Одеса. Риба "Привоз"

Григор'єв пише:

Тепер ви, любителям риби і пивом, можете доторкнутися до красивих - це повідомлення буде про Одеський ринок "Привоз", точніше про її рибну частину. Багато людей чули про Одеський Привоз – це один з найбільших продовольчих ринків колишнього СРСР. І цей ринок славиться, перш за все, за свою неповторну атмосферу.
35 зображень

Одеса. Риба "Привоз"

Я люблю рибу, абсолютно будь-який і в будь-якій формі - сушений, холодний і гарячий копчений, солоний і солоний. Я завжди віддаю перевагу рибі будь-якому шматку м'яса. Я хотів би мати м'ясо для риби. І коли свіжа риба потрапляє в будинок, я їсть її до ріжок і голубів.

Одеса. Риба "Привоз"

Ми купили шматочок лосося і трохи коропа на вечерю, які запечені з овочами в тумані одночасно ввечері.

92536781

Історія Привозу почалася майже 200 років тому, в далекому 1827 році. У місті було побудовано площу для торгівлі на ринку, де ви могли б торгівля імпортними товарами з вагонів - звідси назва базару.

Одеса. Риба "Привоз"

Продавці так наполегливі, що неможливо пройти і не купувати рибу.

Одеса. Риба "Привоз"

Для мого питання «як вибрати свіжу рибу», м. Одеса не менш радять, що риба повинна рухатися, інші методи не точні.

Одеса. Риба "Привоз" доб. 5

Це знаменита Odessa sprat.

Одеса. Риба "Привоз"

Ось деякі жарти, які втілюють весь дух Одеси.
На ринку:
до Скільки це кінь?
до Але це курка, мадам.
- Я шукаю ціну.

Одеса. Риба "Привоз"

Кожна з тих риб була кричуща, їсти мене! Немає, дійсно.

Одеса. Риба "Привоз"

В цілому є рибний ріг великої кількості. Слина збивається в усіх напрямках. Моя голова шпинделя, для реальних.

Одеса. Риба "Привоз"

На Привозі.
- Чому твоя флаєрна свіжість?
до Ні, вона вже мертва.
- Я здивився за ціною, ви йдете на її похорон?

Одеса. Риба "Привоз"

Місцеві коти - це вишуканий і дуже літній, ніколи не просить рибу першим. Ця кішка сіла на 10 хвилин без руху.

Одеса. Риба "Привоз"

Fifty-year-old Saleswoman: Тексти пісень, а це означає: Людина, ви тільки фотографії моєї риби, подивіться на мене, я досить і розлучення. Ви одружені?

Одеса. Риба "Привоз" р.

Це класичний, для будь-якого пива.

Одеса. Риба "Привоз"

Бундлі сушених гонщиків.

Одеса. Риба "Привоз"

Це середина риби швидко, можна відпочивати і відкрити другу пляшку пива.

3610Р. 4200Р.

Це копчена риба голки (сарган).

Одеса. Риба "Привоз"

Тут навіть риба називається в димінувальному догляді.

Одеса. Риба "Привоз"

На очах риби...

Одеса. Риба "Привоз"

20.

Одеса. Риба "Привоз" р.

21.

Одеса. Риба "Привоз" р.

22.

160534

Абсолютно вірний, дуже смачний.

Одеса. Риба "Привоз"

Для тих, хто втрачає вагу: креветки дуже низькокалорійні морепродукти, надзвичайно багаті кальцій і білками.

Одеса. Риба "Привоз"

25.

Одеса. Риба "Привоз"

26.

Одеса. Риба "Привоз"

27.

Одеса. Риба "Привоз"

28.

Одеса. Риба "Привоз"

29 кв.м.

Одеса. Риба "Привоз" р.

На особистому досвіді я дізнався, що солоний форель краще, ніж лосось. Хоча свіжі смаки лосося краще, ніж форель.

Одеса. Риба "Привоз"

31.

Одеса. Риба "Привоз"

Величезні руїни з креветкою (рафінована і варена) і виклична індустрія.

Одеса. Риба "Привоз"

Я не бачив їх купівля в невеликих кількостях. Ми купили багато.

Одеса. Риба "Привоз"

Після декількох лапсів навколо рибних рядів я мав стратегічне постачання рибного продукту в моєму мішку протягом декількох тижнів. І тепер, як я пишу мій звіт, я жувальна гілочка ріжу.

Одеса. Риба "Привоз"

Кожен туристичний і просто відпочиваючий, що приїжджає до Одеси, просто зобов'язаний відвідати цей ринок.
А якщо ви не робили, то можна сміливо сказати, що ви не бачили реальної Одеси.

Одеса. Риба "Привоз"

Джерело: