Відпочинок в Нижньому Новгороді.

Своїм хмільником і дружиною вирішили піти на канікули за кордони вже розіграли Самара. Вибір впав на Нижній Новгород, а не мене, не моя дружина ніколи не в цьому чудовому місті на захваті річок Ока і Волги.
Приїзд до московського вокзалу, ми дошкільлися сьомого трамваю і розкочуємо в оренду квартиру, цей червоний волосатий друг зустрів нас на дворі, пізніше після щоденних довгих прогулянок він зустрів нас щодня.

Ось 65 фото.

Зі списком, природно, пішло побачити місто, перший відвідав пам'ятку, звичайно, Нижній Новгородський Кремль.

2,2 км

3. У Kremlez Дов

4. У

5. Умань

Спочатку вони думали, що це ракета, але потім вони зрозуміли, що це був Кремль.

Можна навіть прогулятися на стіні ) плата за прогулянку символічна 50 рублів за людину.

7. Про нас

р.

8. У

9. Навігація

10.

Р

11.

Між деякими вежами, дуже крутими спусками / сходженнями з високими сходами. Сходження без сходження обладнання важко.

12.

13.00 р.

14.

3610Р. 4200Р.

Що ж сходження на вежу зовні.
15.00 р.

16.00 р.

р.

Великі російські патріоти Кузьма Мінін і Дмитро Михайлович Пожарський

17.00 р.

18 років

19.00 р.

У лютому цього року в лютому цього року відкрився наступні плани, що включають прогулянку по річковому трамваю і екскурсію на кабельному автомобілі.

Річна станція

20.

114922

21.

22.

Над сходами-висотою на стінах Кремля стоїть і дивиться на всіх великих радянських пілотах Валерія Чкалов

23.

24.

25.

Уся година і половина прогулянка трамвайна хабарна вішалка, неможливо зробити хоча б одну фото без них. й

,00 Р

27.

28.

29.

р.

Тут знаходиться кабельний автомобіль.

У пошуках їжі прийшов до затишного закладу, я вболівальник цієї серії, так що ви не могли б просто прогулятися.

31.

Меню виробляється у вигляді газети, а на телебаченні всі серії друзів в HD.

Ви також можете попросити офіціантів, шахів, набір карток для мафії або нарди. У Самара, у відомому піцерії, ми хотіли провести корпоративний вечір, граючи мафію, але ми відмовилися від шуму! Це божевільний. Тут ви йдете.

33.

34.

Різдвяна церква

З 9 лютого 2012 року в робочому режимі стартував кабельний автомобіль. Тепер з Казанської набережної до міста Бор, який через ріку можна дістатися за 10 хвилин на повітрі.

36.00 Р

37.

38.

р.

39.00 р.

40.

195973

Ми тут.

41.

р.

І це Бор.

334592

43.

44.

45.

Третій день був присвячений походу до Великої Покровської. Пішохідна вулиця схожа на старому арбаті в Москві, Бауман в Казань або Ленінградській в Самарі.

Читайте про останні новини Нижнього Новгорода

46.

Місто, серйозний дядько, якщо що-небудь, і чекери можуть теплі.

48.

49.00 р.

Максим Горький Театр

50.00 р.

р.

Я змінив мій англійський дитинство (українські руїни, школа рогбі команда, музей Лондонського дитинства, стрижка для Елвісу) до дитинства, що відбувся в Росії (Еагле велосипед, школа з розширенням), садовий торт троянда в Читі в 1951 році. ?

51.

Музей іграшок на чохлі, ви можете подивитися на нього зсередини, дивлячись на цю тему, створену мною день до forum3/topic463713.html?hl=

52.

Нижній Новгород

53.

Габаритний зображення

54.

55.

Покриття знову.

57.00 Р

Палац культури, в цей день відбулася виставка всіх видів тварин і дівчат з совами, які активно хірургують всіх, хто проходить, відвідавши виставку.

58.

І ось сов.

85.4923

60.

Банк

61.

62.

Півонії в нижній тум.

63.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З додаванням!

64.

65. Я отримав все.

Джерело: