Мікропон для квартири

Я бачив багато речей, зроблені своїми руками. Так я вирішив викласти будинок варіант садового ставка - так говорити, міні ставок на квартиру. Також вони сильно апологізують за якість фото, таких як фото на тапочці, буриль, електрична плита та інші колеса з камазу. Традиційно я апологізую за якість фото, так як я не збираю фотографії на всіх, але змалював під вуглецевою копію.

11 зображень

Довгий час я хотів зробити живий кут в домашніх умовах, але руки не досягали дуже багато, і після того, як скориставшись відпочинком, мені не потрібно в перші два тижні після нового року, я вирішив це зробити будь-яким чином.

Акваріум був приклеєний (акварний), ДСП зрізався, всі витратні матеріали були придбані.
Всі ці речі були привезені до штабу і я почав збір.
По-перше, коробка була скручена з ДСП, в яку акваріум був потім прокинувся. Вимкніть простір між аква і піною коробкою (для використання декількох каменів для заповнення)
Потім парапет був виготовлений з олов'яки підвіконня, який, за допомогою силіконових і річкових гальок, прикрашених для чого не схожий на ебб підвіконня.

Я залишила все сухим протягом тижня, оскільки він був холодним у штабі, і я мав замерзнути яйця. Тоді я зрозумів, що вся подальша збірка повинна здійснюватися безпосередньо в домашніх умовах, так як був великий ризик розбирання готового продукту.
Також було придбано дзеркала і приклеюється вздовж зовнішнього периметра потоку (приблизно, щоб закрити зрубну ДСП красивого кольору махона)

Дзеркало було зроблено 1 см над краями ДСП, щоб можна було покрити камінням і приховати шовні краї ДСП з красивими мінералами білого кольору.

Після приблизної мети він почав заповнювати грунт навколо аква, для цього він придбав якийсь білий камінь для наповнення садових доріжок, я не знаю назву - не геолог (навіть, або хто там в цих мінералах.

Він покрилий себе камінням, а потім вирішив зробити ще одне вікно на боці аква, щоб ви могли споглядати красивим підводним світом аквапаркового дивера, щоб не було вище. Кеспул скелі, ріжуча піна на розмір.

Я побіг до кінця скла і замовив дзеркальні вікна, кладуть їх прямо.

І пішов він: Він кладе Кам'янюк до сну, поставивши болгарки, застрявши бонсай.
(Я не знайшов би статуетку китайської людини з ловом, яка повинна сидіти на парапетиці, де зараз стоїть штучна рослина.) Я зробив бамбук парапет.

В цілому завершений декор, покритий грунтом, висадженими рослинами, запустив рибу і т.д., сат на дивані перетворився на телевізор і був щасливий.

Акваріуми! Я запитаю, що ви не відчуєте своє серце після читання останнього вироку (про запуск риби) і не втрачаючи правого гніву на мене – «Чому ви робите трохи, що запускає рибу так?» Стартував акваріум за правилами і близько місяця.
Від обладнання:
Внутрішній фільтр Aquael 500l / год, нагрівальний майданчик Resan 50W. Аерація відбувається через сам фільтр, підсвічування - це світлодіодна стрічка по всьому периметру.
Дуже уважні читачі змогли помітити, що грунт в акваріумі відрізняється різними фотографіями.
Я поясню: Я збирав акваріум взимку, перевозивши на дачі влітку - добре, можна перезапустити, грунт змінився, а фото присутні як перед перезавантаженням, так і після.
ЗЗЗЗ
Як виглядає пара фото:

9. Навігація

10.

р.

11.

Спасибі студентам, Черепаха
Що допомогло зрозуміти, як вимовляти фотографії тут

Ой, і ловфрассе!
Будь ласка, не курка - це мій перший пост.
Усіо, це все прямо зараз.

р.

Джерело: