333
Ми робимо себе від 12 до 220.
Багато хто хотів би отримати регулярний випуск з напругою 220 вольт на машині для підключення ноутбука, брита, а ще ситу хмари бобів і лосьйонів, а на фоні літнього відпочинку ця можливість виглядає дуже приправа, особливо на тривалій поїздці на південь як шавлія. (що я хочу зробити ).
Звісно, є магазини, але! Вони коштують гроші і слабкі, і це потужне, надійне, умовно безкоштовно (подаруйте тільки на розетці, пару терміналів і віконної ручки), і легко виготовляти (прийміть мені 40 хвилин).
Так давайте старт.
Ми приймаємо стандартний «випадковий» анг (повний, не зовсім мертвий, але той, що швидко «зберегти») з яких неприпустимий номер накопичився в розтягах наших офісів, а головне — отримати його безкоштовно!
Р.С. Як я вірно розповів:
Я не знаю про британку, і повторіть його на власний ризик.
р.
й Відкрийте це диво і знайдіть акумулятор, трансформатор і дошку з дротами
З'єднайте і видаліть акумулятор, нам більше не потрібно.
Ми припаюємо до вільних терміналів (навіть, або ми добре закріплюємо, що немає вологи, контакт з підігрівом) проводів і терміналів автомобільної батареї.
р.
Ми знайдемо на тілі таку «ма»
Ми знайдемо таку «мачу» на тілі, ми подивимося на те, які дроти підходять до неї і відкусимо їх в корінь (закриваємо матір'ю).
Всі "Мати" і "Тату" також слід викинути нафікку, для вентиляції.
204933
Ми знайдемо таку «мачу» на тілі, ми подивимося на те, які дроти підходять до неї і відкусимо їх в корінь (закриваємо матір'ю).
Ці дроти викручуються до розетки, поляризацію ви знаєте, що ебать.
Встановіть гніздо на тілі
Також викрутіть ручку для перенесення, рекомендую ближче до трансформатора, оскільки це найсвіжіші (центр ваги там), зручніше носити.
Ми закріплюємо дроти, або вони знижуються в найгірший момент.
А клей тепла, для більшої надійності.
Все. Ми збираємо і отримуємо цей пристрій.
І ми тестуємо.
Я також знайти хороший додаток, коли акумулятор розряджається, конвертер починає вичавити як божевільний, ебать сну критичний момент.
Успіхів, всіх!
Це його.
р.
Джерело:
Звісно, є магазини, але! Вони коштують гроші і слабкі, і це потужне, надійне, умовно безкоштовно (подаруйте тільки на розетці, пару терміналів і віконної ручки), і легко виготовляти (прийміть мені 40 хвилин).
Так давайте старт.
Ми приймаємо стандартний «випадковий» анг (повний, не зовсім мертвий, але той, що швидко «зберегти») з яких неприпустимий номер накопичився в розтягах наших офісів, а головне — отримати його безкоштовно!
Р.С. Як я вірно розповів:
Я не знаю про британку, і повторіть його на власний ризик.
р.
й Відкрийте це диво і знайдіть акумулятор, трансформатор і дошку з дротами
З'єднайте і видаліть акумулятор, нам більше не потрібно.
Ми припаюємо до вільних терміналів (навіть, або ми добре закріплюємо, що немає вологи, контакт з підігрівом) проводів і терміналів автомобільної батареї.
р.
Ми знайдемо на тілі таку «ма»
Всі "Мати" і "Тату" також слід викинути нафікку, для вентиляції.
204933
Ці дроти викручуються до розетки, поляризацію ви знаєте, що ебать.
Також викрутіть ручку для перенесення, рекомендую ближче до трансформатора, оскільки це найсвіжіші (центр ваги там), зручніше носити.
Ми закріплюємо дроти, або вони знижуються в найгірший момент.
А клей тепла, для більшої надійності.
Все. Ми збираємо і отримуємо цей пристрій.
І ми тестуємо.
Я також знайти хороший додаток, коли акумулятор розряджається, конвертер починає вичавити як божевільний, ебать сну критичний момент.
Успіхів, всіх!
Це його.
р.
Джерело: