Чому ви повинні мити фрукти перед подачею

Blogger vmenshov пише:

До їжі лікарі розповідають, що фрукти та овочі повинні бути вимиті. Ми, звичайно, ми не завжди дотримуємося порад. Що може статися, розірвав його від куща і в'яйте його, поки ніхто не побачила.

Я зроблю себе. Тим не менш, пара днів тому я купив макрооб'єктив, який дає збільшення об'єкта в картині близько 40 разів (для смарт-людей це макрорежим 4: 1 так, щоб не звинувачувати мене про сірість тут). Все було добре, поки я вирішив випікати малину. Я купив склянку з лотка на сто, приніс додому і нехай візьміть картину.
6 зображень

1,1 км Це крихітна скибочка ягідки, вона фактично менше половини сантиметра за розміром. Чи може такий солодкий приховувати нічого?

2,2 км На малині з'явилися кілька кістоподібних напівпрозорих істот чітко непристойного зовнішнього вигляду.

3. У Якщо ви не вимити ягоди, то обов'язково з'їсти щось інше.

4. У Так слухайте лікарів і батьків. Він є безпечним і безпечним. І якщо ні? На мій погляд краще не брати ризики. Зрозуміло, ви не будете їсти.

5. Умань Остання ягода залишилася випадково в склянці. Я дивився через лінзу - є дика природа. Мийка. Я шукав його довгий час, і поки я знайшов один личинок, або що це було. Ось так, просто зліва від середини нижче, в порожні між лобами: Це, навіть миття не позбавляє від 100% від тварин. Добре, принаймні, значне зменшення його обличчя.

6. Жнівень Так слухайте лікарів і батьків. Він є безпечним і безпечним. І якщо ні? На мій погляд краще не брати ризики. Зрозуміло, ви не будете їсти.

Джерело: