Як ми поїхали в Амстердам

Я вже мав невеликий досвід поїздки на ВАЗ 2109 до Середземного моря до Туреччини, а не до Мармарису, а в Росії я прокочував понад сто тисяч кілометрів, але зараз не про це.

11.11.11 Після 10 років життя ми вирішили повідомити про стан, який ми спати разом У цьому випадку багато гостей давали shaneshki і ми сміливо залишили ) Просто посидіти і піти, де ваші очі виглядають.

Багато фотографії виготовляються з авто в русі, як парковка в європейських містах дуже дорого від (2 до 5 євро на годину), тому знову не зупинився.

І пам'ятники архітектури можна подивитися в Інтернеті, ця колекція в основному показує життя європейців, які на мій погляд набагато цікавіше.

Так давайте старт: буде близько 120 фото

Відправлення з Санкт-Петербурга, до речі, захотілося відразу піти в Стокгольм на поромі з Санкт-Петербурга, щоб отримати за 130 євро, але виявилося, що потрібно забронювати на тиждень. Наступного дня о 14.00 купили квитки на 119 євро і 17.00 ліву Гельсенку без бронювання. Купити квиток на автобус

р.

за кордоном

Вони зустрілися з Дакаром Камасі на кордоні, вони просто пішли на Дакар.

Натюрморт

Перший кілометр на території Фінляндії.

Це самі Хельсінкі. Перейдіть на пором.

організація перетину з трамвайною лінією. Рух світла не працює, але як тільки з'являється трамвая, світло трафіку починає спалахувати і кільце. Кожна зупинка і трамвай проходить перетин без зупинки.

р.

Ми придбали квиток на пором, у нас є кілька годин, щоб піти по місту.

Таке таксі чекає клієнтів.

В самому серці Гельсінкі стоїть пам'ятник Олександру II.

City перегляди.

краєвиди

у моря

Це вид з порома. По дорозі до Швеції. Примітно, що ми були надані два квитки одночасно ключі до кабіни, а також для автомобіля. Не було ніяких перевірок або представлення квитка будь-яким, крім входу в аеропорт парковка.

поромне листя в 18.00 і прибуває в Стокгольмі в 9.00. (Ми прогуляємось і не беремо картину всередині.)

Це шведська територія. Це свого роду дачі.

тент

Є багато з них, але є так багато...

Сцени з гри "Медал від честі"

Р

й

Ще одна дача.

до

Матраци. Стокгольм. У кадрі не вийшло 3 більше того ж автобуса.

р.

Ми залишаємо порт, (в цілому, ніхто не перевірив нас і даж не виглядав в нашому напрямку) і відразу ж до центру міста.

67325310

Стокгольм

, Україна

свінгери

Натюрморт

Натюрморт

пісяють

Сучасний центр міста, тут є всі магазини та офіси та багатоповерхова парковка, інтегрована в центр будівлі.

Натюрморт

неперевершені трамваї та дворівневі переміни

1938-1996 рр.

Не існує ознак заборони на переміщення вантажівок в принципі, якщо ви пішли на вантажівку, то потрібно піти там і не інакше.

І знову, стара частина міста...

р.

Натюрморт

Натюрморт

Тоді камера сісти, працювала лише на кількасот кілометрів біля шведського/танського кордону. Ви можете дістатися до Данії через 8-кілометр, а потім 5-кілометровий тунель, всього 40 євро від легкого автомобіля.

Збірна точка, як бонус "як ви" російською мовою

р.

Подорож по місту вантажівкою обійдеться близько 200 євро.

міст

Я можу побачити тунель.

р.

тунель

Мар

Р

Місто ідеально поєднує старі та нові будівлі

Натюрморт

Натюрморт

Обрати місто

р.

Натюрморт

будь-які ремонтні роботи, що проводяться, головне не вжити зайвого місця )

Променад

доб.

Вони вже створюють святковий настрій.

Натюрморт

794542

Натюрморт

р.

Є багато відмінностей, але біг вперед ... Хоча я не буду, ви побачите.

Це насправді щось готичне.

Ви втомилися від педалі? таксі.

Є багато речей.

з дружним пілотом всередині ) приймав картину з-за колеса на цьому так обрешітку

Ми перехрестимо ще один міст в Данії 33 або 38 євро, я не пам'ятаю, і переходимо до Німеччини.

, Україна

Це зупинка перед німецькими землями.

А фото на шляху є основним характером нашої поїздки, який дуже хотів відвідати його історичну Батьківщину. У 2003 році був виведений звідси і 30 хвилин пізніше, знову на рідній землі.

Ранок. Маленьке німецьке місто Старборг. Ранок. Повернувшись на дорогу, ми повинні закінчити ніч.

Ми провели ніч в тихому сімейному готелі в гігантському номері з двома найяскравіші ліжками, телевізором, безкоштовним інтернетом і сніданком і парковкою на дворі всього 90 євро.

Вранці кожен поспішає. В цілому, ми не планували їздити по місту ... але наш навігатор наполягав на його огляді.

Після ходьба по вулицях, сходження на трасу. І так дійсно кожен працює на суперзвуковій швидкості.

до

Дуже незвичайний... подивилися в дзеркалі, ніхто не перевернувся до лівої швидкості ряду 110, наступний другий є натовпом за вами !!! і ти зараз )

обробка

р.

Це диваффе ... право на в'їзд в країну)

Тепер ви повинні бути загадки від готелю, дуже важко знайти вільний (4-5 зірок не були розглянуті).

На цій фото я навіть не знаю, що було гірше, коли я вийшов з машини, щоб опустити там себе або потопити автомобільний ключ.

Увечері ви знайдете хороший готель прямо в центрі станції, а також проїжджаючи машину в спальну зону (безкоштовно паркування), засипати без задніх ніг.

Ранок в Амстердамі.

Вода не викликає запаху, якщо вас цікавить.

У місті є багато людей, особливо вночі.

Я не можу допомогти, але фотографувати своїх колег.

Ви пам'ятаєте, скільки велосипедів в Данії?

Вони всюди, деякі з них обертаються навколо очікування своїх власників.

бічні

р.

істота невідомого походження...

216290р.

Прогулянка

Великий, хтось взяв ланцюг з ними.

На ніч всі ці канали заповнені людьми, але на жаль, немає нічних фото, так як ви вже зрозуміли, що я не знаю, як фотографії вночі.

Канали

Натюрморт

тримати дітей вручну

03039, Україна

Ось приклад пам'ятника велосипеда )

На лівому, магазинах для продажу ви знаєте, що: ganja: ) До речі, чорниці пропонують купити по вулиці весь час, тільки я не розумію, чому все легко купити в магазині ... і не дорого ...

Це мінівени, які доставляють товари в центр міста. До речі, в центрі ви можете вільно переїхати на персональний транспорт, тільки ви відчуєте так приниження, що ви просто хочете пройти.

Перший паркінг: 5 євро на годину
У другому найбільш важливій трамвайці завжди вогняється зеленою, і ніхто не піклується про те, що це 20 трамвайних трамвайних трамваїв, і вам подобається фольга на півгодини, стоячих на світлофора.

Третя автобус, після проходження трамваїв, автобуси підуть, потім циклісти, пішоходів, і знову трамваї ...

За розкладом, на трамвайних дорогах можна їздити на таксі з блакитними номерами.

Він дуже схожий на канал Griboyedov в Санкт-Петербурзі. um... просто тепер я думаю, Амстердам, Griboyedov ...

Вони кладуть метро.

Великий

Ще одне спостереження, як тільки драйвери почають, як поводитися з амбулаторних сил, і вона дуже гучна, всі зупинки. Помилки між ними.

, Україна

І ось обіцяний удар...

Багаторівневий велосипедний паркінг на станції.

кут

Натюрморт

Перегляд по вулиці. Станція знаходиться на фоні.

Інша мега парковка. Як знайти їх не знаю?

Це перед вокзалом, одна зупинка, два маршрути, це не так само, як і наші.

50693434

З трамваями так само, як платити не розуміли, на цьому пішли безкоштовно.

р.

Вид з станції. Наш готель є одним з тонких. ) Він плоский всередині.

Чому такі житлові будинки? - сказав один з місцевих жителів:

Починали будувати будинки на березі.

Це спальні зони, дуже схожі на наші, вони не є?

... на дерев'яних стилях. Згодом пальці оберталися і будинки почали ковзати в ріку.

До речі, ми побачили шилу з невідомою річкою в руках двічі під час тривалої прогулянки.

Вони були, звичайно, посилені, все було закріплено всередині. Тепер це чіп Амстердама.

трохи води

Натюрморт

Габаритний зображення

більше

171589

Сходи в будинках так вузькі і круті, що більшість повстанців не можна перетягнути там, тому, ймовірно, кожен будинок має лебідку, і всі будинки мають великі вікна.

...

Вони живуть навіть в барджах на воді, кажуть, що орендна вода не дорого.

377880 р.

Ох ... красиві пошкоджені )

р.

...

Це смішний хлопець, який може їздити на велосипедних шляхах.

Ось деякі докладніше...

Це, ми повинні йти додому, 5 днів пропущені неочищені. Якщо раніше забронювати готель, ми приїхали в четвер ввечері, тільки до вихідних, тому ціни вже були заспокійливими, і все-таки практично кожен був зайнятий.

дорожній будинок

Р

Я, мабуть, маю одну з тих, хто в першій парковці.

мост тварин

швидкість 140 км/год. Я нудотний.

Цікаво, що кілометрові стовпи в Німеччині маркуються в півкулі, а в Голландії 100 метрів.

Повернення з німецького Travemünde на поромі вантажів в 32 години до Helsenki.
Цей пором впав всі 32 години гойдалки

Вулиця червоного світла не фотографувала навмисно, так як немає нічого дивитися на, всі страшні і жахливі ціни, obobobosov також не брали фото, їх досить )

Ну і все.

Дуже дякую.

Джерело: