218
Водоспадний водоспад.
Я хотів купити фонтан. Ми подивимося, ми подивимося, що вибір невеликий, ціни не наповнені, і всі Китай або Тайвань.
Я не сказав в принципі! І це не те, що я крокок, я просто не хочу купити щось, що зроблено кимось (в рутину, без вкладення душі), і це не зрозуміло з чого.
Я вирішив зробити себе, крім того, з каменю найкращої якості, максимально прозорий знайденого, а саме, Кальцит.
Я не думаю, що треба пояснити, що природа робить цей камінь на мільйони років, даючи йому енергію. Не обов’язково пояснювати, що вона була знайдена в лісі, в якому тільки вовки ситі.
Крім того, він прекрасний, і отримав майже нічого. Має цілющі властивості.
Що відбулося на фото. Я спробую коротко описати процес.
Р
Каструля залишилася з квітки, а решта купили в магазині вихованців. немає фотографій з вулиці, як він подрібнився камінням і пилив Plexiglas - не перед ним, їсти комарів !!!
...
Ну, щось схоже на це: до дна горщика приклеєний насос з особливим слайсоном, поверх нього - площа Плексігласа, камені почали ліпити на ньому ... на одному силіконі.
На дно також зафіксовані світлодіоди, припалені і заповнені раціонами... звичайно, з ліконом.
... тестування, без неї немає способу.
...
вище і вище.
р.
Це не кам'яні діаманти, це навіть не скелястий кристал, але це все ще там.
р.
...
щоб структура була знімна, для очищення і ремонту, кладуть картон з боків.
...
Але що про зеленню?
Р
...
...
Після всіх перевірок, при тиску води і напрямку струменя ...
Я отримав це:
Успіх і бізнес.
Джерело:
Я не сказав в принципі! І це не те, що я крокок, я просто не хочу купити щось, що зроблено кимось (в рутину, без вкладення душі), і це не зрозуміло з чого.
Я вирішив зробити себе, крім того, з каменю найкращої якості, максимально прозорий знайденого, а саме, Кальцит.
Я не думаю, що треба пояснити, що природа робить цей камінь на мільйони років, даючи йому енергію. Не обов’язково пояснювати, що вона була знайдена в лісі, в якому тільки вовки ситі.
Крім того, він прекрасний, і отримав майже нічого. Має цілющі властивості.
Що відбулося на фото. Я спробую коротко описати процес.
Р
Каструля залишилася з квітки, а решта купили в магазині вихованців. немає фотографій з вулиці, як він подрібнився камінням і пилив Plexiglas - не перед ним, їсти комарів !!!
...
Ну, щось схоже на це: до дна горщика приклеєний насос з особливим слайсоном, поверх нього - площа Плексігласа, камені почали ліпити на ньому ... на одному силіконі.
На дно також зафіксовані світлодіоди, припалені і заповнені раціонами... звичайно, з ліконом.
... тестування, без неї немає способу.
...
вище і вище.
р.
Це не кам'яні діаманти, це навіть не скелястий кристал, але це все ще там.
р.
...
щоб структура була знімна, для очищення і ремонту, кладуть картон з боків.
...
Але що про зеленню?
Р
...
...
Після всіх перевірок, при тиску води і напрямку струменя ...
Я отримав це:
Успіх і бізнес.
Джерело: