343
Зберігати 4-в-1 ярус.
На жаль, я не збирав картину процесу складання.
Спочатку ідея була зробити tyap-gap, щоб гвинти, гвинти злипали і так далі.
Після того, як він відмовився від гри на свій улюблений диск MP3. Як виявилося, акумулятори підхоплювалися. Диск обертається, але не грали, п'яні звичайного. Його дружина витягнула з палицею. Тіло розтоплене, але життєдіяльності не вражалися. Я думав, що в гаражі. За кілька років з тілом трохи подається собака. Настінний годинник, скляний годинник, був безпечно розбитий, коли я замінив акумулятор. Обрізки дощок залишилися після ремонту гаража, фанери з яких. Доповідач, з старого радянського стовпа.
Я тільки мав купити гудзики.
Так я вирішив поставити все разом і покласти його в одну коробку.
Ваше випробування.
Це буде 4 рис.
...
...
Всередині.
Всі
Діон.
Джерело:
Спочатку ідея була зробити tyap-gap, щоб гвинти, гвинти злипали і так далі.
Після того, як він відмовився від гри на свій улюблений диск MP3. Як виявилося, акумулятори підхоплювалися. Диск обертається, але не грали, п'яні звичайного. Його дружина витягнула з палицею. Тіло розтоплене, але життєдіяльності не вражалися. Я думав, що в гаражі. За кілька років з тілом трохи подається собака. Настінний годинник, скляний годинник, був безпечно розбитий, коли я замінив акумулятор. Обрізки дощок залишилися після ремонту гаража, фанери з яких. Доповідач, з старого радянського стовпа.
Я тільки мав купити гудзики.
Так я вирішив поставити все разом і покласти його в одну коробку.
Ваше випробування.
Це буде 4 рис.
...
...
Всередині.
Всі
Діон.
Джерело: