Если очень захотеть..

Власне, майстер-клас. Не ламав, pjlsta, я спробував.

Ось стара система. Мета полягає в тому, щоб обдурити тіло.
Що буде потрібно: розчинник, знежирення, повітряна щітка, компресор, фарба білого і чорного кольору (в цьому випадку - автомобільний),
фарба стрічки, супер тонкий (порожня абразивна) або невеликий наждачний папір, канцелярський ніж і терпіння.
Спочатку промиваємо тіло розчинником. Я забрав 646, побутову, як показує практика, все, що він залишає, і що не є, відповідно немає.
Вони також добре розбавляють автофарби, з якими ми літаємо на зірки і промиваємо повітряну щітку.

1,1 км
пральня

Далі беремо суперфін і проходимо через корпус, виводимо всі важкодоступні ділянки. Важливо: не втирайте фарбу, тому що вона слабка.
Тут будуть люмені металу – існує ризик шоале при фарбуванні, якщо не використовувати ґрунтовку, як ледачий.

2,2 км Це насправді дивна губка.

Ще одне дивовижне знайомство людства - фарба стрічка. Вона покриває ділянки, коротко може постраждати при розмальовуванні - наприклад, деякі отвори нездатні,
стенд для кавового DVD-диска, і кнопки, які повинні світитися, як я таємно розповів власника цього пристрою ...
Ну, можливо, вони світяться, я не чекав. Наш бізнес-тренінг, щоб говорити: Виправляючі шматки стрічки ретельно розрізають канцелярією.
3. У
Дірочки.

Далі беремо спреї фарби, добре, чорний, адже косметика ... І залийте. ВАЖЛИВО: на відстані близько 20 см рівномірно покриває тіло.
Покращуйте не більше! тому що якщо є багато фарби, вона може протікати з розчісними сльозами. Не дивно.
Це можна сказати, що це чорний отвір ... Або старий трек пішов за... Краще ні.
4. У
Питання: «Що в чорному ящику? й

Ну, тепер це час, щоб показати свою фантазію і майстерність. Місце, яке я працюю вкрай некомфортний, але той же, добре вентильований і яскравий.
Застава здоров'я, застібка, не чиста.
Зробіть планети. Планети виготовлені швидко. Беремо однакову фарбу стрічку, протріть її краю, нанесіть і повітряну щітку пилом білого кольору.
Для меншого діаметра запозичили від нашого жерстяного рулону стрічки.
5. Умань
Ось вони.. (помітка в середині не зірка називається Сонце, але відблиск від спалаху)

Далі - це політ фантазії в прогресі. Ми виводимо всі види речей, які ви думаєте, знаходяться в глибині простору.
З усіх 3 боків поганого мозку коробка.
6. Жнівень

7. Про нас
...

р.

8. У

9. Навігація
Ми додаємо тіні до планет об'ємом і всім.

10.
О, стрічка в рамці.

11.
Ми збираємося клеїти всі отвори назад, -

12.
Ми знову беремо спрей і знову поливаємо. Оопи, півпідшипники в рамці . Це бонус!

13 і один раз

14.
дві

15.00 р.
і три! Дядько! Ще одна непристойна льодовик в рамці!

Додано до [mergetime]1342631835[/mergetime]
Я буду раді, якщо хтось буде корисний в мистецтві! До речі, я забуту писати - глухий перед фарбуванням і лакуванням необхідний! Звичайна дешева внутрішня знежирення, з ароматом гасіння. Щиро дякую за Вашу увагу!

Джерело: