У Новгороді батько зробив конвертований для своєї дочки

Заробітниця одного з Новгородських транспортних підприємств Віталія Стрельцова зібрана в подарунок конвертована з запасних частин з автомобілів і різних побутових приладів.

«Це все почалося з того, що близько трьох років тому, шість років Настя попросила зробити свій автомобіль, вона сказала: «Тато, ви майстер, це зробити!», і я повинен подумати про це», - сказав RIA Новости Стрельцов.

За його словами, з різних причин, «Подарунок був пізно, але все ще відбувався. й

В кінці минулого року розпочалася робота на Sagittarius.

Продовжуємо роботу в двох метрах від готелю.

Перетворна нагадує автомобіль повороту XIX і XX століття, але не має прототипу.

«Я не прийшов з зовнішнього вигляду автомобіля, але від мінімізації витрат», - пояснив Стрельцов.

Для того, щоб зібрати копію будь-якого автомобіля століття тому, вам потрібно не тільки руки, час і бажання, але і багато грошей, є деталі для старих автомобілів зараз, але це буде дорого.

Тіло перетворюваного зібрано з шматків дахів старих автомобілів, кузов зрізався з фанери.

"Я забрав колеса з садової колісної стріли, яка, до речі, була не дешева, адже кожен з них коштує 850 рублів, багато запасних частин від різних автомобілів - як автомобілів, так і вантажівок, цей шлам - від душової кабіни, є частини з пральної машини, але сидіння повинні бути замовлені в студії", - показує майстер.

Колесо керма Sagittarius перетворювалася з стразами.

«Придбання автомобіля якомога простіше», - сказав майстер-клас.

Моторний бак, взятий з старого скутера, включає в себе лише 300 грам бензину, швидкість конвертації становить 15-20 кілометрів на годину.

«Для того, щоб насолодитися поїздкою, дитина не потребує більше, він не потрібно їздити в інші міста, і він не потребує більшої швидкості, в якому випадку дорослий зможе зловити автомобільним бігом», – каже Віталій.
Автомобіль має номер "2012 VN".

«Це рік і ім'я міста, яке буде їздити перетвореним», - сказав Стрельцов.

Перетворний декорований знаком VIS, що складається з ініціалів його творця.

У пам'яті відомого автомобіля з Золотий Калф, автомобіль отримав прізвисько «Антилопу дикого».

«Запасні частини для конвертованої вартості мене близько 35 тис., я вже запропонували продати автомобіль на 70 тис., але це не на продаж», - сказав майстер.

За словами Стрельцова, автомобілі є професією і хобі для нього.

У будинку є збір близько півтора тис. моделей автомобілів.

«Кабріолет мій перший такий автомобіль, останній – Я ще не знаю», – додав ремесла.
Головна

Останні

Джерело: