459
Друге життя ноутбука.
Дуже часто я вирішив і трохи. Ніщо глобально, але хто може бути зацікавленим.
Ось 8 фото і текстів.
Взагалі я потрапив в руки ноутбука, який пропускає багато диму. Я відкрив його, і це те, що я бачив.
Якщо хтось не знає - палить тесктоліт веде струм, тому все, що чорний слід видалити як карієс. Ось що залишилося після видалення.
р.
Для відновлення невеликих доріжок необхідно відновити невеликі доріжки (як на 3-му шарі з поверхні). Паяльник не є варіантом, тому що є багато провідників навколо і багато речей, які можуть дотримуватися. У вас є рішення! З'єднання УФ.
Додано до [mergetime]1343310565[/mergetime]
Що таке бастард? Дякуемо!
доб.
Після вилучення з'єднання можна почати відновлення.
В цілому, після пайки необхідно захистити паяльну ділянку, все знову заповнюється з'єднанням.
Останній дотик залишився - товстий шлях у верхньому шарі. Вона легко.
З іншого боку отвір виглядає так:
Час перевірки. Натискання екрана і BP і ... Войла! Працює.
Тепер можна заповнювати все лаком і збирати.
Це його.
566262.
Джерело:
Ось 8 фото і текстів.
Взагалі я потрапив в руки ноутбука, який пропускає багато диму. Я відкрив його, і це те, що я бачив.
Якщо хтось не знає - палить тесктоліт веде струм, тому все, що чорний слід видалити як карієс. Ось що залишилося після видалення.
р.
Для відновлення невеликих доріжок необхідно відновити невеликі доріжки (як на 3-му шарі з поверхні). Паяльник не є варіантом, тому що є багато провідників навколо і багато речей, які можуть дотримуватися. У вас є рішення! З'єднання УФ.
Додано до [mergetime]1343310565[/mergetime]
Що таке бастард? Дякуемо!
доб.
Після вилучення з'єднання можна почати відновлення.
В цілому, після пайки необхідно захистити паяльну ділянку, все знову заповнюється з'єднанням.
Останній дотик залишився - товстий шлях у верхньому шарі. Вона легко.
З іншого боку отвір виглядає так:
Час перевірки. Натискання екрана і BP і ... Войла! Працює.
Тепер можна заповнювати все лаком і збирати.
Це його.
566262.
Джерело: