Коли я був 12, я поставив в рот.

Так, це близько 1980 р. А комунізм вже виграв, або про це.

Я приїжджає додому з школи, і на мій замітці.
Діма! Я взяв лінію для бананів. Наш номер 1278. Вечеря на столі. Сінг і йти прямо до вегетацій! Тато
У цей день батько працював другим зрушенням. Я залишаю замітку на маму, яка працювала на її першому зсуві, і я залишаю настоятися.
До речі, 1 кілограм в руці. А потім мій батько був навіть випущений з роботи раніше. З хорошої причини ми можемо купити додаткову кілограм бананів.

Лінія боляче сповільнюється. 19:30. Після півгодини овоч закривається. Маяк звучить...

Люди починають хвилюватися, кожен розуміє, що завтра, від відкриття, не буде бананів на продаж. Відправляйте все. Вимоги спонтанно сформульовані:
Відділ повинен працювати до останнього банана!

Група ініціатив сформована для пред’явлення ультиматум до директорату торгового центру. Управління відповідає грубо:
Зроби тебе, comrade hegemons!

Тут слід зазначити, що трохи раніше в Тольятті було страйк автобусних водіїв, які повідомили про всі різновиди БВ, «Free Europe» та інших «Голосів». Горький потім отримав перше число.

Це його. Лінія прокидається один раз, лінія занурюється два ... Дзвінки починають бути зроблені для знищення солоду "до ебатьну матір'ю". До приїзду представників партії не менше 20 хвилин. Після оцінки ситуації вони дають вказівку, що повністю збігається з вимогами натовпу і себе, зокрема:
Торгівля до останнього банана!

Ми влаштували ніч. Мама, Тато, Я три кілограми. Три кілограми дерев'яних люмінесцентних зелених бананів. Слід зазначити, що мої батьки купили банани на другий раз у житті, щоб вони були досвідченими споживачами банана. Ці зелені підопи ми одягаємо в черевики і кладемо на шафу – «досягти», тобто для зрілих. Це були дні. І, диво, мої батьки отримали мені жовтий, м'який, смачні банани з шафи!

І ось я, дванадцять років хлопчика, ходь за рамки банана в руці і посмішка ширше, ніж мої плечі.
Познайомтесь з моїм привітом, 35-річною тітою.
- Діма, що ви їсти?
- Тітка Light, це банан. Ми були разом.
до Вони зелені і дерев'яні!
до Вони незрілі. Вони люблять помідори на шафі.
- Пошкоджено!, - сказав Aunt Light. - І ми стояли в рядку на вісім годин, на одному годину вранці приїхали додому, спробували його: дерево і в'яжемо в роті. Вони вирішили, що вони не їсти сирих бананів і варити їх. Деякі види щиколотки. Все заливаємо унітазу.
Тексти пісень, а це означає: І вони, здається, це! Дим, дозвольте мені спробувати?

Я подав її банан. Вона оголена над, ретельно взяв кінчик в рот, трохи... І з нею обличчя змінився, вона збивається:
- Захоплення пекти! Що ми, але хто знає?

Перший раз жінка навчила банана.

й

Джерело: