Гльдан Тюрма No 8, Тбілісі

Написання препарату
У вас буде 27 фотографій і текстів!

Гльдан в'язниця і центр утримання на околиці Тбілісі є найбільшою в Грузії, є близько чотирьох тисяч людей. П'ятирічна система Грузії, яка постійно критикується опозиційними та правозахисними активістами З тюрм’яних приміщень ретельно вибивають духом «блацона», замовлення тут, враховуючи контингент «кабін» дуже міцний, але ярмарок. Законодавчі закони знищуються в корені. Як очевидці описують ситуацію в грузинських в’язницях та зонах:

Гльдан Тюрма No 8, Тбілісі р.

«Єдиний тип поведінки, які роли культурно-гумані. Ви будете жити в акуратному і чистому середовищі - і не буде проблем. Контингенти, звичайно, відрізняються себе і іноді потрібно стояти собі не тільки з словом, але і з кучерявою. Про такі інциденти, адміністрація дізнається негайно і тяжко покарає. Ви не потребуєте відьми, є камери всюди. Отже, ситуація змінила багато в останні роки, близько 10 років тому, за гроші в зоні може бути все: добре харчуватися, пити, принести наркотики і навіть отримати smar не проблема. Всі телефони та дати були повночасними та погано керованими. Зараз в історії і просто неможливо. й

Я був прийнятий до тюрми No 8 від директора Девіда Кучуа, stern Грузинська. Фотозвіт було дозволено тільки в приміщенні громадського рецепції, а при вході в тюрму знімається камера, після чого надсилали фотографії, зняті фотографом «his» для інформаційного журналу Міністерства Виконування покарання, пробації та правової допомоги. Він був повністю в оленині - я б взяв все те, що я бачив з власними очима, і це буде майже не відрізняється від одного, відправленого мені в пошті. Ну, вони не ходять до іноземного монастиря з власним чартером.

Театр починається з гардеробу і Гльдану в'язниці No8. Це в'їзд до тюрми, тут приходять родичі та близькі люди, які слідують за вироками.

3. У

Тут родичі отримують інформацію про те, що відбувається їх родичам за тюрмами. Є окремі кабіни для зустрічі з юристами.

Для права входу є комп'ютери з доступом до Інтернету.

банкомати та вендингові машини з усіма.

Дитяча кімната.

Не допускаються стріляти У вікні висить знак, що в’язниця отримала нагороду Світової організації охорони здоров’я.

Гльдан Тюрма No 8, Тбілісі р.

Грузини поступово збирають старі радянські в’язниці і будують нові В’язниця Тбілісі була побудована в 2008 році.

Всередині будівлі, де зберігаються так звані неповнолітні, є телефони. Звідси можна викликати родичів. Кут металу не дозволяє відкрити камеру широко відкритим - тільки одна людина може ввести решту простору.

В'язниця аптека.

Бібліотека. Багато книг російською мовою.

828000 р.

Бібліотека ведеться однією з в'язнів.

В’язниця має чотири будівлі. Це дворик одного з них.

У коридорі відділення для "ювенілей" вішалка з виведеними фотографіями і розписаними смішними фотографіями.

У відділі «Літтєві діти» є два таких місця. У офісі було 16 осіб.

...

Цілі для засуджених і захисників готуються мережею ресторанів Тбілісі, які наймають для цього. Курячий суп був заварений в великих банках, які день. Приготував мене, якщо з'явилася курка і взяв велику дерев'яну ляльку і посипану знизу. Випробували там курячі шини.

Більш тюрмортну їжу запам'ятовують пластикові лотки з сухими раціонами для підкладок. Кожен, хто йде до суду в цей день, отримує такий набір. Крім того, зразки вареної їжі зберігаються в спеціальному холодильнику протягом трьох днів у разі виникнення скарг від інmates.

Лаундрі.

Лікарський кабінет.

О.Р.

Стоматолог.

Рентгенівський офіс.

Стандартна камера. Я не був фруктів на столі. Туалет в такій комірці в окремому номері за дверима.

Гльдан Тюрма No 8, Тбілісі Р

У Грузії ще два старі радянські в’язниці. Упродовж двох років вони будуть зібрані і нові.

Міністр з питань виконання покарання, пробації та правової допомоги Грузії Хатуна Калмахелідзе. Народився 11 лютого 1979 року в Тбілісі. У 2001-2005 рр. навчалася у Вищій школі Мисливського коледжу (NYC) на факультеті політології, 2005-2007 рр. в Університеті Джорджа Вашингтона, в Школи міжнародних відносин Елліот, де закінчила міжнародну безпеку і отримала звання майстра.

У 2004-2006 рр. працювала в Грузії. У 2006 році працювала у виборчій системі Міжнародного фонду (ІФС), у сфері політичних та фінансових досліджень. У 2008-2009 рр. в Міністерстві закордонних справ як заступник директора політичного управління. 21 грудня 2009 року призначила Міністра прокуратури та правової допомоги Грузії.

Він говорить англійською, німецькою, французькою та російською мовами.

Я зробив, дякую за вашу увагу.

Джерело: