Ліхтування об'єктів

Я повернувся з родиною з Чорного моря. Маршрут М-4, три ранку до будинку ще 250 кілометрів, нічого не заморожував неприємностей. У моєму напрямку одна провулка, в зворотному напрямку два, зловити з "Газель" ван, яка рухається за "Камаз", є знак "Попередня смуга". "Газель" виходить на перехоплення Я за нею, а потім "Газель" стрибає вгору, я чую BABAH і як щось росло перше думане в дробі секунд шматка променя, але потім удар до переднього, обличчя душові кабіни з пісочним склом, крі своєї дружини, рульове колесо вправо, бордюр, надзвичайний. Він прийшов до себе, звернувшись зі скла зі свого обличчя, попросив дружину: «Льв?», відповідь: «Львий!», спина: діти знеболюють, непристойно. На вулиці інспекції передній отвір я піду до дверей переднього пасажира, дружину відчинив і в руках здивувала хлопці з «Газель» також з Ростова, приглушена, що вона від сходів вантажівок, що тримає пружини. Дружина говорить про те, що летять до свого храму, немає синців, тому що він пройшов на тангенсі. Хлопці з «бриками» пішли робити колесо, ми і наші «брики» тихо пішли, на першому газовому вокзалі купили косу патч, кладуть отвір і з Богом поїхав додому. Я взяв фото після сну, перед заміною. У п'ятницю, 13 липня 2012 р. Успіхів на дорогах.

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

р.

6. Жнівень

Джерело: