Привіт! Я не великий історичний науковець, в рамках навчального плану школи і трохи, але я буду поділитися з вами, що я знайшов цікаву.
Я отримав свої руки на журналі Life 26 січня 1942 року. Де я знайшов деякі цікаві речі.
Я не знаю, скільки фотографій і текстів буде (і буде переклад однієї статті напевно, що я не збираюся) – так нехай я скажу, коли я зробив, незважаючи на довгі проміжки між повідомленнями на мій час.
Що було дивно в усіх журналах того часу було великою кількістю досить мирної реклами. А що й то, люди були загиблими про бензинову машину. 25-30 миль на галон - не поганий на всіх!
Я не знаю каучуку був найважливішим продуктом, каучуком.
Наліво, мова йде про актрису -- на правому -- що американський юначок не встигнути робити шати, і це час йти до війни.
І комерційний.
Р
Ось деякі цікаві факти.
Це британський в Європі, вторгнення Гітлером. Групи саботорів, які, виходить, досить висаджувалися в місцях, де були слабкі німецькі гарнізони, і давали іржі там.
Вони є. У невеликих прибережних містечках зустрілися Гарісони.
Американська акторка, яка стоїть в отворі в корпусі одного з американських суден, що торгуються японською мовою. Плакат - Не пропустіть!
р.
Одна з чорних ящиків підписала добровільно. Друга фото смішна, з тексту - він зазвичай мав навчання вранці, а потім на обід, тому зараз ви повинні забути про сон.
Ось ще одна цікава картина. Це актриса Carol Lombard. Вона була загиблою в літаковій аварії після надання пільгового концерту для людей, які купують державні облігації, щоб допомогти військам.
до
Просто пара більше фото до основного значення повідомлення.
Я ніколи не знав, що Голландія оголосила війну на Японії вперше, в серпні 1941 року.
В результаті в Індонезії між голландськими і японськими військами були дуже серйозні боротьби. Тоді команда змінила руки, але японська перемогла. До перемоги в 1945 р.
Але тут цікава стаття про те, як нідерландська відбити японські удари в Індонезії.
Як звичайно, комерційна перерва. Тепер, друзі, я залию себе вино, і буду продовжувати.
Зали
Я хотів показати цікавий факт, що я особисто не знаю, хоча я досить отримав п'ять в історії.
Перші збори союзників відбувалися не на Ельбі, а в 1941 році в Ірані.
р.
Я не претендував бути супер новинним оповіданням тут, очевидно, відомий історикам, це просто те, що я дуже дивився як неістор. Ну, ви знаєте, 1941, 25 серпня. За яким я читаю, важко в СРСР загалом. Тим не менш, 3 армії вступають в Іран, щоб захопити його разом з британською, яка досягла успіху !!! Іранська армія здавалася (і Гітлера, що їх випалюють, звідси сенс атаки, а також є олією, і дорога, по якій можна відправляти товари в СРСР Лендлеазом, обходячи небезпечний морський шлях до Мурманського).
Так, у 1941 році в Ірані відбулася перша зустріч союзників.
Я був дуже дивний.
Перший лейтенант познайомитися з англійською мовою. Тут, згідно з текстом, він знімає три зелені ракети з ракетного стартера, щоб показати наші, що він повертається з британського, і все добре. Алли обробляли один одного з великою обережністю в 1941 році.
Габаритний зображення
Тепер смішна частина. Спочатку фото, потім переклад.
р.
Я перекладаю його майже буквально.
Росіянці купили всю горілку в Казвіні.
Увечері, половина десятків військових кореспондентів продемонстрували в Qazvin (в Ірані). За цей час росіяни не так підозріліли, і запропонували пити.
У комісарі з'явилася пляшка перської (Іранської) горілки, яка, звичайно, гірше російської.
Як виявилося, в Казвіні росіяни купили всю місцеву горілку.
Окуляри заливають на порожньому довгий стіл, в кімнаті з кам'яним підлогою, в лобі готелю.
Кореспонденти запропонували тост Сталіну. Відповідач і кореспондент газети «Правда», який виступив трохи англійською, перекладеною.
Росіянці, а потім запропонували тост до Церкви. Далі кореспонденти - для Молотова. Тоді росіяни для Росвелта. А потім почали знову - за Сталіна, потім для Капіталу, потім для Росвелта і Молотова.
Після 30 або так постріли горілки, половина кореспондентів під столом. А росіяни тримали пити. й
- Переклад завершено. Чи не ми? УГ! Штаб радянських військ у Теграні. У статті продемонстровано те, як ці ж кореспонденти вийшли в Тегеран і фотографували штаб радянських військ, для яких вони відразу забивали для цього фото, і попросили до фільму, але вони якось замінили стрічки там.
Я не знаю, що Іран був під радянським і британським управлінням під час війни, тому я здогадував, що з відомої фотографії Церкви, Сталіна та Росвелта.
Дуже цікаві, друзі, читати старі журнали.
Додано до [mergetime]1343967029[/mergetime]
Я зробив! Доброго дня!
Джерело: