430
English, Українська, Français...
Перерва, курка та ін. – це можливо (якщо ви дійсно хочете).
Я прийшов додому з роботи минулого тижня і побачив мій IPad 2 поголені. Ми починаємо розбиратися. З’ясуйте, що мій пенуляторний син (4 роки) взяв iPad грати. Тут настає наймолодший (2 роки) і природно також опікує тим самим бажанням грати. Він починає натягувати себе, перше не пускає, після чого відбувається «неперекладна гра слів» і фіст йде в курсі. На екрані, на екрані... і це. А потім обидва з них вирішили грати... Звісно, коли я побачила його, я був зміщений, і вони були також “розбурені” і пообіцяли не робити це знову. Я замовив ремонтний комплект за $38. Учора я отримав в поштовій скриньці і сьогодні я збираю ранній виїзд з роботи на бос (тобто вдома) і почав працювати.
1,1 км Це як я знайшов мій IPad, коли я прийшов додому від роботи.
р.
2,2 км Це комплект, який я замовив за $38.
3. У Запозичений з дружини, вентилятор волосся почав нагрівати по всьому периметру, це полегшило роботу не менше 3 разів (я спочатку спробувала без нагріву).
4. У Потім в невеликих відстанях почали піднімати скло з тіла. Для тих, хто дуже стурбований питанням: Ні, я не можу мити руки краще. Дуже чиста механіка!
5. Умань У нижньому правому куті і проти годинникової стрілки. Скло дуже зламаний, я не хочу підніматися в одному шматку. Розсипається.
,00 Р
6. Жнівень А потім це простіше. Я почав прогрівати всі сторони.
7. Про нас Видаліть скло.
8. У
9. Навігація Видаліть залишки скла по периметру.
56208918
10. Розкрутка екрана. 4 гвинти по краях.
11. Зніміть екран.
Р
12. Ми акуратно відключаємо з роз'єму.
13.00 р. Далі піднімаючи затискачі, випускають скло з роз'єму.
р.
14. Скляний роз'єм.
15.00 р. На правому боці кнопки є Wi-Fi антена. Я знаю, що вона там була. Але він не дуже обережний. . і боляче. Приклеюється до скла. Потрібно піти з нижнього правого кута проти годинникової стрілки, і досягнувши кнопки, піднімаючи скло, ретельно відокремивши антену зі скла. І я, з невідомої причини, перевернув на підлогу дороги і пішов в зворотний бік. Після складання всіх перевірок - це працює. WI-FI також без проблем (проводи не пошкоджені, тільки кріплення).
16.00 р. Почати склеювання 2-стороння стрічка.
17.00 р. По-перше, видаліть кнопку з старого скла і приклейте її до нового.
18 років Поставте екран на.
р.
19.00 р. Після цього кладемо скло під екраном і підключаємо його.
Габаритний зображення
20. Поставте екран на місце.
21. Витираємо її з пилу і принтів.
22. Видаліть захисну плівку зсередини скла.
23. Встановіть скло.
24. 24.
25. Поставте по периметру.
26. Діон.
27. Перевірка. РОБОТИ!!! У мене все.
Джерело:
Я прийшов додому з роботи минулого тижня і побачив мій IPad 2 поголені. Ми починаємо розбиратися. З’ясуйте, що мій пенуляторний син (4 роки) взяв iPad грати. Тут настає наймолодший (2 роки) і природно також опікує тим самим бажанням грати. Він починає натягувати себе, перше не пускає, після чого відбувається «неперекладна гра слів» і фіст йде в курсі. На екрані, на екрані... і це. А потім обидва з них вирішили грати... Звісно, коли я побачила його, я був зміщений, і вони були також “розбурені” і пообіцяли не робити це знову. Я замовив ремонтний комплект за $38. Учора я отримав в поштовій скриньці і сьогодні я збираю ранній виїзд з роботи на бос (тобто вдома) і почав працювати.
1,1 км Це як я знайшов мій IPad, коли я прийшов додому від роботи.
р.
2,2 км Це комплект, який я замовив за $38.
3. У Запозичений з дружини, вентилятор волосся почав нагрівати по всьому периметру, це полегшило роботу не менше 3 разів (я спочатку спробувала без нагріву).
4. У Потім в невеликих відстанях почали піднімати скло з тіла. Для тих, хто дуже стурбований питанням: Ні, я не можу мити руки краще. Дуже чиста механіка!
5. Умань У нижньому правому куті і проти годинникової стрілки. Скло дуже зламаний, я не хочу підніматися в одному шматку. Розсипається.
,00 Р
6. Жнівень А потім це простіше. Я почав прогрівати всі сторони.
7. Про нас Видаліть скло.
8. У
9. Навігація Видаліть залишки скла по периметру.
56208918
10. Розкрутка екрана. 4 гвинти по краях.
11. Зніміть екран.
Р
12. Ми акуратно відключаємо з роз'єму.
13.00 р. Далі піднімаючи затискачі, випускають скло з роз'єму.
р.
14. Скляний роз'єм.
15.00 р. На правому боці кнопки є Wi-Fi антена. Я знаю, що вона там була. Але він не дуже обережний. . і боляче. Приклеюється до скла. Потрібно піти з нижнього правого кута проти годинникової стрілки, і досягнувши кнопки, піднімаючи скло, ретельно відокремивши антену зі скла. І я, з невідомої причини, перевернув на підлогу дороги і пішов в зворотний бік. Після складання всіх перевірок - це працює. WI-FI також без проблем (проводи не пошкоджені, тільки кріплення).
16.00 р. Почати склеювання 2-стороння стрічка.
17.00 р. По-перше, видаліть кнопку з старого скла і приклейте її до нового.
18 років Поставте екран на.
р.
19.00 р. Після цього кладемо скло під екраном і підключаємо його.
Габаритний зображення
20. Поставте екран на місце.
21. Витираємо її з пилу і принтів.
22. Видаліть захисну плівку зсередини скла.
23. Встановіть скло.
24. 24.
25. Поставте по периметру.
26. Діон.
27. Перевірка. РОБОТИ!!! У мене все.
Джерело: