Поїздка в Орджонікідзе. Крим

Доброго дня!

Я просто повернувся з Орджонікідзе вчора.
Село Орджонікідзе знаходиться на східному узбережжі Кримського півострова.
Я представлю свій суд фотозвіт про поїздку.
Ось буде 32 фото і деякі тексти.

02. Мар Село оточене горами з усіх боків. Коли ви йдете до одного з них, це вид.

03.03.2014 р.

, м. Київ

04.04. Сходження на гору, з протилежної сторони є вигляд колишнього гідроприборного заводу. Машина в Союзі, і тепер руїни.

05. Мар У селі одно-двоповерхові будинки.

Мар Як це:

р.

07. Мар

08.03.2014 р. У Орджонікідзе на території колишнього заводу «Гідрорибор» ми походили на сцені для зйомок фільму «Іван Поддубний». У травні цього року був постріл.

Котирування з інтернету: Представники кінокомпанії «Red Arrow» повідомили, що в травні цього року російський режисер Гліб Орлов («Наша Росія: Яйця Фату») приступають до зйомок фільму «Іван Поддубний». У середині березня в Орджонікідзе розпочала будівництво пейзажу, буде цирковий хапіто і кут передреволюціонального Феодосійського порту, який працював кермом І. Поддубним.

Головні ролі у фільмі будуть відіграні Михайло Пореченков, Микита Михалков, Іван Ургант, Михайло Єфремов, Стів Буссемі, Ран Перльман і Денис Лабан. ...

09.03.2015 р.

2576816

10.

11. Ну, як не захопити дитину на тлі «фруктової» декорації

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років Ми вийшли з комплекту. На шляху до заводського пляжу, надійшло по будівництву заводу, також декоровано для зйомок.

19.00 р. Вже біля спуску до моря - залишки заводських будівель. Телефонний ящик. До речі, перевірте - є роги в телефоні. Вони не дзвонили, вони закривали двері на паличку, так як це було перед нашою інвазією.

20. Ми виходимо до пляжу, і у нас є вид на море і ... кинутий магазин (з'єднання з торпедоами, я не даю в нього). Все в Святковій традиції.

21. Увечері, як тепло отримав темно-сірий, ми виходимо з вином на терасі, щоб говорити про те, що він не працював, щоб дихати свіжим повітрям. На горі була пожежа. Про нас

22. Ось вид після пожежі наступного дня.

23. Гірський і море види

24. Золоті ворота - візитна картка Кара-Даг

25. Кара-Даг ( вулканічний масив)

26. Кара-Даг і вид на с. Кохтебель

р.

27. Море ...

28. Орджонікідзе Гори

29.

30.

31. Чарівний - Загорнути!

32. =) І ось я )

Джерело: