Кілька днів в житті моряка.

У мене є старий друг, який був в одному класі, і він зникнув після закінчення. Я повинен сказати, що він був скромним і безтурботним. Через кілька місяців ми дізналися від своєї матері, що він пішов, щоб зануритися в Санкт-Петербурзі як моряк. Ми були досить несподівані, але враховуючи, що ми тільки дізналися про свої дослідження в художньому училищі в класі 10, ми думали - добре, що ви можете очікувати від нього. І пішов вони, один друг служив в Чечні, я навчався в інституті.
З 19 років ми закінчили вищу школу, ми познайомимося з будь-якою можливістю, але не так часто, як нам хотілося б. Часом він летить до своїх батьків, і минулого року вийшов на тиждень.
Він став вітрильником, і дав свій художній талант, він також був хорошим фотографом. Але через його скромність він не любить показувати свої твори. Зважаючи на свою специфіку, він накопичив величезну колекцію фотографій, деякі з яких я зумів штампувати і з його дозволу я побувати тут.
Ці фотографії були взяті під час одного з походів з США до Азії.
Так, якщо це можливо, я прокоментую трохи.

Акція діє на сухому вантажному кораблі Star Theta.
Цей рейс перевозить зерно для мешканців ... ні.
Навантаження.

Як ми навчили, що хліб варто його вага в золоті, в Америці, вони, ймовірно, не думають так.

Але короманти мають щось їсти.

Парашут дуже довго.

Ми вийшли в океан, дивлячись на свербіж.

Ми прямуємо до Панамського каналу. Я повинен сказати, що судно величезний, і екіпаж двадцять людей з невеликою. Отже, ви зазвичай бачите тільки кокс, і так говорить ніхто не і ви не знайдете.

Невелика хвиля на шляху.

Я повинен сказати такі красиві захід сонця і схід сонця, де ви знайдете, але в океані.

р.

...

Або не зовсім в океані ...

Вода навколо.

Контр трафік

Це десь в США... Я повинен поставити його на початку.

р.

Мапа Міссісіппі ...

Більше пір'яних.

Панамський канал попереду.

Приїжджаємо, прямо в рядку є тепловозами.

р.

Я знаю, як це все працює, але будь-яким чином...
Ці локомотиви ведуть нас через повітроз.

Ми насправді входимо.

...

Листя, але витягування

Далі

Він зараз. (Фото натискається.)

р.

свінгери

Ми рухаємося, направо, явно закріплюємо берег.

ЗАМОВИТИ

Міст, я не пам'ятаю ім'я.

Навантажений пілот.

Перегляд.

3250Р. 3700Р.

...

...

...

Трафік дуже зайнятий.

р.

...

р.

Є менші човни.

Це красива.

135654

...

...

Деякі пейзажі для десерту.

8098038, м. Херсон

...

...

Ще кілька фото початку подорожі впав на дорогу.

Міст над Mississippi

Завантаження в ніч.

Додано до [mergetime]1344353901[/mergetime]
Це все, я хочу, щоб дещо плутати історію.
Я заздрив його, він вже проїдав майже весь світ, і за склянку чаю він любить розповісти про «гари» в тримках і про пірати ... про бурі, як правило, жорстокий!
Я зробив.

Джерело: