Санкт-Петербург очима втомлених туристів. . й

Тут буде трохи тексту, розведений фото, я буду закінчити - писати, але так як є багато фотографій, можна прокоментувати по дорозі.

Долі, переваги та неординарна компанія Сонце з Oracle та Solar я відвідую Санкт-Петербург.

Не закривши свою капусту і збираючи всю гарну погоду вздовж шляху до Ленінграда, добре, фактично hello Петро І у вас.

Давайте йти...

Про нас Прованс

У зв'язку з моїм нездатністю спати на поїзді, мій незрівнянний і набряклий мордочок, після 1,5 днів куріння в вестибулі, прибув на позначеному місці.

Не просто метро, але найглибшого підходу у світі.

Не дивлячись на 1-й спійманий очей оголошення (передня фото), вона не стала іконічною і так далеко все дрібно.

З гранатометом навпіл я отримую в точку розселення - готель радянський, тепер готель Азімут, який прямо на набережній фонтану.

Кілька слів про готель...

В принципі ви можете жити, незважаючи на ремонт, оскільки радянська епоха схожа, але я пробачила багато смачних вечерь до скидання і наявність ванни, добре, я не люблю душ. Власники готелю помітно азіати, відповідно, персонал і відвідувачі в більшості країн, які зустрілися з сонцем перед нами і, ймовірно, тому, постійно стежить.
Ще одна хороша річ в тому, що готель має 19 поверхів і кліщів, тому ніхто не дивиться на відвідувачів і я припустимо, що ви можете жити в одному номері не менше п'яти (У мене був друг у вихідні і, незважаючи на необхідний додатковий платіж 30% - ніхто не сказав нічого)

Ну, насправді навчання є навчанням, в ранковому навчанні - в вечірній горілці немає багато опису, але мій друг прийшов до Вихи, навіть від студентської лавки, відвідати і ми взяли фото, пам'ятаючи молоді вирішили пройтися по всій Петру в 2 дні

Про нас День 1

Враховуючи, що такі дистанції давно не прогулялися, і ми вже не 18, все починається з допінгу :-

PS: фізика цього товару періодично познайомиться з вами, і можна відстежити насиченість вихідних і ступінь проникнення в знання комплексних знань Всесвіту

р.

Ну, власне місто.

Фонтанка набережна і прилеглі вулиці...

Р

...

Вища робоча школа

Троїцький (Ізмаловський собор)

Джерело: