Про американський Бейсбол Firsthand

Blogger прекрасний-erzh пише:

У мої перші два роки у Сполучених Штатах, я взяв участь у бейсболі. Це сталося на моїй подорожі в Лос-Анджелес. Мій американський друг запросив мене до свого улюбленого гри Dodgers. Ум, чому ні? Вільний автобус поїхав нам і 20-30 шанувальників стадіону. Попри те, що це було синій - офіційний колір команди! По дорозі, хтось схвалив величезний самбраро! Ну і його власник не може вбити або завдати шкоди здоров'ю солом'яної шапки, лунки величезного розміру. Але заходи безпеки в Африці є заходи.

Звісно, як справжні американці, кинулися до шведського столу, де вже була велика черга американців, які не голодні. Але не пиво, картопля і гаряча собака! Так, не тільки в кіноамериканці сплести цю швидку їжу, але і в реальному житті.

(доб. 3)

Коротко про гру - Я нічого не розумію, тому що весь час я боївся, що м'яч потрапив на мій стенд і вбити мене на місці. Я був дуже шкода про шолом, що спокушається на вході. Я серйозно! М'яч для всієї гри отримав 10 разів на стендах, хоча люди тільки радіють і навіть боролися за право на власний м'яч. Це, до речі, був своєрідним одним з пам'яток цієї досить нудної гри.

Крім того, для того, щоб аудиторія заморожувала пивом не послужила п'ятих точок (гра триває 3-4 години) під час перерви матчу працювали камери.

На великому екрані відображаються танцювальна камера - музика, і на великому екрані відображаються найвишуканіші тіла шанувальників. Kiss cam – камера вибрані випадкові глядача протилежного сексу, який сідає поруч один одному. Якщо вони були на екрані, вони поцікавляться один на губах. Один чоловік відмовився поцікавити свого сусіда. Коли він вийшов, він пішов до виходу. Оператор підібрав його в роар стадіону!

У середу гри слухачі звучать смішна пісня Доджерса. У своїй мелодії, слів і сенсу вона нагадувала пісню, яка впала вранці. Але це було дуже красиво. А ще У костюмах «Зоряних Війн» відібрали бали! Так з почуттям гумору, американці всі права.

Ціни: Ціна квитка становить $15, два парі, ходьба і французька картопля фрі $37. Загальна насолода: $ 67.

Джерело: