Американський ринок

Молоді мандрівники Клуб продовжує працювати і в цей час я хотів би відвідати ринок в Рочестері, США.

24 фото. Будь ласка, не порушайте.

2057512р.

У Рочестері звернулися друзі! Цей ринок працює щодня і нагадує наш типовий пострадянський ринок у вигляді, організації та всіх інших.

Яка різниця між нашими та Американськими? Різниця полягає в тому, що їжа продається місцевими фермерами і тільки американцями. Чисті лінії майже столиця. На конях охороняється поліція.

70565062

Вони навіть продають курячі яйця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Аудиторія? Аудиторія змінюється від веганських спортсменів до Ефіопії.

Тут цікавий персонаж.

Ми проходимо на ринку, і ми вважаємо... не п'ятим бумом танцями, а саксофоністом дідом. Дуже весело і приємно грати так.

Не схожий на саксофоніст? Тут ви хлопці, nerds, витягнуті дивні звуки і я хотів би платити їх за цю гру, так що вони зупинилися рапсувати вуха.

Ми йдемо і подаємо продукцію з ферми hipparie. Хліб і овочі. Хлопці веселі і доброзичливі.

р.

Хто! Кришки, шафи та інше спорядження для долара! Я бачив це перед десь.

р.

Так само, як я бачив полотнище.

Ми прогуляємось довго, нам потрібно їсти. Добре підходить для продуктів харчування. Ми говоримо про польсько-українську кухню. Стоп.

Призначений для польських кільбасів і смаженої картоплі з цибулею. Це чудово. Вже зараз я пишу і пам'ятаю цей смак...

Ну, відпочивати, це час, щоб триматися! Нін продає хліб! Після першої фото я помітив не приймати більше. Хм.

Не знімається, не знімається. Я буду йти, де я можу...

Ми пішли в м'ясо-рибську галузь, де змішуються запахи риби і копчених м'яса. М'ясо продається переважно Турками і рибою від азіаток.

, Україна

Майже ніхто не має ваг, так як вони продають половину кілограма (повний) у ящиках.

Спеції на будь-який смак! Всі ваші Є також сектор з домашнім медом і кленовим сиропом.

доб. 2

Іван Да Марія

(Рівне)

Вибираємо перець...

Так само, як і на наших ринках, але замість звичайного "Ви не подивитеся на ноги, як холостий", тут ви помітите - "Я шкода"

, Україна

Ось ще одна фото локальної совки, наприклад. Ви бачите багато сміття під ногами?

І це мій дорогий дідусь продає рідні томати до нас на салат. Ще однією схожістю з нашим ринком є діти, які запроваджені батьками в сімейний бізнес і ті, з кислими шахтами сідають і продають фруктові саджанці тільки бажанням - попадати землю за допомогою шампана.

«Я визнаю Rastaman від afar... й

Ось кілька лічильників. До речі, під такою справою, вони просто надсилають регулятори будинків, щоб відсортувати джеми руху біля ринку. Так само, як у нас є гучномовець, ми чуємо: «Водій срібла Тойота Камрі з числом ОЛОЛОЛЛО, перепаркуйте свою красу або зробимо її на далекі землі» або «Документи знаходяться в ім'я Олоша Заолоєва. й

Я пообіцяв 24 фотографії і я зв'язався.

Я не можу допомогти, але поділитися цими чудовими графіті до ринку.

А ще

Ну, це! Дякуємо за Вашу увагу та терпіння!

У висновку я скажу, добре, Американський ринок не вистачає, це іржі продавців і прагнення ловити всіх. Ви не знаєте, що скуштуйте все, що ви їсти. Не існує знімків з Пірською та Арсеновим з кавунами. Ег ...

741373

Джерело: