П'яна поліція TP збити парамедика

П'яний офіцер поліції збили парамедичну «амбулентність», яка прийшла до виклику своєї дитини

Він був звичним, в медичній сланзі, "навіть на хворому шлунку". У вихідні амбулаторію називають вісім-річний хлопчик.

На дверцятомупокрові лікарів запорошують перевищені. У квартирі, крім жінки з дитиною, було ще два чоловіків, також, очевидно, встигли відзначити щось.

«Ми побачили несанітарну квартиру, чоловіки і жінки п'яні», – розповідає Вік Левіна, «Управління промивають руки, почали вивчати хлопчика, запитали, що він з'ївся сьогодні». Дитина відповіла, «Три шматки хліба. й

Парамедичний одночасно вимірює тиск матері хлопчика. Молода жінка скаржала, що вона мала головний біль. Тиск стрибнув - верхній знак був на 150. Це відбувається, коли ви п'яте.

Хлопці підозрюють апендіцит. Природно, вони пропонують бути госпіталізованими.

Але мама хлопчика Оксани Доронін, дивно, не тільки відмовилися, але й почали атакувати парамедійну Вікторія Левіна, звинувачуючи її в медичній некомпетентності.

- Вона спинула дитину в шлунку і попросила «Чи боляче? - згадує Левіна, - Замовили госпіталізацію, і вона відповіла, що тепер вона не здатна йти в будь-яку точку.

Незабаром ці звинувачення були замінені іншими: мама хлопчика сказали, що з приходом бригади велика кількість грошей зникла з будинку.

Мама сидить на ліжку і зумовила, що вона буде діяти грамотно, оскільки вона сказала: «як адвокат». Тоді вона раптом сказала: «Я сто тисяч доларів за мною, я заощадила їх на квартиру, ви прийшли і гроші пішли!» Син, підтвердіть! Син підтвердив його.

Лікарі називають поліцією. Мама хлопчика атакувала дифешера з її фістами.

Побачити Віку, вона невелика, тонка, важить 45 кілограмів. Продається дитяча бригада через її будівництво! – турботи про пораненого сімейного друга Андрія Звонкова.

Чоловік спробував стояти мені, жінка переключила свою агресію до них. Як побити їх! згадує Левіна. Якщо вона застрягла мене з такою силою, я, ймовірно, не хотів би вас більше. Після того, як один, найпотужніший удар, батько хлопчика кинувся до кута приміщення, де пальцем кладуть.

Батьки хлопчика відмовлялися госпіталізації. У цей час поліція прибула.

Чоловік цієї жінки виніс свого роду ID, продемонстрував його відвідувачам, - сказав він "наскільки велика поліція". І почав погрожувати тим, хто намагається зробити цю історію громадськістю не буде щасливою!

На своїй сторінці в соціальній мережі Дороніна написав, що тепер працює в 7-му відділі міліції Міністерства внутрішніх справ Росії. Колишні місця роботи 28-річної Московсько-Рязанської ЛУВД, ЛОВД на М-Казанська,5 відділення поліції МВС Росії.

У лікарні Боткіна лікар збився.

- Я намагався поговорити з нею, вона сказала: "Я не можу говорити, я хворий і блювота", - сказав про стан Вікторія, її друг Андрей Звонков. Це був день після атаки.

У п'ятницю виписали Вікторія.

Діагноз - це сповідь мозку і передпліччя синців.

«Алас, це спільна історія», - скаржав колегам з 49-ї підстанції «амульсант», де ми звернулися до пошуку деталей. Лікарі часто атакують.

Не відкрився кримінальний випадок проти жінки, що позбавляють руки на лікарів.

«Примітка, що в той час як вони не змогли встановити свою ідентичність», - пояснює причину затримки Вікторії. Якщо я не помилився. Я також сказав, що справа не може бути привезено, тому, на думку поліцейських, які сказали мені, я не мав серйозних травм, що справа буде відкрито, якщо була помірна або серйозна шкоду для здоров'я.

Жінки на хворому залишку. Я не маю наміру відмовитися.
кп

Джерело: