Небезпека кави

Це буде 60 фото і трохи тексту. Будь ласка, не порушайте.
Про фото, на жаль, я пам'ятав як завжди не один раз, але вже половина, але я сподіваюся, що це буде цікаво.
Бук досить свіжим, справа явно не гарантує, що немає запасних частин для нього ще, і служба просить божевільних грошей... Ось чому вони привели до мене до експериментів. Після катування власника, виявилося, що ноутбук спонтанно вивантажується, не завжди виходить, клавіатурні палички / не працює \ частково працює ...

Небезпека кави

Далі ми будемо говорити про ноутбук Toshiba L850, і наслідки безтурботного кавового пиття жіночою мовою: Так як інформація про аналіз такого ноутбука в інтернеті не можна знайти, мені довелося підірвати себе з мозкуми і викрутками.

Перша фото була знята поперек. Зняти кришку з відсіку RAM, жорсткого диска. Під цією чохлом приховує "ког" кріплення диска. І вже було видалено нижню половину корпусу. Щоб видалити її, потрібно відкрутити всі кружки, доступні до очей. Потім потрібно зняти клавіатуру. Він знаходиться лише на лавках. Я підробив його на лівій стороні з пластиковою картою, а потім по черзі здався всі лавки знизу. Далі відкрутіть всі коги під клавіатурою. Я повинен зняти дно. Вставляється в верхню частину тіла. Я знаходився з зони приводу.

Небезпека кави р.

Тепер, як обіцяє, трохи текст. Тип ноутбука без нижньої пластики.

Небезпека кави р.

Після візуальної перевірки знайдено всі сорти заморожених цукерок.

Небезпека кави

Самі переваги на системі охолодження.

Небезпека кави

На дно корпусу.

Небезпека кави

Це сюрприз виробника, який залишив нам. Антенний кабель від вафель передається тілом.

Небезпека кави

Система охолодження

Небезпека кави

Згорнути його?

Небезпека кави

Тут можна побачити розташування шурупів, а сливи тачки, роз'єм ясб і клавіатури, які також повинні бути відключені до видалення материнської плати.

Небезпека кави Р

Корпси стають легкими ...

Небезпека кави

Мама. На ній знайдено трохи оксиду, в зоні роз'єму з'єднання акумулятора, його не вдалося фотографувати до очищення. Звісно зносився.

Небезпека кави Р

Вид на іншу руку немає оксиду, просто промивають цукерки.

Небезпека кави 888 р.

Кнопки сенсорної панелі також занурилися з солодкою кавою.

Небезпека кави

Почати збірку назад, протерти пасту заміну.

Небезпека кави

Улюблена Кпт-8 на готовому

Небезпека кави

Ми укладаємо шнури більш гуманітніми, щоб вони більше не спліталися.

Небезпека кави

Поставте охолоджуючу систему на місці. Навіть після миття липкого шару теплові труби виглядають брудно.

Небезпека кави

Жорсткий дисковий відсік

9403234

Він. Ось дивно солодкий клей отримав найбільшу кількість.

Небезпека кави

Поставте сливи назад в.

Небезпека кави

Ще один вид.

Небезпека кави Габаритний зображення

Повернути дно на рідне місце, і перекручувати всі коги, крім одного - той, що тримає привід.

Небезпека кави

І це субстрат/ізолятор для жорсткого диска, вона була таким чином переповнена під час видалення залізничного вокзалу. Це дійсно стук. Коли я був кіно, я навіть дивився, якщо там була залізниця десь.

Небезпека кави р.

Snimaef фольга, розтоплений як зовнішній обгортка, ніготь

Небезпека кави

Поставте його назад в місце, це чітко попередньо.

Небезпека кави

Поставте диск назад в місце, і це просто покласти і переміщати до акумулятора.

Небезпека кави , м. Херсон

Привід необхідно промивати.

Небезпека кави

Привід.

Небезпека кави

Привід знаходиться в місці, потрібно закріпити його з ког. Місце кріплення видно між залізницею і пам'ятним відсіком.

Небезпека кави

Я поклав пам'ять і накривав її.

Небезпека кави

Поставте акумулятор на місце.

Небезпека кави

Перший погляд на вершину

Небезпека кави р.

Відкрито, E! Де клава? О, так ... вона не отримала черги: Діодичні вогні вгору. Отже, роз'єм зарядного пристрою не забуває підключення)

Небезпека кави р.

Крок на кнопку живлення і дива дива!

Небезпека кави

Це диво. Завантаження ноутбуків, як правило, перший раз. Зателефонуйте зараз.
По суті, моя місія закінчилася там, так як спочатку було погоджено очистити ноутбук від можливих наслідків корозії, і від'єднати ключ так, щоб він не заважав роботі ноутбука перед появою таких клавіатур на продаж.

Небезпека кави

До клавіатури. Я повинен сказати, що мені довелося ремонтувати похилих кігтів, але не так складно, тому що я відразу ж сказав з господинею, що я не гінеколог ... але я можу бачити.

Небезпека кави

Огляд її.

Небезпека кави

Сліди страждань навколо

Небезпека кави

Погана річ.

Небезпека кави

Добре, давайте до автопсії.

Небезпека кави

Фен взяв з дружини...

Небезпека кави

Брудна пальці не обговорюються... вони тільки брудні зверху.

Небезпека кави

Не забудьте прогріти. Тільки без фанатика, або навіть розтопити ключі можна

Небезпека кави

І так ми бачимо, що пацієнт не згорнений, ущільнений.

Небезпека кави р.

Ще раз з'єднатися з ноутбуком (обов'язково вимкнено). Що робити, якщо клава прийшла до життя? Ох немає, він не перетворюється на всі.

Небезпека кави

І десь паралельними процесами, я все-таки роблю мій автомобіль (так як руки брудні, при переході від автомобіля до ноутбука, рука, але від ноутбука до автомобіля – не обов'язково). Батарея на зарядці, вода дистильована купила...

Небезпека кави

Ось тут! в басейні, чекаючи клавіатури для банних процедур.

Небезпека кави р.

Я не маю ніяких ударів, тому сама клавіатура, це, ймовірно, нудно.

8423532

Бульба булька, замочування. Тоді я зацікавив процес продування компресора, сушіння та ін. Я повинен сказати, що цей час процедура не допомогла.

Небезпека кави

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Давайте поглибше.

Небезпека кави р.

"полоска" з останньої фото паяльниці в численних місцях, нагріта паяльником і поступово знімаємо гриль

Небезпека кави

Бари відключені. І на столі з'явився канал перекису водню. Тим не менш, за лаштунками в паралельному процесі «ауто», у мене є тріщина естометра в руках. Але це не про сумності.

Небезпека кави

Тоді буде вандалізм, непристойний не дивитися:

Небезпека кави

Ось ми йдемо! гудзики акуратно ставлять зверху, знімаються з верхніх гойдалок, потім акуратно проштовхують натяжку паралельно площині клавіатури вгору, а ключ знімається.

Небезпека кави

Свінгери також ретельно кладуть, і видаліть їх з металевої основи. І для того, щоб не забути, який ключ від якого - поставте все це в "стенцил"

Небезпека кави

Після видалення декількох ключів він вже стає зрозумілим, що все погано з шарами. Але це здається тільки в одному кінці, так просто за допомогою скульптури шарів я спробував знову запустити ноутбук, без будь-яких результатів. Так проблема лягає десь ще. Я повинен взяти всі ключі.

Небезпека кави

Змащена, але масштабна робота зрозуміла. Не був уражений один гойдалка або ключ...

Небезпека кави

Видалити залишилися гойдалки

Небезпека кави

На жаль, ця фотографія також була розмита. На ній я спробував захопити, як поганий все, що в області сані все вийшло, доріжки стали прозорими, і є oh як багато ... Ну і можна побачити, що трафарет я випадково гакнув ... і був великий мес запасних частин.

Небезпека кави р.

Тоді було прийнято рішення про те, що очікування появи клавіатур на продаж буде набагато простіше, ніж відновлення практично всіх треків. І так клавіатура була зібрана в пучок красивих ключів.

Ноутбук повернувся до господині, проблеми з включенням вирішуються, саморозрядка усувається, і клавіатура повинна чекати.
Я зробив.

Небезпека кави

Джерело: