Одеса. Риба "Привоз"

Григор'єв пише:

Тепер ви, любителям риби і пивом, можете доторкнутися до красивих - це повідомлення буде про Одеський ринок "Привоз", точніше про її рибну частину. Багато людей чули про Одеський Привоз – це один з найбільших продовольчих ринків колишнього СРСР. І цей ринок славиться, перш за все, за свою неповторну атмосферу.
35 зображень

Я люблю рибу, абсолютно будь-який і в будь-якій формі - сушений, холодний і гарячий копчений, солоний і солоний. Я завжди віддаю перевагу рибі будь-якому шматку м'яса. Я хотів би мати м'ясо для риби. І коли свіжа риба потрапляє в будинок, я їсть її до ріжок і голубів.

Ми купили шматочок лосося і трохи коропа на вечерю, які запечені з овочами в тумані одночасно ввечері.

92536781

Історія Привозу почалася майже 200 років тому, в далекому 1827 році. У місті було побудовано площу для торгівлі на ринку, де ви могли б торгівля імпортними товарами з вагонів - звідси назва базару.

Продавці так наполегливі, що неможливо пройти і не купувати рибу.

Для мого питання «як вибрати свіжу рибу», м. Одеса не менш радять, що риба повинна рухатися, інші методи не точні.

доб. 5

Це знаменита Odessa sprat.

Ось деякі жарти, які втілюють весь дух Одеси.
На ринку:
до Скільки це кінь?
до Але це курка, мадам.
- Я шукаю ціну.

Кожна з тих риб була кричуща, їсти мене! Немає, дійсно.

В цілому є рибний ріг великої кількості. Слина збивається в усіх напрямках. Моя голова шпинделя, для реальних.

На Привозі.
- Чому твоя флаєрна свіжість?
до Ні, вона вже мертва.
- Я здивився за ціною, ви йдете на її похорон?

Місцеві коти - це вишуканий і дуже літній, ніколи не просить рибу першим. Ця кішка сіла на 10 хвилин без руху.

Fifty-year-old Saleswoman: Тексти пісень, а це означає: Людина, ви тільки фотографії моєї риби, подивіться на мене, я досить і розлучення. Ви одружені?

р.

Це класичний, для будь-якого пива.

Бундлі сушених гонщиків.

Це середина риби швидко, можна відпочивати і відкрити другу пляшку пива.

3610Р. 4200Р.

Це копчена риба голки (сарган).

Тут навіть риба називається в димінувальному догляді.

На очах риби...

20.

р.

21.

р.

22.

160534

Абсолютно вірний, дуже смачний.

Для тих, хто втрачає вагу: креветки дуже низькокалорійні морепродукти, надзвичайно багаті кальцій і білками.

25.

26.

27.

28.

29 кв.м.

р.

На особистому досвіді я дізнався, що солоний форель краще, ніж лосось. Хоча свіжі смаки лосося краще, ніж форель.

31.

Величезні руїни з креветкою (рафінована і варена) і виклична індустрія.

Я не бачив їх купівля в невеликих кількостях. Ми купили багато.

Після декількох лапсів навколо рибних рядів я мав стратегічне постачання рибного продукту в моєму мішку протягом декількох тижнів. І тепер, як я пишу мій звіт, я жувальна гілочка ріжу.

Кожен туристичний і просто відпочиваючий, що приїжджає до Одеси, просто зобов'язаний відвідати цей ринок.
А якщо ви не робили, то можна сміливо сказати, що ви не бачили реальної Одеси.

Джерело: