциси цвітуть в пудлі.

959754 р.

Грибна ферма. США.

Тут є подвір'я і ферма. Трактор, тирси, навіс.

Грибна ферма. США.

Це зелений верстат для різання гілок і всіх видів деревини сміття в тирсу. Садівник купує з місцевих блогерів всі додаткові шматки від аспен, ялинкових дерев і туй, трактор заповнює їх в машині, машина обробляє всі ці сміття в тирси і упакує тирси в літрових пластикових пакетах (з компостable пластика кукурудзи).

515651

Цей шармовий пристрій (для чогось з серії Lost) використовується для перетворення води в гарячу пару (під високим тиском).

Грибна ферма. США.

Ось виходить майстер. Він відкрив грибну ферму в Дувалі два роки тому, і перед тим, що жив у Ізу Префектурі в Японії протягом трьох років, навчаючи англійську в школі і був натілений любов до грибів. Ведуться роботи з тирси в свіжому повітрі тільки періодично відволікаючись від Facebook. Соціальні медіа (і блоги) є неймовірно важливим інструментом для всіх фермерів, які я знаю. Кожен блог тепер. Але я не знаю, наприклад, чому б хтось хоче дотримуватися облікового запису Coca-Cola Twitter? Це ще одне, дрібні фермери. З Facebook пекарні Sean, його читачі дізнаються, що його настрій сьогодні і який хліб виявиться (або не на всіх). Грибна ферма розміщує фотографії грибів і жаби. Звернувшись до своїх читачів у відповідь, фермери дізнаються про інтереси та смаки покупців своєї продукції, коригують асортимент. Виявляється абсолютно різний, особистий, рівень сервісу.

Грибна ферма. США.

Пішохідне місце на фермі, де гриби просто починають рости. Робиться так, всі полки в будинку завантажуються мішками свіжої тирси. Будинок закритий і нехай всередині потоку гарячої пари, яка стерилізує всі тирси від зайвої форми і бактерій. Потім в кожному пакеті ретельно висаджують спори грибів. Гриби регулярно поливають чистою пружинною водою (весна справа на фермі), тирси починають обертати і цвіль (і завдяки тому, що гниття відбувається всередині закритих мішків, ці пакети дуже нагріваються).

Грибна ферма. США. Р

Коли перші гриби починають з'являтися з цвілі, вони перевозяться іншим, сусіднім, будинок, який називається «будинком зростання». Ось власник ферми і його партнер в цьому будинку росту, на роботі (при роботі з грибами весь час потрібні розвідувальні заходи).

416250

Шиітаке.

Грибна ферма. США.

Клинги люблять головити вниз.

Грибна ферма. США.

Ойстерські гриби (найбільш «комплексні» і нерегулярно отримані гриби на фермі, іноді є, іноді немає, не ростуть, власник сказав, що він ще не знає, чому це відбувається).

Грибна ферма. США.

Запах в цьому будинку є абсолютно дивним, запахом гнавого лісу і свіжими грибами виходить поза очікуваннями.

Грибна ферма. США. р.

Грибна ферма. США.

Щодня ферма виробляє одну склянку з грибів, таких як це.

Я отримав його безкоштовно. Якщо гриби занадто великі, то він не може бути продано, так як він буде розбити під час перевезення.

Грибна ферма. США.

Це все. Аграрії Каліфорнії теж, звичайно, намагаються здивувати і принести щось нове і смішне, тут в магазині смішні мандарини-сумо принесені (не uglyfruit, звичайно, але також нічого).

Грибна ферма. США. Р

І знову про додаток телефону. І, звичайно, приємно, що багато користувачів моїх додатків знайти їх дуже корисними, напишіть мені з питаннями, проханнями про нові можливості та поради.

Сьогодні я отримав лист від клієнта.

«Привіт. Я дуже люблю додаток, я купив його кілька днів тому. Але... ви можете звільнити версію вашого додатку без кальмарів на екранах Я буду платити гроші просто, щоб позбутися від неї. Це справа смаку і не відступає... Ваша програма буде виглядати більш професійно без білка. Дуже дякую.

І я просто сердився і дратівливий з нагоди оподаткування. Так я думав. Ви повинні зробити щось. Злий, сердитися. А потім він зробив.

«Це не кальмар. Це стружка. й

Джерело: kitya.livejournal.com