Невидима площина пропущена з аварійною катастрофою

Невидима площина пропущена з аварійною катастрофою
Написання Лястової Марина
Тут буде 29 фото і текст.
Найдорожчі літаки в авіаційній історії, крадіжки (найбільш невидимий, ага) Б2 стратегічний бомбардувальник Б2 вперше запроваджено до громадськості в 1988 році через майже десятиріччя розвитку і витратив $23 млрд.
B2 побудовано за принципом льотного крила за допомогою крадіжних технологій. Я відразу відлякувся від таких страшних слів і починає розуміти нічого. Тому я не буду писати про це, тому що без мене буде достатньо фахівців, які зможуть розповісти про цей літак, і я покажу фотографії і вставити фрази, які я розумію.

, Україна

2,2 км Переглянути B2 на авіашоу Fairford можна тільки на статичному дисплеї, а від забору і на відстані близько 10 метрів.

3. У У літаку знаходиться найсвіжіші кути статичних і до неї теж непросто.

4. У Важкий військовий пацієнт відповів на питаннях любителів авіації, але вони не допускаються ближче.

5. Умань На вигляд і не можна сказати, що B2 має висоту трохи більше п'яти метрів, а довжина двадцять.

р.

6. Жнівень У подвійному салоні сходження через люка біля переднього ходового шестерню.

р.

7. Про нас При перегляді вище, B2 нагадує бумеранг з плоским переднім краєм і пилоподібною задньою. Передні і задні краї покриті багатошаровим матеріалом, що має медовий дизайн. А клітини заповнюються радіоабсорбуючими матеріалами.

8. У В цілому, 21 літаки були побудовані на загальну суму близько 45 мільярдів доларів, з урахуванням розвитку. Для кожного літака становить близько двох мільярдів.

9. Навігація Не дивно, що вільна армія не дала нікому ближче до двох мільярдів тонн, ніж десять метрів.

10. Ви не бачите нічого знизу. Тільки шасі, і ті в пакетах взуття.

11.

12.

13.00 р.

14. На деякій відстані від B2 був відкритий підйомник, з якого було висить кілька фотографів. І я, з моїм прес-квитом, зламав його, теж, і мав великий успіх. Але про мене в кінці повідомлення. У той же час фотографії зверху.

р.

15.00 р. Як закривати аудиторію? Немає паркану. Ось тільки мотузка.

16.00 р. Один з аматорських фотографів дав мені камеру і попросив мене взяти картину B2.

17. Максимальна висота.

18 років Дана копія «Спір Нью-Йорка» з хвостом No1068 прийнята в 1997 році. До речі, всі літаки називаються будь-яким державою Сполучених Штатів Америки «Спір такої та такої держави» і тільки одна названа «Спір Кітті Hawk» на честь Батьківщини правителів – Північна Кароліна.

19.00 р. Не можна побачити.

р.

20.

21.

р.

22.

23.

24.

25. І це оповідання про те, як я отримав. Виготовляючи в сходженнях передач.

р.

26. Кріплення на кабелі

р.

27. І ось шорти Юри Бобров, які фотографували мене. Ми зустрілися на годину раніше.
І сережка iPhone.

28. Загальний вигляд мене на вежі і B2

29. Поцілунки, Марина.

Я зробив, дякую за вашу увагу.

Джерело: