Яндекс знайде все

6 (six!) фото
З деякою затримкою я розмістив інформацію (до того, як я перевірив себе - це не було) що помішали маску і зробив волосся не тільки для мене, але і для декількох десятків людей.

Яндекс знайде все!
Найвідоміший слоган популярного пошукового двигуна сьогодні привезли в головах родичів відсутніх пасажирів нелегального рейсу Ан-2 в Серові більше місяця тому.

Про те, що на картах Яндекса звучало лише те, що на картах Яндекса
У супутниковому образі є дивне місце світла.
При видиханні: "Що таке...?" колесо збільшено супутникове зображення і було протестовано реальний удар.

Додано до [mergetime]1342902287[/mergetime]
У картині добре видно площину. У всіх відношеннях був АН-2 того ж кольору.
Тінь, як з літаючих літаків не знайдено, за стояв 50 метрової платформи, яка підходить для аварійної посадки, літак на перших знаках неакту.
Після того, як деякі плутании, були повідомлені тільки найактивніші і стійкий родичі (і потім не всі) і вирішили не дати інформацію кожному передчасно, щоб зберегти залишки розумової сили.
Дуже вим'язуючи яскраве пляма поруч з площиною, здогадки були багато (великий вогонь, декомп'ютери і т.д.)
Не далеко, як сьогодні в режимі "Народна карта" літак позначився певним zergomat ... дивний ... і коментар він має дивний, впевнений що.

В цілому було прийнято рішення про оснащення експедиції.
Покинути машину в садах (сучасне місце розбирання з дороги), посипати з москітів, кинулися в загустку.
Після прибуття було виявлено порожне очищення без будь-яких ознак аварійної посадки.
Ми розчісуємо навколишню площу до сонячного набору і в темному відродженому будинку частіше, в полях з травою до талії, знову частіше. На щастя, GPS у телефоні допомогло нам і видали нам.

Що було?
Неприємне місце - це просто артефакт камери (в цей час і рівно поруч з зображенням літака), або створений об'єкт, призначений для того, щоб привернути увагу до зовнішнього зображення іншого об'єкта.
Посилання на цей об'єкт HERE

Якщо це ручна Яндекса фотовасер, добре ... Потім поздоровлення, відверта була успішним, жорсткий прокручений.
Так, ми розлучили, занурилися на пару годин в нічному лісі, і розтопили купу стрічкової трави.

Питання: Хто це потребує? і чому? . .

Якщо це занадто емоційна, апологізація. Натюрморт

Джерело: