Охолоджуюча підставка під ноутбук своїми руками.

Я використовую HP Павільйон DV7 з тих пір. Хороший комп'ютер, тільки має один недолік - слабка система охолодження, тому при роботі вимоглива до ресурсів програм, таких як ігри - не прогрівається як діти. Я намагався використовувати охолоджуючі стенди, але вони були неефективними - спочатку вони смоктати повітря від під комп'ютером, і так як впуск повітря від стандартної системи охолодження також знизу - він виходить з рап. По-друге, вентилятори розташовуються так, щоб ті частини ноутбука, які вже не прогріваються, і повітря не досягне правильного місця. В цілому я вирішив зробити підставку для свого конкретного комп'ютера самостійно - так, щоб повітря кинув де потрібно.

Ось жертва майбутнього вивіски - одна з попередніх невдалих спроб використання холодоагенту.

Аутопсій був успішним, вандал радий в моєму серці.

У той же час я знімав турбокомпресор від головного двигуна нашого корабля – я думав, щоб адаптувати його як охолоджувач. Але потім я змінив мій розум - можуть бути проблеми з рухливістю отриманого пристрою.

Для максимального ефекту охолодження я видали декоративні ковпачки від вентиляторів - можливо, це виглядає гірше - але повітряний потік істотно покращився. Для того ж я вирішив зробити чохол з металевої сітки.

р.

Згинаємо сітку, відрізаємо надлишки, зварюємо кути - для більшої жорсткості конструкції.

Р

Після ретельних вимірювань виріжте місце під вентиляторами.

Ця картина прийшла тут випадково. З захоплюючої роботи по створенню пристрою, я постійно відволікаюсь від моєї безпосередньої роботи - прибирання мотоциклів (збір) головного двигуна. Важко працювати в спеку 45 градусів. Афіша Це свято.

Збираємо все в пальці, зварюємо колодки під ноги ноутбука заздалегідь.

Це майже зроблено, просто пофарбуйте його.

Р

Після живопису.

Вимкнено, хоча грубо, але охолоджує багато разів ефективніше, ніж придбані.

Для використання на кораблі в умовах пітчингу використовується в поєднанні з особливим пластиковим матом «Вихрова шкіра» з винятковими антифрикційними властивостями.
Всі

Джерело: