Галопа через Європу.

У будь-якому випадку, сон ідіот прийшов, і я пішов на круїз. Я купив тільки квиток, хоча після того, як я вже думав, що квиток повинен був замовлений на сайті.

Ось головне: Тривалість круїзу 8 днів, порти виклику Савона (Італія) - Барселона (Іспанія) - Пальма-де-Майорка) - Валлетта (Мальта) - Палермо (Сицилія). Відправлення від Civitavecchia (Італія).

Я хотів літати по Європі. Відправлення з Гельсінкі в Рим, трансфер в Франкфурт-на-Майні.

1,1 км Я сидів в аеропорту, чекаю на мій рейс, п'яний чай.

2,2 км Але ми вже траверсифікуємо повітряний простір Європи і якось не бажаємо на всіх «завтрах».

3. У Вони принесли смачну піцу, яку потім врятували поїзд.

Додано до [mergetime]1343915593[/mergetime]

Вони летять до Риму без інциденту, але з нього довелося доїхати до порту відправлення, тобто відчай Civitavecchia. З аеропорту на поїзді з трансфером взяли 40-50 хвилин. Іноземці та пальці, в яких напрямок ми ще чекаємо поїзда, а потім перед тим, як залишити машину, ми повинні залишити після 2 зупинок. Прибув у Чиві, місцевого годинника 23.30. Вони захопили пара, просили їх, як ми могли б дістатися до такого і такого будинку на таку і таку вулицю, я попросив їх англійською, хлопця від своєї подруги в італійці, вона також відповів йому в італійці, і він сказав мені інформацію англійською мовою, дружбу народів, е-ми.

4. У Перевірити в готель.

р.

5. Умань Таке місце, тільки вранці.

6. Жнівень Готель був 500 метрів від порту і ми пішли на прогулянку.

Ну, як можна здогадатися, цей пам'ятник базується на знаменитій фото «Вікторний поцілунок на день перемоги над Японією». На пам'ятнику, до речі, багато японських людей повісили.

7. Про нас Смішні лайнери.

8. У Ну і, нарешті, ми приїжджаємо до нашого чоловіка, і розумних людей їздити на вільних автобусах і подивимося на нас з вікон, якби вони були d'Abilov.

9. Навігація Вечеря ла Голлівуд.

р.

10. Він був страшний, що blackness sucked в.

11. На наступний ранок ми відвідали місто Савона, найбільше місто в Лігурії.

12. Добре, що, слухаючи картиною, не ім'я, є басейном.

1 999 р.

13.00 р. Вечора, що ніч. Кожен був на палубі і він був прохолодним.

14. І подарунок від екіпажу.

602868

15.00 р. Наступний порт Барселона.

16. Пільці, леви... ніж Петро.

р.

17.00 р. Помилки

18 років Ну і це не так.

19.00 р. Palma de Mallorca Пальма-Де-Майорка Моя улюблена пальма, ммм. Мета полягала в досягненні замку, який помітив при підході острова.

20. Мандарин. П'ятий листопад.

Джерело: