Pitbull назвав Lilly героїчно захистив його коханка

Плювати бульбашки імені Лілії героїчно захистив її землеробство, коли вона знала прямо поруч з залізничною трасою.

Крістін Іспанія пішло з собакою, піт буль Lilly, недалеко від залізничної доріжки в місті Ширлі (Massachusetts, США) і раптом втратила свідомість дуже біля доріжок. Якщо Лільй не перетягував жінку, вона була підтягнута під поїздом, як тільки вантажний поїзд пройшов по цих маршрутах. Він не зашкодував жінці, але він потрапив до собаки, що працює в тривогі навколо господині.
2 фото + відео

В той же час, водій поїзда побачила як жінка, так і тварина і спробувала гальмувати, але помітили їх занадто пізно і не вдалося уникнути зіткнення з собакою. Коли рятувальники прибули, вони знайшли собаку, вкриту в крові тяжкими травмами. Але вона все ще спробувала захистити свою кохану, яка була несвідомою.

3610Р. 4200Р.

Крістін був прийнятий в Анжел Тваринний медичний центр в Бостоні. Після того, як, син Крістин, офіцер поліції Давид Латеніне, прибув. Він сказав, що він взяв собаку з притулку три роки тому, щоб допомогти своєму мамі, який був звик до алкоголю весь її життя. І допомогло собаку. Жінка, догляд і ходьба з вихованцем, майже припинила пити, але алкоголь занадто багато вражають її здоров'я і так вона могла втратити свідомість.
через Goodnewsanimal

до Моя мама не мала серця для цього собаки. Вона врятувала її від алкоголізму, і тепер вона врятувала її життя, я зробимо все можливе, щоб вилікувати її і повернути її матір.

Більшість всіх, Ліллі перенесли одну з передних лапок, вона була сильно зрізана колесом залізничного автомобіля. Також було порушено тазові органи. Поранчева нога ніколи не врятувалася і мала бути ампутованими. Сталеві пластини були імплантовані в кістках тазу. Вона тепер відновлюється з хірургії в клініці і регулярно доставляє подарунки і квіти з усіх доторкнувшись її оповідання.

Вона має довгий і складний шлях до відновлення, але лікарі сподіваються, що вона буде чудовим. Її сміливість і підтримка допоможе їй. У пресі вона мала багато шанувальників. Вона стала реальною знаменитістю не тільки в своєму місті, але і в державі і в країні. Lilly відчуває себе краще щодня.

Джерело: