Сеул. Відомий ринок риб

Сьогодні Я розповім про Сеул Рибний ринок.
Багато знімків. Всього натуральних. Тому, можливо, ненав'язливі і переконані в вегетаріанці не повинні йти під кіт.

Можливо, цей ринок є те, що застрягти мене в Сеул. Які парки, храми, хмари? Ринок риб є головною визначною пам'яткою міста.

Ви можете отримати на ринок з місця, яке виглядає як основний вхід, але де знаходиться основне місце розвантаження.

Але можна взяти міст з метро. Перш за все ви подивитеся на ринок з балкона.

4. У

Це просто маленький ковпачок. Ринок величезний!

р.

Складання?

Я не знаю, які тварини, які вони є, я не можу уявити, що вони смакують або які вони їсти, але є кілька видів їх, і вони дуже поширені. У зв'язку з тим, що продавці практично не говорять англійською мовою, коментар до цього тварини не можна отримати. Але свідомі люди кажуть, що ви думаєте: риба пеніса.

Може бути не зрілий? ?

Я люблю ці, вони дуже красиві. Це свого роду трепан.

Але ваші улюблені фото з звіту, швидше за все, це (навчіть людей, якось мають велику любов до креветки).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Звичайно, я запропонував нам спробувати цей красивий хлопець прямо. На жаль, ми просто обідали, тому хтось ще отримав вдачу.

р.

12.

13 хв

Краби і хороша половина риби воліють тримати в акваріумах. Гарантія свіжості

Краби не отримують багато на церемонію.

Це було відкрито для демонстрації всередині і поставити на межі акваріума. До речі, я хочу, що я коли-небудь спробував цей вид краба.

Це було перевернуто, щоб показати біле живота.

Я вже знайшов, що вони не смакують. Не менше на грилі.

У багатьох місцях виробляється найсвіжіші сашімі.

3250Р. 3700Р.

І знову є невідомі істоти, що проходять під назвою риби-пенісу.

Тут був життєрадісна торгова марка, яка дуже активно пропонувала тримати це в руках.

21.

22 мар Поглибитися на ринок. Є промені без акваріума.

Ще одне. Я не думаю, що ви бачили його часто з оливковим салатом та французьким м'ясом.

Тексти пісень, а це означає: І посміхаються у нас з дивним посміханням.

25.

На вимогу покупця риба ріжеться.

27.

28.

29 кв.м.

р.

Це не риба. Кожен продавець має власний бейджер.

31.

32.

730450 р.

П'ятниці в передмісті про метр і половину по довжині

Тут все вже очищено і готово до застосування: морські гребінці, мідії та інші молюски, імена яких я не знаю.

34 кв.м.

р.

35.

36.00 Р

38.

37 хв Довга риба. Ймовірно вже солона, до речі.

39.00 р.

40.

Я! Ми дізнаємось, що вони знаходяться всередині.

42.

Звісно, тільки ця частина їстівна.

44.

531180р.

Вибрати 46 _

Клям з соломкою

3610Р. 4200Р.

У той час євро 2012 був у повному гойдалці. Ми знаємо саме результат, адже право на ринку, все було прогнозовано Павлом.

Готовий променевий сашимі. Вони свіжі, тут немає нічого.

Процес очищення променів дуже складний. До речі, цей продавець виявився китайською. Він був соковитим, доброзичливим і навіть розмовним англійським. Трохи.

й Шкіра променя відшаровується від кліщів

52.

5985725

53.

54.

Ви все ще купуєте кальмар до пива в 20г сумках?

Габаритний зображення

56 км

Ще один вид хламки з ніжкою. Але це досить дрібні, 3-4 сантиметри.

І тепер ми досягали «високої» корейської кухні. Дуже добре, що фото не передає запах. В іншому випадку ви просто відключаєте ці фотографії. Перейти до вмісту соусу.

Справа в тому, що в Кореї вважається хорошим тоном, щоб не зникнути частини живого організму. Тут з'являються супи з метеликів, які заварюють протягом 3 днів, а також безліч соусів з риби і рибних частин.

Це невеликі креветки. Але не сушені, але, можливо, висушують і в деяких посипах або домішках.

202563 р.

Рибний соус. Я змогла взяти картину з неї без розфарбовування.

Червоний досить нешкідливий в запахі: риба, креветки і різні морські рептилії в дуже гострому червоному соусі.

Р

Я не намагався, тому я не можу сказати нічого про смак.

63.

Картина говорить сама за себе.

65 км

р.

66.00 Р

Ви хочете забути рибні підвіконня?

Все прямо, нехай звідси. Швидко дихає свіжого повітря рибного ринку!

Чи найсвіжіші всі пішли ще? Великий. Потім я покажу мої куртки, кров і інші шармії.

69 км

70.00 р.

Вибір виконано. Продавець відрізає всі непотрібні ножиці, інакше він не вписується добре в пакет.

Це все. Я був крабом, я стала вечерею.

73.00 р.

Риба крові. Насправді це неможливе.

75.00 р.

Р

76.00 р.

Коли ви подивитеся, вона працює від лічильника.

Відкрита черепа і зламаний хвіст не заважає його на всіх.

р.

79 км

Але ці ретельно складені рибні горщики роблять мене абсолютно щасливими.

1776758р.

8500 р.

80 р.

44416647р.

18 Річна

Ми всі знаємо скумбрія. До речі, я люблю її дуже багато. Я очистую. І я захоплю її, коли кісточки в рибі зловили. Я думаю, що я хотів би мати симбіоз макереля. Наприклад, я купую, а хтось очищає, потім з'їсти разом.

Не думайте, що це весь магазин. Ми йдемо назустріч. Ну, іноді кров і покинутий осінь можна знайти (ненавіть тут?)

Ця риба також спробувала втекти. Ну, хоча б я збираю її, поки вона була картиною. Після цього пострілу вона загинула її хвіст, посипала мене добре, і жовчила до виходу з ринку. Продавці не перенесли такої неправомірності (сходьба + сплетені Руссо-туристи), і ця історія риби закінчилася.

8 хв

10 000 р.

89 р.

395463

Небезпечний сашимі. Переглянути процес.

990 Р

990 Р

Цікаво, але риба, яка все ще буде оброблена, вони розрізають в гумових рукавичках. І той, що готовий до використання, в бавовни. Нагадуємо, що вони їсти оболонки в ресторані, теж, одягаючи бавовняну гвоздику.

Sashimi тут призначено для укладання на локшину холодного рису. Смакує як пластик. Хоча я не виправила, що це пластик, і я намагався спробувати його на зубі.

95.

Кожна риба має власний богослужіння.

3610Р. 4200Р.

Я, знову знайома риба. Я їсть їх все зараз.

29 кв.м.

Народжений кішка на рибному ринку Сеул

Досить оригінальна сушена сушена риба

Гламурові рожеві крила

10 хв

І це риба зрізається великою складністю. Я не знаю, як це таке. Може бути, ми повинні варити, і це не сашимі.

О, yeah. Гумові рукавички. Після чого буде більше варіння.

Ну, тут ми йдемо.

Спеціально для любителів креветок

Це гігантські мідії більшого ніж долоню. Ще більше руки чоловіка.

І ці кламки не допускаються до всмоктування губами. Відразу приходить продавець, і робить тварину смоктати, як він повинен, показати всю красу.

Додано до [mergetime]1344418635[/mergetime]
Спасибі всім. Джерело: http://ru-travel.livejournal.com/22706772.html

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное